Huldra 42 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, sdfxd napisał: Ona ma skinny fat od picia Zważywszy, jakim sam jesteś obrzydliwym ulańcem plus alkoholikiem, powinieneś dać sobie na wstrzymanie z takimi komentarzami. Edytowano 9 godzin temu przez Huldra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, draże korsarze napisał: Do 1 obalonej flaszki Krulik jiz aperol lyknol i smierdzi od niej alkoholem na 2 metry az mdli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, sdfxd napisał: Ty masz pewnie sylwetke skinny fat od picia Oczywiście, pewnie jest, tak jak mówisz. Ale zapewne nawet nie wiesz, czym jest sylwetka skinny fat. Jestem wzrostu średniego (162) i ważę 57 kg, tyłek i nogi mam świetne, problem zaczyna się wyżej, mam lekkie fałdki ale tego się nie wstydzę, nie udaje idealnej. Za to buzię swoją lubię i włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Żartuję a nie, że się przejmuję. Gdy człowiek nie wie jak coś ugryźć, to mu łatwiej jest powiedzieć to nudne. Mogę Ci napisać zaświadczenie, że nie jesteś nudna. Przywalę tam taką pieczęć, że każdemu kto ją zobaczy to oko zbieleje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Huldra napisał: Zważywszy, jakim sam jesteś obrzydliwym ulańcem sam plus alkoholikiem, powinieneś dać sobie na wstrzymanie z takimi komentarzami. A widzialas moja sylwetke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Huldra napisał: Wiesz, a Ty serio myślisz, że Madzia tym ciągłym powtarzaniem o tej stopie, chce zasugerować, że eks miał dużego, a ja znowu jestem naiwna? Czasem dzięki Tobie uświadamiam tu sobie, że bywam naiwna Szkoda, że sama nie odpowiedziała Nie sugeruj się, może tylko ja mam takie skojarzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, sdfxd napisał: A widzialas moja sylwetke? Ja widziałam na kowbojkach, ulaniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Oczywiście, pewnie jest, tak jak mówisz. Ale zapewne nawet nie wiesz, czym jest sylwetka skinny fat. Jestem wzrostu średniego (162) i ważę 57 kg, tyłek i nogi mam świetne, problem zaczyna się wyżej, mam lekkie fałdki ale tego się nie wstydzę, nie udaje idealnej. Za to buzię swoją lubię i włosy. A tyleczek ulany jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, sdfxd napisał: A widzialas moja sylwetke? Widocznie tak pijesz i ćpasz leki, że nawet nie kontrolujesz, co tu wrzucasz. Szczera rada - nie wrzucaj tego, serio. I nie komentuj sylwetek innych (myśmy ciebie widzieli i wnioski są przykre, ty nas nie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Mogę Ci napisać zaświadczenie, że nie jesteś nudna. Przywalę tam taką pieczęć, że każdemu kto ją zobaczy to oko zbieleje. Na kolorowym i pachnącym papierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Mogę Ci napisać zaświadczenie, że nie jesteś nudna. Przywalę tam taką pieczęć, że każdemu kto ją zobaczy to oko zbieleje. Posmarujesz ciipsko atramentem czy okres masz i odcosniesz na kartce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Ja widziałam na kowbojkach, ulaniec. Tutaj też wrzucał oblech bez hamulców (kałdun z widocznym ptakiem i ulane, babskie łapy z brudnymi, długimi pazurami - ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Tutaj też wrzucał oblech bez hamulców (kałdun z widocznym ptakiem i ulane, babskie łapy z brudnymi, długimi pazurami - ). Och, nie… brudne pazury to najgorsze, co może być. O ile wagę zrzucisz to nawyków higienicznych możesz nie zmienić. Vomite… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Nie sugeruj się, może tylko ja mam takie skojarzenia Opowiedziałabym coś z początku naszej intymności fizycznej z Nadręcznym, bo się wpisuje w wątek, ale wywołałoby to za wiele (destrukcyjnych) emocji u niektórych, po prostu nie to forum na takie anegdotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 9 godzin temu 26 minut temu, Huldra napisał: Tak, ona. Jest lesbijką, tak. Też ją lubie, a najbardziej utwór Lost on You. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu A lubicie Britney Spyrs? Ja lubię jej stare piosenki, a zwłaszcza ballady (everytime, dont let me be the last to know, sometimes). Zwykle w popie nie siedzę, nie znam dzisiejszych trendów, ale takie stare kawałki puszczam z rozrzewnieniem. Popłakałam się przy everytime dzisiaj. Ona ponoć zwariowała, choć myślę że to medialne zagrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 24 minuty temu, draże korsarze napisał: Do 1 obalonej flaszki Krejzi lubisz mnie? Jestem sympatyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Opowiedziałabym coś z początku naszej intymności fizycznej z Nadręcznym, bo się wpisuje w wątek, ale wywołałoby to za wiele (destrukcyjnych) emocji u niektórych, po prostu nie to forum na takie anegdotki Nie no, to oczywiste. Anegdotki można opowiedzieć o obcych ludziach. Nie powinno to wzbudzić niepotrzebnych emocji ale kto wie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: A lubicie Britney Spyrs? Ja lubię jej stare piosenki, a zwłaszcza ballady (everytime, dont let me be the last to know, sometimes). Zwykle w popie nie siedzę, nie znam dzisiejszych trendów, ale takie stare kawałki puszczam z rozrzewnieniem. Popłakałam się przy everytime dzisiaj. Ona ponoć zwariowała, choć myślę że to medialne zagrywki. Wejdź na jej social media i zobacz sama. Według mnie naprawdę robi wrażenie obłąkanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Na kolorowym i pachnącym papierze? Wybierz zapach. Sugeruję piwonię bo papier będzie w kolorze pudrowego różu. Pieczątka będzie czerwona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Też ją lubie, a najbardziej utwór Lost on You. On ją wypromował na dużą skalę. Jest świetny, ale ona ma więcej świetnych kawałków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Wejdź na jej social media i zobacz sama. Według mnie naprawdę robi wrażenie obłąkanej. Widziałam. Ale mi jej szkoda. Nie oceniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, sdfxd napisał: Posmarujesz ciipsko atramentem czy okres masz i odcosniesz na kartce? Może duupę. Zastanowią się jeszcze nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Kim jest ten Moon? Tyle razy obiło mi się po oczach, ale nie pamiętam nikogo o takim nicku. Po czym go rozpoznać? uKrainiec z wroclawia, jezdzi boltem po 20 h na dobe, cpa zeby nie zasnac za kolkiem, kolo 40tki, manipulant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, murb napisał: Wybierz zapach. Sugeruję piwonię bo papier będzie w kolorze pudrowego różu. Pieczątka będzie czerwona. O! Odblokowany. To poproszę takie, oprawie i powieszę nad biurkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, murb napisał: Może duupę. Zastanowią się jeszcze nad tym. O to nie wiem, jeśli przechwałki nie były czcze to muszę zarezerwować większe mniejsce niż to nad biurkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: O to nie wiem, jeśli przechwałki nie były czcze to muszę zarezerwować większe mniejsce niż to nad biurkiem Jeśliby masz okno panoramiczne to będzie w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 3 godziny temu 18 godzin temu, G. Swenson napisał: Idź do Libeda naprostuj mu kółko w wózku inwalidzkim. Libedź rzadziej zagląda odkąd okazało się, że zgrywał wielkiego intelektualistę, znawcę ekonomii i specjalistę od geopolityki, magistra z aspiracjami na doktorat a prawdopodobnie nie ma matury. Niektóre łatwowierne kafetarianki dały się nabrać i wysyłały mu cуcki. Co do jego inwalidztwa się nie wypowiem ale być może cierpi na jakąś formę porażenia mózgowego i ma problemy z poruszaniem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: być może cierpi na jakąś formę porażenia mózgowego i ma problemy z poruszaniem się. Sprawa jest bardziej prozaiczna, pewien stopień upośledzenia mózgu wywołany niedożywieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, G. Swenson napisał: Jestem wzrostu średniego (162) To jest wzrost niski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach