G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Nić zarzucam …..oplete Cie przędzą… biada tobie, jesli sie znajdziesz w mej sieci…. A pozniej wpuszczę neurotoksynę…. Pająk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Wez zryj gruz topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Wez zryj gruz topiku Jesteś chora psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Jesteś chora psychicznie. Ja to ty a ty to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Szizofreemja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Jak trwoga to do Boga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Bóg cie nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu A ciebie chce. Ja agnostyczka szloro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Agnostyczki same. Nauczyły się dzbany i powtarzają jak yebniete. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Ty za to pobiżnica. Garsonkę ubierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Jestę chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Ty za to pobiżnica. Garsonkę ubierz. Jak mi kupisz ysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Idź do Libeda naprostuj mu kółko w wózku inwalidzkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Naprostuje ci krzyz boży kaleko. W ramach kifozy parodontozy i lordozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Patrycjo, Patusko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu To nie słuchaj bo cie wyrùcham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu A ja słucham. Znasz to szloro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu O ty zbukinio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Lata 2005, Please come back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu Mam 55 lat patusko. I pół życia spędziłam w kryminale więc twoje smuty o mowach i babadukach nie robio bynajmniej wrazenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Mam 55 lat patusko. I pół życia spędziłam w kryminale więc twoje smuty o mowach i babadukach nie robio bynajmniej wrazenia Imię Patrycja nie nadawano często w latach o których mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Imię Patrycja nie nadawano często w latach o których mówisz. Patrycja to. Nie można o niej pisać. To budzi bestie. Do widzenia zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Patrycja to. Nie można o niej pisać. To budzi bestie. Do widzenia zegnam Miło mi. Dagmara. Do you know… Enrique Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 44 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Miło mi. Dagmara. Do you know… Enrique Iglesjas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 22 godziny temu Kocham lata 2000s… byłam … nieświadoma. Teraz jestem świadoma. Zapach deszczu podczas burzy, słuchawki na uszach … viva Polska w TV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Patricie Dumbinová napisał: Ciekawe pająku czy pamiętasz, jak Ci wczoraj łysa wbiła nóż w plecy. Nie znam nikogo takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Patricie Dumbinová napisał: Ciekawe pająku czy pamiętasz, jak Ci wczoraj łysa wbiła nóż w plecy. Nóż to może nie był. Bardziej wykałaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 26 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Nóż to może nie był. Bardziej wykałaczka Dzień dobry kochanieńki. Wyspany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Dzień dobry kochanieńki. Wyspany? Nie bardzo. Kochanienki? Wszystko okej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach