Get Out 372 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Tak? To czemu mężczyźni ciągle fochy mają Wrażliwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 415 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: wszyscy pamietaja tylko nie ja ktory ja podobno lubil kojarze ze ten dziad marynarz ciagle prowokowal te baby ktore za nim lazily ale nie pamietam nickow wydaje mi sie ze ktos podobny do sliwki tam byl i sie z nim wyklocal. Że Marinero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Wrażliwi No tak i pewnie jeszcze empatyczni i romantyczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 415 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a dla tych, których tu nie było 3000 lat temu? to i tak bez znaczenia Był tutaj taki nick ToBezZnaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, konie na ambonie napisał: czyli tak jak podejrzewalem jestes tym typem o ktorym myslalem czyli jednak nie podkarpacie a mieli racje i okolice olkusza to byly z tego co pamietam. byl taki bezbek dziecko neostrady. Podobno był widziany na Podkarpaciu tak legendy głoszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a dla tych, których tu nie było 3000 lat temu? to i tak bez znaczenia Dla tych to tylko już trumna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Podobno był widziany na Podkarpaciu tak legendy głoszą ja go widziałem w puszczy białowieskiej dosiadał żubra na oklep i gnał przez knieje miejscowi mówią o nim Duch Puszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, konie na ambonie napisał: czyli tak jak podejrzewalem jestes tym typem o ktorym myslalem czyli jednak nie podkarpacie a mieli racje i okolice olkusza to byly z tego co pamietam. byl taki bezbek dziecko neostrady. A jutro będziesz majaczyć jak na początku , że w trzech województwach jestem jednocześnie schizofreniku i jak tu się nie śmiać z twojej choroby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Że Marinero? nie rescator marinero to viagrus z ero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Podobno był widziany na Podkarpaciu tak legendy głoszą moze w zakladzie karnym na podkarpaciu odsiadywal cos i jezyka sie nauczyl albo ktos z rodzicow byl "z pod karpacia" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: No tak i pewnie jeszcze empatyczni i romantyczni To cechy pasujące do wrażliwych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, konie na ambonie napisał: moze w zakladzie karnym na podkarpaciu odsiadywal cos i jezyka sie nauczyl albo ktos z rodzicow byl "z pod karpacia" Ale że Promyk ma język jak na Podkarpaciu by mieszkał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Podobno był widziany na Podkarpaciu tak legendy głoszą W Dębicy i w Tarnowie na zamku , bo trzeba się rozproszyć, a schizofrenik będzie majaczył o tym i reszta będzie się śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: W Dębicy i w Tarnowie na zamku , bo trzeba się rozproszyć, a schizofrenik będzie majaczył o tym i reszta będzie się śmiać. W Sanoku cię widziałam w skansenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale że Promyk ma język jak na Podkarpaciu by mieszkał? Jeżeli Ty to ja i na odwrót to jakby tak . Wkręć temu schizolowi jakieś Jasło albo Rzeszów lub inny Terespol bo ja się kładę ale będzie śmiesznie. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W Sanoku cię widziałam w skansenie To było w Biała Podlaska nie wprowadzaj schizola w błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, Onaaaa napisał: Ale że Promyk ma język jak na Podkarpaciu by mieszkał? taki ma albo nie udalo mu sie skonczyc podstawowki i nauczyc polskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Get Out napisał: Jeżeli Ty to ja i na odwrót to jakby tak . Wkręć temu schizolowi jakieś Jasło albo Rzeszów lub inny Terespol bo ja się kładę ale będzie śmiesznie. Dobrej nocy terespol jest na lubelszczyznie glabie a nie na podkarpaciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach