Seven 76 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czemu używasz stare emoty? Żebyś mnie zapamiętała jako tę najbardziej wyjątkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu Biedny Krzysiu a już popkorn prażył czy co tam sie robi z popkornem taka beka miała być ale nie spodziewał sie ze znowu z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Że się można pomylić. W sensie kiedy i dlaczego mielibyśmy się pomylić. Bez znaczenia jakiej kto jest płci, póki pitolimy sobie od czapy na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No ale to on jest jakos wybitnie ułomny bo to ze seven to bó padało tu wielokrotnie od wielu roznych osób Nieogar wybitny. Tym bardziej zabawna jest jego wiara w swój przenikliwy umysł. Kiedyś nawet czytał ludzi jak otwarte księgi Nie powiem, nieźle się uśmiałam przy wieczorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Get Out napisał: Po którego specjalnie leciałaś samolotem do Polski tak było. Nic takiego nie padlo, po prostu zazdrość o rzeczy totalnie przyziemne przysłania twoje czytanie ze zrozumieniem które umówmy sie duupy i bez tego nie urywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Mów, że to unisex. 'uniseks' prawidłowo wymawia się 'ajlajkseks' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wjeżdża bełkot od czapy o synu bo nie rozpoznał swojej dawnej fumfeli od której się ewakuował po odkryciu wieku, a teraz znowu wtopił znaczy się nie ma już jak odpowiedzieć I jak tu nie lubić tego forum To po co wypierałeś się syna a później ogłosiłeś że żyje. Pijany byłeś czy naćpany zwyrolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W łóżku jak jest juz ciemno to wszystko jedno Nie dam się nabrać po ciemku. Wtyczka, to nie to samo co kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nieogar wybitny. Tym bardziej zabawna jest jego wiara w swój przenikliwy umysł. Kiedyś nawet czytał ludzi jak otwarte księgi Nie powiem, nieźle się uśmiałam przy wieczorze Przestań bo naprawdę będę potrzebowała tych tena lady 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Seven to miecz a ja to ty, ciekawe kto jeszcze jest kim coś bym powiedział ale by mi się futerko poczochrało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Widziałeś Wawe jak świnia niebo przychlaście. Tak tak bystry ksysiu, musi być tak jak sobie wymyśliłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nic takiego nie padlo, po prostu zazdrość o rzeczy totalnie przyziemne przysłania twoje czytanie ze zrozumieniem które umówmy sie duupy i bez tego nie urywa Każdy sposób dobry żeby wyśmiać mitomanke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: To po co wypierałeś się syna a później ogłosiłeś że żyje. Pijany byłeś czy naćpany zwyrolu Jakie smutne żałosne podrygi goscia który znów robi za pajaca dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przestań bo naprawdę będę potrzebowała tych tena lady O takie chwile nic nie robiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przestań bo naprawdę będę potrzebowała tych tena lady Ulało się tutce paryskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Baba napisał: Mów, że to unisex. Piszo że męskie. Podoba mi się i będę się psikac w końcu jestem babochlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Jakie smutne żałosne podrygi goscia który znów robi za pajaca dnia Albo zmyślił tego syna dla niepoznaki żeby zmylić tropy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: 'uniseks' prawidłowo wymawia się 'ajlajkseks' A jak się wymawia unisex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: No ale to on jest jakos wybitnie ułomny bo to ze seven to bó padało tu wielokrotnie od wielu roznych osób Nawet drugi najlepszy kolega seven miecz twierdzi ze seven jest dawna bu niedawno mnie tutaj o tym poinformował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Baba napisał: To bez znaczenia póki ze sobą piszemy. Ważne, żeby się w łózku nie ciulnąć Kochanie Ty tutaj? to z kim ja jestem w łóżku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: O takie chwile nic nie robiłam Czuje przeponę gdzie pieprz? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: O takie chwile nic nie robiłam No ale syna zrobiłeś rzekomo w samej wawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Tak tak bystry ksysiu, musi być tak jak sobie wymyśliłeś Zaraziłaś się obsesją od psiapsi Eve. I jak widać na waszym przypadku to jest jak ospa. Ona latała za mną, ty za Widmo. I bez urazy, ale to jest chore i żałosne. Może weź z rudą wspólny karnet do psychiatry? Koszty będą tańsze... A jak wiemy ruda jest bez kasy i męża, więc jakoś dacie sobie radę. Można raz coś napisać, ale nie latać za kimś non stop i srac kocopoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: coś bym powiedział ale by mi się futerko poczochrało Mów jak najszybciej a futerkiem sie nie przejmuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Piszo że męskie. Podoba mi się i będę się psikac w końcu jestem babochlop Jakie kupiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: To po co wypierałeś się syna a później ogłosiłeś że żyje. Pijany byłeś czy naćpany zwyrolu Może jechałeś ze swoim pedo hejtem, nie pamiętam i tylko dlatego że wierzę Pieprz nie biorę tego za twoją kolejną fatamorganę. A ty po co naście lat zmyslales że żyjesz w Kanadzie? Wstydziłeś sie swojej wioski czy ćpałeś 150 miesięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Albo zmyślił tego syna dla niepoznaki żeby zmylić tropy Tak tak Krzysiu, wiem, w końcu czytasz z ludzi jak z otwartych ksiąg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nawet drugi najlepszy kolega seven miecz twierdzi ze seven jest dawna bu niedawno mnie tutaj o tym poinformował. I co w związku z tym na policję pójdziesz czy sobie zwalisz, bo jakie to ma znaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 4 godziny temu A nie to som damskie jednak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Nie dam się nabrać po ciemku. Wtyczka, to nie to samo co kontakt Najlepiej mieć GPS we wtyczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach