Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Get Out

Muzykowanie

Polecane posty

4 minuty temu, Spaghetti .... napisał:

Kilka czy kilkanaście nie mało, ale Iskra mnie wcale nie widziała, więc skąd to wrażenie :classic_cool:

Na tamtym video przypomina mi ten wokalista Ciebie z jednej fotki co miałeś w awatarze kiedyś. 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak sobie ciebie wyobraża widocznie po rozmowie z tobą.

Spoko, nie wiem po co, ale ok lubię ją także szacun.

Edytowano przez Spaghetti ....

Jeszcze nie teraz ale w końcu..🥀

• Thanks 1

6 minut temu, Mgła napisał:

Na tamtym video przypomina mi ten wokalista Ciebie z jednej fotki co miałeś w awatarze kiedyś. 

Spoko Iskra, broda się zgadza tylko :classic_cool:

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Grubo, lubisz ostrą muzę :classic_cool:

Jakoś tak się składa, że aktualnie najlepiej wchodzi.

11 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Spoko Iskra, broda się zgadza tylko :classic_cool:

Fryzjerowi złożyłeś wizytę?😉 Jeszcze nie spotkałam faceta co bez brody by wyglądał lepiej niż z nią, soł tak trzymaj.

• Like 1

10 minut temu, Mgła napisał:

Jakoś tak się składa, że aktualnie najlepiej wchodzi.

Fryzjerowi złożyłeś wizytę?😉 Jeszcze nie spotkałam faceta co bez brody by wyglądał lepiej niż z nią, soł tak trzymaj.

U mnie też tak jest, rock to mój ulubiony gatunek plus metal, ale poza tym lubię wszystko co w ucho wpada.

Dawno, ja już zupełnie inaczej wyglądam od tamtego czasu. NieznajomyOn pierszwa ksywa i początek kafe tam było pierwsze moje foto jeśli pamiętasz. Lubię bordę ale musi być zadbana lub nawet w nieladzie, ale muszę wiedzeć, że czuję się z tym dobrze. Dzięki Iskra.

• Haha 2

15 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Ok gramy ... 

Nie przechodzi mi post, a chciałam powiedzieć że podrzucisz to lasce, która lubi taką muzykę i już jest Twoja😏

Tylko szkoda że AI i na koncercie we dwoje tego nie posłuchacie.

10 minut temu, Spaghetti .... napisał:

U mnie też tak jest, rock to mój ulubiony gatunek plus metal, ale poza tym lubię wszystkoc o ucho wpada.

Dawno, ja już zupełnie inaczej wyglądam od tamtego czasu. NieznajomyOn pierszwa ksywa i początek kafe tam było pierwsze moje foto jeśli pamiętasz. Lubię bordę ale musi być zadbana lub nawet w nieladzie, ale muszę wiedzeć, że czuję się z tym dobrze. Dzięki Iskra.

Też mogę niemal wszystko, z tym że dla samej rozrywki to mi się aktualnie słuchać nie chce, stąd głównie coś mocniejszego. 

Pamiętam 2 foty, pierwsza to broda chyba krótsza była, albo wcale. To tak jak z fryzurą, trzeba się dobrze w tym czuć, jakoś musi odzwierciedlać Ciebie, a nie żeby nie czuć się sobą w stylizacji, to bez sensu by było.

11 minut temu, Mgła napisał:

Nie przechodzi mi post, a chciałam powiedzieć że podrzucisz to lasce, która lubi taką muzykę i już jest Twoja😏

Tylko szkoda że AI i na koncercie we dwoje tego nie posłuchacie.

Bo wchodzi kilka osób naraz więc poczekaj i wrzuć, a lasce puszcze już nie w tym roku raczej, bo mam dość wrażeń z reala .... także wolę pobyć sam  :classic_cool:

Spokojna twoja roczochrana Iskra, domówka we dwoje i poleci odpowiednia muza.

Słodziaki z was wy rosomaki a mi się spać nie chce bo za dlugo spalam aż się wyspalam

10 minut temu, Mgła napisał:

Też mogę niemal wszystko, z tym że dla samej rozrywki to mi się aktualnie słuchać nie chce, stąd głównie coś mocniejszego. 

Pamiętam 2 foty, pierwsza to broda chyba krótsza była, albo wcale. To tak jak z fryzurą, trzeba się dobrze w tym czuć, jakoś musi odzwierciedlać Ciebie, a nie żeby nie czuć się sobą w stylizacji, to bez sensu by było.

Wszystko, ale nie to czego chcesz, więc próbujesz się wyładować emocjonalnie w hard rock.

Tak, to były moje foty gdy byłem młodszy dawno już plus zarost o jakim piszesz. Czuję się świetnie jeśli o wygląd chodzi, ale jedno mi nie pasuje, zaczynam siwieć, więc chyba czas pomyśleć o farbie :classic_cool:

Lub zostać Wiedżminem 😄 

Nie widziałam, ale kotki reborn bardzo realistyczne ciekawe jak by koty reagowały na ni

W małej wiosce takich rzeczy nie widzę niestety

E to bym nie chciała, straszyłyby po nocach jak Anabelle 

Jeszcze by w nie weszlo coś lalki dziedzi są creepy tak 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się