sdfxd 6 Napisano 12 godzin temu 24 minuty temu, draże korsarze napisał: Do 1 obalonej flaszki Krejzi lubisz mnie? Jestem sympatyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Opowiedziałabym coś z początku naszej intymności fizycznej z Nadręcznym, bo się wpisuje w wątek, ale wywołałoby to za wiele (destrukcyjnych) emocji u niektórych, po prostu nie to forum na takie anegdotki Nie no, to oczywiste. Anegdotki można opowiedzieć o obcych ludziach. Nie powinno to wzbudzić niepotrzebnych emocji ale kto wie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: A lubicie Britney Spyrs? Ja lubię jej stare piosenki, a zwłaszcza ballady (everytime, dont let me be the last to know, sometimes). Zwykle w popie nie siedzę, nie znam dzisiejszych trendów, ale takie stare kawałki puszczam z rozrzewnieniem. Popłakałam się przy everytime dzisiaj. Ona ponoć zwariowała, choć myślę że to medialne zagrywki. Wejdź na jej social media i zobacz sama. Według mnie naprawdę robi wrażenie obłąkanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Pokraka napisał: Na kolorowym i pachnącym papierze? Wybierz zapach. Sugeruję piwonię bo papier będzie w kolorze pudrowego różu. Pieczątka będzie czerwona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 42 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Też ją lubie, a najbardziej utwór Lost on You. On ją wypromował na dużą skalę. Jest świetny, ale ona ma więcej świetnych kawałków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Wejdź na jej social media i zobacz sama. Według mnie naprawdę robi wrażenie obłąkanej. Widziałam. Ale mi jej szkoda. Nie oceniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, sdfxd napisał: Posmarujesz ciipsko atramentem czy okres masz i odcosniesz na kartce? Może duupę. Zastanowią się jeszcze nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sdfxd 6 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Kim jest ten Moon? Tyle razy obiło mi się po oczach, ale nie pamiętam nikogo o takim nicku. Po czym go rozpoznać? uKrainiec z wroclawia, jezdzi boltem po 20 h na dobe, cpa zeby nie zasnac za kolkiem, kolo 40tki, manipulant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, murb napisał: Wybierz zapach. Sugeruję piwonię bo papier będzie w kolorze pudrowego różu. Pieczątka będzie czerwona. O! Odblokowany. To poproszę takie, oprawie i powieszę nad biurkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, murb napisał: Może duupę. Zastanowią się jeszcze nad tym. O to nie wiem, jeśli przechwałki nie były czcze to muszę zarezerwować większe mniejsce niż to nad biurkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: O to nie wiem, jeśli przechwałki nie były czcze to muszę zarezerwować większe mniejsce niż to nad biurkiem Jeśliby masz okno panoramiczne to będzie w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 18 godzin temu, G. Swenson napisał: Idź do Libeda naprostuj mu kółko w wózku inwalidzkim. Libedź rzadziej zagląda odkąd okazało się, że zgrywał wielkiego intelektualistę, znawcę ekonomii i specjalistę od geopolityki, magistra z aspiracjami na doktorat a prawdopodobnie nie ma matury. Niektóre łatwowierne kafetarianki dały się nabrać i wysyłały mu cуcki. Co do jego inwalidztwa się nie wypowiem ale być może cierpi na jakąś formę porażenia mózgowego i ma problemy z poruszaniem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: być może cierpi na jakąś formę porażenia mózgowego i ma problemy z poruszaniem się. Sprawa jest bardziej prozaiczna, pewien stopień upośledzenia mózgu wywołany niedożywieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, G. Swenson napisał: Jestem wzrostu średniego (162) To jest wzrost niski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: To jest wzrost niski. To jaki jest średni i wysoki? Niski to jest 155. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: To jaki jest średni i wysoki? Niski to jest 155. Naukowo... Niski: 156 - 160 cm. czyli na granicy praktycznie. Nie ma za co. https://zapodaj.net/plik-3JPhT6Nxzx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Naukowo... Niski: 156 - 160 cm. Nie ma za co. Fajnie, że teraz możesz cofnąć ocenę wzrostu Giny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Fajnie, że teraz możesz cofnąć ocenę wzrostu Giny. W oparciu o badania statystyczno-anatomiczne. Dla mnie kobieta 162 cm jest niska a facet poniżej 175 to pokurcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: W oparciu o badania statystyczno-anatomiczne. Dla mnie kobieta 162 cm jest niska a facet poniżej 175 to pokurcz. Niejeden pomurcz by cię zmiótł z planszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Niejeden pomurcz by cię zmiótł z planszy Podobno Leżak to jest mocarz z domowej siłki. Tylko jego się boję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Naukowo... Niski: 156 - 160 cm. czyli na granicy praktycznie. Nie ma za co. Czyli jestem wysoka. Znowu będzie libed piėrdoIił żem wielka baba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Czyli jestem wysoka. Znowu będzie libed piėrdoIił żem wielka baba. Wysokie nadają się na stojąco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Wysokie nadają się na stojąco... Na stojąco co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Na stojąco co? Nadziewanie na stojąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Nadziewanie na stojąco. Wolę inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wolę inaczej. O sex chodzi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: O sex chodzi? Nigdywżyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: O sex chodzi? A czemu pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 5 godzin temu 50 minut heblowania ledwo się zlalem bo bym z godzinę jeszcze mógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: 50 minut heblowania ledwo się zlalem bo bym z godzinę jeszcze mógł Czy kogoś to interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach