Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Tak szczególnie tak

Ostatnia mini komoda zamówiona

Polecane posty

Ty, a myślałeś by z jednego pokoju zrobić mini salę kinową jak mają bogacze z LA? Albo Linus z LTT.

Przed chwilą, RC + napisał:

Ty, a myślałeś by z jednego pokoju zrobić mini salę kinową jak mają bogacze z LA? Albo Linus z LTT.

Dawno temu tak teraz muszę zmieścić 130 i 85 w jednym pokoju a w dzień gdy nie używam tego rzutnika też musi to wyglądać i ładnie i minimalist i funkcjonalnie

Albo kosz ale ta wneka dziura mnie denerwuje to wziolem tom 8 mini komode będzie idealnie aż sprzedam wszystko z szafy jakieś ~60tys towaru wtedy wjedzie np kallax z 16 konsol albo atx z 32:9

1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał:

Miałem zrobić 7 mini komod i atx na podłodze ale mi zbędny atx aż do 19 sony 1280x1024 zupełnie wystarczy mff

A może kuchnię zcancelować, zostawić tylko mini lodówkę, a reszta miejsca na salę kinową przeznaczyć.

A może kuchnię zcancelować, zostawić tylko mini lodówkę, a reszta miejsca na salę kinową przeznaczyć.

Albo kupić te piłeczki plastikowe jak w galeriach handlowych te baseny są nimi wypełnione co dzieci w nich skaczą i z robić z kuchni taki play room rekreacyjny

• Haha 1

Jest dużo przepisów prawa budowlanego nie wolno w kuchni spać mieszkanie musi mieć kuchnie lub aneks kuchenny z podłączenie wody i ścieków oraz wentylacja popytaj ai 

W kiblu kuchni też nie można 

Za to nie ma wymogu w kuchni mieć stołu i fotel można więc ai wpadła na pomysł że mogę sobie zrobić kącik muzyczny w rogu kuchni a jak pale to i cygara papierosów 

I może to zrobię zastanawiam się 

1 minutę temu, Tak szczególnie tak napisał:

Dlatego flipiarze od razu robiom aneks kuchenny i z 2 pokoi robiom 3 podnoszac wartość nieruchomości 

Najlepiej to zburzyć wszystkie ściany by był jeden room (oprócz łazienki) i wystawić jako NYC Studio Apartment.

6 minut temu, RC + napisał:

Najlepiej to zburzyć wszystkie ściany by był jeden room (oprócz łazienki) i wystawić jako NYC Studio Apartment.

No wiadomo ale u mnie kibla nie ruszysz to nosne podwojne prefabrykaty za to tak czesto wywalajom 3 ściany wewnętrzne i jest salon z kuchniom bez przenoszenia kuchni tylko wtedy duży pokój bez sensu jest 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować