Malowany 632 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: A czemu pytasz? Widziałem kawałek rozmowny i mi się skojarzyło, więc zapytałem. Byłem ciekaw, czy dobrze mi się kojarzy, czy jednak coś ze mną nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Widziałem kawałek rozmowny i mi się skojarzyło, więc zapytałem. Byłem ciekaw, czy dobrze mi się kojarzy, czy jednak coś ze mną nie tak. Też nie mam pojęcia co kolega miał na myśli pisząc "nadziewanie na stojąco". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Tak szczególnie tak napisał: 50 minut heblowania ledwo się zlalem bo bym z godzinę jeszcze mógł Ale to musiała być absurdalna scena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Czy kogoś to interesuje? Nie wiem ale to do ciebie było szczególnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ale to musiała być absurdalna scena. Mogę ci pokazać jak podłogę umyje kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: Mogę ci pokazać jak podłogę umyje kiedy Nie, dziękuję. Niepełnosprytnii w konwulsjach w plastiku to słaby widok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: Nie wiem ale to do ciebie było szczególnie A po co mi ta wiedza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, murb napisał: Jeśliby masz okno panoramiczne to będzie w sam raz. Mam naprawdę duża ścianie w salonie do zagospodarowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A po co mi ta wiedza? gdybys nie byla brudna madka jezebel macica to bys nie miala reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale to musiała być absurdalna scena. Trochę wyczerpująca jak ta https://www.tiktok.com/@yanatop_fit/video/7554045203255020856 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, bocibot napisał: gdybys nie byla brudna madka jezebel macica to bys nie miala reakcji Jest dobrze jem biała czekolada uzupełnię energii huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: A po co mi ta wiedza? Iskra ci odbila faceta a ty nie masz szacunku dla siebie i orbiterujesz jak ta sooka Hhttps://www.tiktok.com/@fifinikole/video/7551079760445639991 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, bocibot napisał: gdybys nie byla brudna madka jezebel macica to bys nie miala reakcji Taka z cieczkom nie dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: Iskra ci odbila faceta a ty nie masz szacunku dla siebie i orbiterujesz jak ta sooka Gdzie orbituje? Ja wiem że trudno ci to pojąć ale mamy relacje KOLEŻEŃSKĄ. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał: Taka z cieczkom nie dumbo no madki wiatropylne i czuc ze chetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: no madki wiatropylne i czuc ze chetne Żałosna jest myśli że nie widać czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak szczególnie tak napisał: Żałosna jest myśli że nie widać czy co ale skad wiesz na kogo chetna ja nie wiem ja tylko czuje ze to szlora i dzisiaj nie miala cimcirimcim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: ale skad wiesz na kogo chetna ja nie wiem ja tylko czuje ze to szlora i dzisiaj nie miala cimcirimcim Ale ten seqz jest poojěbany w sumie nie wiem po co się go robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 8 godzin temu Nic nie ma ciekawego na tym świecie znowu się muszę zastanowić jak polepszyć rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: Żałosna jest myśli że nie widać czy co Plyń z nurtem zawartości swojego klopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Tak szczególnie tak napisał: Trochę wyczerpująca Ale wiesz, że gdybyś się urodził trochę dalej na wschód, to przy swojej nieporadności towarzyskiej i popędzie jak u chorego psychicznie teraz zamiast plastiku robiłbyś to potajemnie z kozami. Edytowano 8 godzin temu przez Śliwka w Polonezie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, bocibot napisał: ale skad wiesz na kogo chetna ja nie wiem ja tylko czuje ze to szlora i dzisiaj nie miala cimcirimcim Ciągle myślę o tym koledze co nie żyje ma dumbo już trupy wśród znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Plyń z nurtem zawartości swojego klopa. To od syna zapożyczone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale wiesz, że gdybyś się urodził trochę dalej na wschód, to przy swojej nieporadności towarzyskiej i popędzie jak u chorego psychicznie teraz zamiast plastiku robiłbyś to potajemnie z kozami. Myślę że polki są poojěbane bo oczekują pierwzego kroku w Azji to zaraz by jakaś zagadala w uk nawet gej mnie podrywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 426 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Pokraka napisał: Mam naprawdę duża ścianie w salonie do zagospodarowania. To już się nie musisz zastanawiać co z nią zrobić. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: To od syna zapożyczone? Sama to wymyśliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, bocibot napisał: no madki wiatropylne i czuc ze chetne Widziałaś kiedyś na kafe takie jebiące łajnem rozpuszczone do połowy ... jak np. wieczorna albo byczy, zanim Wirtualna Polska zamknęła kowbojki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Sama to wymyśliłam. Dziwnie jest być samcem ciągle jaja wiszom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Patricie Dumbinová napisał: Widziałaś kiedyś na kafe takie jebiące łajnem rozpuszczone do połowy ... jak np. wieczorna albo byczy, zanim Wirtualna Polska zamknęła kowbojki? Wystarczy że ciebie widziała dziadzie wasaty gustujacy w karynach czarnych madonnach mefedronowych. Masz wielki ból dùpy o wieczorno i bene Bożego któremu możesz napięta lizać jedynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 8 godzin temu NAPLETA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach