G. Swenson 35 Napisano 2 godziny temu Zawsze winna… a może i nie. Małża morska. Spadaj i nie wchodź mi w drogę. Szloro. Nie ma dla ciebie ratunku. Jestem uczuciowa ale są granice. Potrafię kochać ale potrafię też być okrutna. I oj…..jadowita….. niczym pajęczyca. Mogę być. Zaufaj mi. Jane birkin.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 2 godziny temu Na birkin to ty musisz dać się zmacac na maksa bo amant musi kredyt wziąć. Tak że udawanie niedostępnej mimozy lolobrygidy odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Na birkin to ty musisz dać się zmacac na maksa bo amant musi kredyt wziąć. Tak że udawanie niedostępnej mimozy lolobrygidy odpada. Miałam szloro w wieku 19 lat od chlopaka torebkę birkin ale została już zużyta. Wiesz lalo zawsze byłam na poziomie. Adioa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Miałam szloro w wieku 19 lat od chlopaka torebkę birkin ale została już zużyta. Wiesz lalo zawsze byłam na poziomie. Adioa Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To przestań wyzywać ludzi i nie musisz mnie kochać, bo wcale się nie znamy. Kochać forumowo nie znaczy realnie. A zresztą mamwyrepane. Myśl sobie co chcesz. Piszesz co ci wygodne i nigdy mnie nie szanowałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Cóż. Od miłości do nienawiści 1 krok. A taka była przyjaźń.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Bi ef ef Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Haaa jaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Jestem skonsternowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu A ja zniesmaczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 1 godzinę temu Czy ty znowu jesteś nayebana? To nie hejt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Czy ty znowu jesteś nayebana? To nie hejt Ona bierze psychotropy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Bloker zablokował ale mam nadzieję że Madzia przeczytała co miałam do powiedzenia ….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 1 godzinę temu Jesteś niewybranialna, łazisz zaczepiasz jezykiem rynsztoku. Zaden obrońca sie tego nie podejmie. Moim zdaniem masz coś w stylu dwubiegunowki albo za dużo chlejesz albo both. Przemysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ona bierze psychotropy. Ale na serio? to krzyżyk na droge jak chleje do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Za dużo magnezu i aszwagandy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ale na serio? to krzyżyk na droge jak chleje do tego A choi nas to obchodzi kobieto. Niech pije aż jej łeb zgnije. 30 lat ma i sama decyduje o losie swym i kùtosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 1 godzinę temu Jesli sie leczysz nie zamierzam sie z tobą wykłócać są jakies granice ale jesli serio bierzesz psychotropy i do tego chlejesz to może przeczytaj ulotkę - totalnie nie szanujesz swojego organizmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Madzie lubię a ona drugi raz mi kółek wbija. Nie wybaczę drugi raz. Niech ona się zastanowi. Nie jestem prostaczka i jej nie obrażę . Żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Czytasz to !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Płakań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Madzie lubię a ona drugi raz mi kółek wbija. Nie wybaczę drugi raz. Niech ona się zastanowi. Nie jestem prostaczka i jej nie obrażę . Żałosne Jaki kolek? Łazisz i zaczepiasz bluzgami ma cie po głowie pogłaskać? Nie bardzo wiem czego od niej oczekujesz Edytowano 1 godzinę temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Jaki kolek? Łazisz i zaczepiasz bluzgami ma cie po głowie pogłaskać? Nie bardzo wiem czego od niej oczekujesz Madzia zawsze była tu moją ostoją 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu A ty Paryska… się w ogóle nie udzielaj. Won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 64 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Madzia zawsze była tu moją ostoją Nikt cię tu nie chce i nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nikt cię tu nie chce i nie lubi Jak i Ciebie, Patrycjo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Madzie lubię a ona drugi raz mi kółek wbija. Nie wybaczę drugi raz. Niech ona się zastanowi. Nie jestem prostaczka i jej nie obrażę . Żałosne Jaki kołek? Bez powodu obrażasz Krejzi, kiedy nawet niczego nie napisała. Co się z tobą dzieje i jak ci pomóc? Nie odbierz tego źle, ale przesadzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 35 Napisano 1 godzinę temu Tak się nie robi Madzia. Jutro zapomnisz? Czy pojutrze! Ja nie zapomnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 248 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Madzia zawsze była tu moją ostoją Widać są jakies granice zenady. nie zamierzam sie z tobą już szarpać za klaki bo ewidentnie coś jest nie halo. Mam nadzieje ze ma cie kto tam ogarnąć na ‚realu’ bo taka mundra jesteś to chyba wiesz jakie są konsekwencje chlania przy psychotropach. eot z mojej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Tak się nie robi Madzia. Jutro zapomnisz? Czy pojutrze! Ja nie zapomnę. Jutro jest piątek i weekendu początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach