Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak mi sie jakoś skojarzyło bo libed sie pojawił a on zawze o wielkich babach Lepiej zaopatrzyć sie w trzy tak dla pewności. Dla małego konusa to każda będzie duża. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Organizm coś tam zwalcza wysoką temperaturą. Wypocisz się i będziesz jak nówka tylko pij dużo gorących herbat z sokiem malinowym. Jest ok, nawet lubie jak mi gorąco, nienawidzę tylko zimna. Nie mam malinowego, jedynie z czerwonej lub czarnej porzeczki. Może sie ruszę po herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Nadija* napisał: Mi lekarz mówił, że ciąża na zawsze zmienia narządy rodne kobiety nawet jak ma cesarkę. a to byl lekarz z internetow albo jakiejs gry ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Nadija* napisał: To bardzo dobre pytanie czyli zgadlem - dr chat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Serio? Przecież ten Miecz to jakaś tragedia jest i jak mozna porównywać do seven. Kompletnie inni są. Oni to wiedzą tylko specjalnie tak piszą żeby mieć przyczułek do pisania hejtów. 12 minut temu, Onaaaa napisał: Trafiłeś za 100 punktów Aż ją kij w duрke uwierał jak opowiadała ten kawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak mi sie jakoś skojarzyło bo libed sie pojawił a on zawze o wielkich babach Lepiej zaopatrzyć sie w trzy tak dla pewności. ja jednak wolę taką, że się mieścimy we dwoje pod jedną kołdra na pojedynczym łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jest ok, nawet lubie jak mi gorąco, nienawidzę tylko zimna. Nie mam malinowego, jedynie z czerwonej lub czarnej porzeczki. Może sie ruszę po herbatę Może być porzeczka tylko zimnego nie pij jak będziesz rozpalona i żeby Cię nie zawiało spoconą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Dla małego konusa to każda będzie duża. Mam takiego kolegę on ma 163 cm i zawsze pcha sie do mnie w sensie żeby stanać bo chyba czuje sie lepiej czy wyżej nie wnikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam takiego kolegę on ma 163 cm i zawsze pcha sie do mnie w sensie żeby stanać bo chyba czuje sie lepiej czy wyżej nie wnikam Pcha się bo mu się podobasz, albo Twoje perfumy. Zapytaj jak wrażenia patrząc głęboko w oczy bez mrugania . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja jednak wolę taką, że się mieścimy we dwoje pod jedną kołdra na pojedynczym łóżku Ja tak spałam ostatnio na łóżku dziecinnym z 3 dzieciakami i pieskiem i mnóstwem pluszaków. Wszystko byłoby dobrze gdyby jeden się nie posikał. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Pcha się bo mu się podobasz, albo Twoje perfumy. Zapytaj jak wrażenia patrząc głęboko w oczy bez mrugania . Pcha się bo każda jego koleżanka jest wyższa od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Pcha się bo każda jego koleżanka jest wyższa od niego Powiedz mu że pokorne ciele dwie matki ssie i żeby imion nie pomylił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Seven napisał: Znamy się jakieś 17 lat, amebo libedowska. dobrze ze zdradzilas od kiedy widmok tu siedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Powiedz mu że pokorne ciele dwie matki ssie i żeby imion nie pomylił. Mogę powiedzieć ale jak sie obrazi to będzie twoja wina bo za bardzo nie wiem co do znaczy co mam powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: dobrze ze zdradzilas od kiedy widmok tu siedzi A to był jakiś sekret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Seven napisał: Lubił. Tak jak libed lubił Edith. ;] nie znam zadnej edit wymyslasz jak miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 46 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, konie na ambonie napisał: nie znam zadnej edit wymyslasz jak miecz Edit to była hejtera Rescatora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: A to był jakiś sekret Zapłon ma jak stary diesel 18 minut temu, Onaaaa napisał: Mogę powiedzieć ale jak sie obrazi to będzie twoja wina bo za bardzo nie wiem co do znaczy co mam powiedzieć Jak się obrazi to powiedz że fochy są zarezerwowane dla kobieta więc jak śmie w ogóle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Edit to była hejtera Rescatora a dla tych, których tu nie było 3000 lat temu? to i tak bez znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Onaaaa napisał: Serio? Przecież ten Miecz to jakaś tragedia jest i jak mozna porównywać do seven. Kompletnie inni są. dokladnie oboje to taka sama tragedia i nudza niemilosiernie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Zapłon ma jak stary diesel Jak się obrazi to powiedz że fochy są zarezerwowane dla kobieta więc jak śmie w ogóle . Tak? To czemu mężczyźni ciągle fochy mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, Get Out napisał: Dla małego konusa to każda będzie duża. a dla glodnego nie do przyjecia bedzie ze ktos zjadl rogala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Edit to była hejtera Rescatora tym bardziej nie znam kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu byla tez taka pijaczka z takim albo podobnym nickiem zanim tu przyszedlem chyba z pruszkowa albo gdzies tamte rejony teraz moze miec z 5 dych jak zyje to moze o nia jej chodzi ale tez nie znalem. nie wiadomo o kogo chodzilo temu babonowi z ero, ma swoje urojenia jak kazdy na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Tak? To czemu mężczyźni ciągle fochy mają Bo nie mają okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Get Out napisał: Zapłon ma jak stary diesel 30 minut temu, Onaaaa napisał: czyli tak jak podejrzewalem jestes tym typem o ktorym myslalem czyli jednak nie podkarpacie a mieli racje i okolice olkusza to byly z tego co pamietam. byl taki bezbek dziecko neostrady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 415 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Edit to była hejtera Rescatora Pamiętam ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Pamiętam ją. wszyscy pamietaja tylko nie ja ktory ja podobno lubil kojarze ze ten dziad marynarz ciagle prowokowal te baby ktore za nim lazily ale nie pamietam nickow wydaje mi sie ze ktos podobny do sliwki tam byl i sie z nim wyklocal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo nie mają okresu To by się nawet zgadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu swoja droga on tu z 15 lat temu wklejal swoje zdjecie i juz wtedy byl siwym dziadkiem az dziwne ze jeszcze zyje i chce mu sie z tymi babami szarpac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach