draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: I co w związku z tym na policję pójdziesz czy sobie zwalisz, bo jakie to ma znaczenie. I pojawia sie argumentacja z kategorii ‚i co z tym zrobisz na policje i tak nie pójdziesz’ jako ostatni etap mięknącej fai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Kochanie Ty tutaj? to z kim ja jestem w łóżku? To roztocze cię smyrają 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może jechałeś ze swoim pedo hejtem, nie pamiętam i tylko dlatego że wierzę Pieprz nie biorę tego za twoją kolejną fatamorganę. A ty po co naście lat zmyslales że żyjesz w Kanadzie? Wstydziłeś sie swojej wioski czy ćpałeś 150 miesięcy? Na początku się wypierałeś własnego dziecka , a później rozkleiłeś się że ma twarz obitą że niby w przedszkolu zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: I co w związku z tym na policję pójdziesz czy sobie zwalisz, bo jakie to ma znaczenie. To w związku z tym, że znowu wyszedłeś na skrajnego nieogara pięknie cię tu robią w bambuko z każdym jednym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Jakie kupiłaś? Rituals Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Na początku się wypierałeś własnego dziecka , a później rozkleiłeś się że ma twarz obitą że niby w przedszkolu zwyrolu Ta, mam sie tłumaczyć kolesiowi, który naście lat żył w zmyślonej Kanadzie zejdź na ziemię mitomanie, nie przykleisz swoich ułomności innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: I pojawia sie argumentacja z kategorii ‚i co z tym zrobisz na policje i tak nie pójdziesz’ jako ostatni etap mięknącej fai No bo co niby ma zrobić z tą wiedzą i tylko zakpić z was można . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: To w związku z tym, że znowu wyszedłeś na skrajnego nieogara pięknie cię tu robią w bambuko z każdym jednym razem Nie pochlastaj się tylko z tego wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: No bo co niby ma zrobić z tą wiedzą i tylko zakpić z was można . Nie wiem, może mieć z ciebie bekę etatowy cyrkowcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: No bo co niby ma zrobić z tą wiedzą i tylko zakpić z was można . Co zrobić z wiedzą, że ksysio kolejny raz się ośmieszył. Pomyślmy...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: A jak się wymawia unisex? ja nieznaju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Rituals Widzę, że jest ich od zatrzęsienia. Nigdy nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie pochlastaj się tylko z tego wszystkiego. Zaczynasz cięte riposty widzę Ale się zakręcił biedaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ta, mam sie tłumaczyć kolesiowi, który naście lat żył w zmyślonej Kanadzie zejdź na ziemię mitomanie, nie przykleisz swoich ułomności innym. Czyli teraz nie masz syna , to po co zaliłeś się na forum że twarz ma obitą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: I co w związku z tym na policję pójdziesz czy sobie zwalisz, bo jakie to ma znaczenie. Mam iść na policję bo ty sobie łeb zwaliłeś? Mnie bardziej bawią te niedomówienia w trójkąciku seven promyk miecz niż interesują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mów jak najszybciej a futerkiem sie nie przejmuj. to było a temacie kogo tu bora za kogo innego futerko musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Kochanie Ty tutaj? to z kim ja jestem w łóżku? Na twoim miejscu bym nie pytała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Najlepiej mieć GPS we wtyczce Po zapachu poznam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie wiem, może mieć z ciebie bekę etatowy cyrkowcu? A ja z waszej bezradności mogę mieć bekę i co zrobisz przekonasz mnie że jest inaczej skoro widzę co się z wami dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Mam iść na policję bo ty sobie łeb zwaliłeś? Mnie bardziej bawią te niedomówienia w trójkąciku seven promyk miecz niż interesują. To była kpina z ciebie podpowiem z litości, bo kręcisz się bezradnie w kółko jak baran Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Seven napisał: Żebyś mnie zapamiętała jako tę najbardziej wyjątkową. Wyszła po angielsku. Odgryzła się za poranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Rituals 2 minuty temu, Baba napisał: Widzę, że jest ich od zatrzęsienia. Nigdy nie miałam. ale które? w Rituals mają tego pełno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A ja z waszej bezradności mogę mieć bekę i co zrobisz przekonasz mnie że jest inaczej skoro widzę co się z wami dzieje. Biedny, no ale jak ty to mowisz ‚gdzie ty pójdziesz’ krzysienku jak forum to całe twoje życie. Zostaniesz i najwyżej pare razy sie glupa przypali i jakos to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zaczynasz cięte riposty widzę Ale się zakręcił biedaczek Ty widzisz ale to co chcesz widzieć, a syna widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ale które? w Rituals mają tego pełno Nie mówię czym pachnę. To tajemnica tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To była kpina z ciebie podpowiem z litości, bo kręcisz się bezradnie w kółko jak baran Wszyscy jesteśmy Krzysiu bezradni i kręcimy sie w kolko, tylko ty nas zrobiles na szaro jako ten wybitny strateg a nie wróć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Biedny, no ale jak ty to mowisz ‚gdzie ty pójdziesz’ krzysienku jak forum to całe twoje życie. Zostaniesz i najwyżej pare razy sie glupa przypali i jakos to będzie To się zamiecie pod dywan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Wszyscy jesteśmy Krzysiu bezradni i kręcimy sie w kolko, tylko ty nas zrobiles na szaro jako ten wybitny strateg a nie wróć Wypowiadanie się za ogół to oznaka poważnej choroby psychicznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Po zapachu poznam A jak stracisz węch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ale które? w Rituals mają tego pełno Właśnie to napisałam. Jest tego od zatrzęsienia, nigdy ich nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach