Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Pyszne są… choć pewnie jest w nich trochę chemii, jak we wszystkich odpoekanych. Chyba, że mowa o takich z piekarni. Choć grom go wie… Myślę, że nie ma co się tym przejmować, i tak żyjemy w tak zatrutym środowisku, że nawet kupowanie samych produktów certyfikowanych eko, to takie "pudrowanie" jedynie. Wygodniej przyjąć, że "chemia jest smaczna" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 9 godzin temu Ja zjadłam herbatę i dwie kromki chleba razowego z szynką pomidorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Umiesz grać na pianinie? Umiem na ukulele i na flecie. Ogólnie jak kocham muzykę, to utalentowana pod tym kierunkiem zbytnio nie jestem. Tak rozrywkowo. I na akordeonie podczas rodzinnych imprez cos tam próbowałam, ale za dużo klawiszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu Ja lubię bardzo serek kremowy ze skyrem, taki w płaskim pudełeczku białym, ale mi wyleciała marka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Huldra napisał: Myślę, że nie ma co się tym przejmować, i tak żyjemy w tak zatrutym środowisku, że nawet kupowanie samych produktów certyfikowanych eko, to takie "pudrowanie" jedynie. Wygodniej przyjąć, że "chemia jest smaczna" Och, tak.. i czekolada Milki bąbelkowa tudzież łaciata. Z herbatką… rozpływa się w ustach, ummm. Oczywiście nie słodzoną. Edytowano 9 godzin temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Uwielbiam skyr z Piątnicy. No bo skąd. Nie jestem wybredna a Lidla mam po drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Umiem na ukulele i na flecie. Ogólnie jak kocham muzykę, to utalentowana pod tym kierunkiem zbytnio nie jestem. Tak rozrywkowo. I na akordeonie podczas rodzinnych imprez cos tam próbowałam, ale za dużo klawiszy. Ja zaczynałem od akordeonu był w domu pòzniej kupiłem keyboard profesjonalny pedałem jak pianino. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Umiem na ukulele O, to jak Laura Pergolizzi (LP), skojarzenie, bo był czas, że mocno jej słuchałam, ale "popsuła się" według mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ja zaczynałem od akordeonu był w domu puzniej kupiłem keyboard profesjonalny pedałem jak pianino. Później, kolego. ó zamknięte. Wybacz, musiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Umiem na ukulele i na flecie. Ogólnie jak kocham muzykę, to utalentowana pod tym kierunkiem zbytnio nie jestem. Tak rozrywkowo. I na akordeonie podczas rodzinnych imprez cos tam próbowałam, ale za dużo klawiszy. Ja na nerwach potrafię zagrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Och, tak.. i czekolada Milki bąbelkowa tudzież łaciata. Z herbatką… rozpływa się w ustach, ummm. Oczywiście nie słodzoną. Właśnie bąbelkowych nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: O, to jak Laura Pergolizzi (LP), skojarzenie, bo był czas, że mocno jej słuchałam, ale "popsuła się" według mnie. To ta lesbijka? Kocham lesbijki i gejów i za nim murem. Ta od Lost Of You? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: To ta lesbijka? Kocham lesbijki i gejów i za nim murem. Ta od Lost Of You? Tak, ona. Jest lesbijką, tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ja na nerwach potrafię zagrać. Szczęściara, ja podobno jestem tak nudna że nawet na nerwach nie zagram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Huldra napisał: Tak, ona. Jest lesbijką, tak. Niesamowita była w tej piosence. Ale szczerze znam jej tylko 3 utwory. Talent ma. Moja ciocia ją lubi. Edytowano 9 godzin temu przez G. Swenson 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, G. Swenson napisał: Później, kolego. ó zamknięte. Wybacz, musiałam. Zrobiłem byka. Mam córkę odziedziczyła talent do śpiewania, wstydzi komuś pokazać, umie śpiewać piosenkę w trzech językach . Co zrobić nie chce bym nagrał profesjonalnie. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 229 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, bocibot napisał: Część Srejzi nie będzie paryskich tutek raczej od nieokrzesanych gburów bo sami tutki no znaczy nie powinno być jeśli rozumują jakoś... Do 1 obalonej flaszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zrobiłem byka. Mam córkę odziedziczyła talent do śpiewania, wstydzi komuś pokazać, umie śpiewać piosenkę w trzech językach . Co zrobić niechce nagrał profesjonalnie. Coś tam zrozumiałam, ale nie do końca. Hihi, wybacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu A LP jest świetna live. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 9 godzin temu Jak już muzycznie siedzimy to słucham naszej Urszuli - Rysa na szkle.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Pokraka napisał: Szczęściara, ja podobno jestem tak nudna że nawet na nerwach nie zagram. Ale nuda, też może człowieka wkurzyć więc nie mów hop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Zrobiłem byka. Mam córkę odziedziczyła talent do śpiewania, wstydzi komuś pokazać, umie śpiewać piosenkę w trzech językach . Co zrobić nie chce bym nagrał profesjonalnie. Biedna curka pewnie marzy żeby się ukryć przed ojdzem paparazzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ale nuda, też może człowieka wkurzyć więc nie mów hop. Żartuję a nie, że się przejmuję. Gdy człowiek nie wie jak coś ugryźć, to mu łatwiej jest powiedzieć to nudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 153 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: Biedna curka pewnie marzy żeby się ukryć przed ojdzem paparazzo Ładnie śpiewa naprzykład Titanica, chciałem nagrać mam sprzęt nagrywania profesjonalny nie pozwoliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, G. Swenson napisał: Och, tak.. i czekolada Milki bąbelkowa tudzież łaciata. Z herbatką… rozpływa się w ustach, ummm. Oczywiście nie słodzoną. Ty masz pewnie sylwetke skinny fat od picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, Huldra napisał: Myślę, że nie ma co się tym przejmować, i tak żyjemy w tak zatrutym środowisku, że nawet kupowanie samych produktów certyfikowanych eko, to takie "pudrowanie" jedynie. Wygodniej przyjąć, że "chemia jest smaczna" Ona ma skinny fat od picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Huldra napisał: Ja lubię bardzo serek kremowy ze skyrem, taki w płaskim pudełeczku białym, ale mi wyleciała marka... Tak jak ci wyleciala marka draze korsaze, gdzie cie chowali zeby ich nie znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, sdfxd napisał: Ona ma skinny fat od picia Piszesz to z doświadczenia, czy Ty masz po prostu zwykły fat? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Huldra napisał: Właśnie bąbelkowych nie lubię. A dubajskom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Wiesz, a Ty serio myślisz, że Madzia tym ciągłym powtarzaniem o tej stopie, chce zasugerować, że eks miał dużego, a ja znowu jestem naiwna? Czasem dzięki Tobie uświadamiam tu sobie, że bywam naiwna Szkoda, że sama nie odpowiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach