Mgła 257 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Kilka czy kilkanaście nie mało, ale Iskra mnie wcale nie widziała, więc skąd to wrażenie Na tamtym video przypomina mi ten wokalista Ciebie z jednej fotki co miałeś w awatarze kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 7 godzin temu Mnie makrą widzial w swoich schizach jedynie a wie że noszę czerwony szlafrok tak że można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Tak sobie ciebie wyobraża widocznie po rozmowie z tobą. Spoko, nie wiem po co, ale ok lubię ją także szacun. Edytowano 7 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 257 Napisano 6 godzin temu Jeszcze nie teraz ale w końcu.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Mgła napisał: Na tamtym video przypomina mi ten wokalista Ciebie z jednej fotki co miałeś w awatarze kiedyś. Spoko Iskra, broda się zgadza tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 6 godzin temu Jaka nazwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Mgła napisał: Jeszcze nie teraz ale w końcu.. Grubo, lubisz ostrą muzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 6 godzin temu Ok gramy ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 257 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Grubo, lubisz ostrą muzę Jakoś tak się składa, że aktualnie najlepiej wchodzi. 11 minut temu, Spaghetti .... napisał: Spoko Iskra, broda się zgadza tylko Fryzjerowi złożyłeś wizytę? Jeszcze nie spotkałam faceta co bez brody by wyglądał lepiej niż z nią, soł tak trzymaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Mgła napisał: Jakoś tak się składa, że aktualnie najlepiej wchodzi. Fryzjerowi złożyłeś wizytę? Jeszcze nie spotkałam faceta co bez brody by wyglądał lepiej niż z nią, soł tak trzymaj. U mnie też tak jest, rock to mój ulubiony gatunek plus metal, ale poza tym lubię wszystko co w ucho wpada. Dawno, ja już zupełnie inaczej wyglądam od tamtego czasu. NieznajomyOn pierszwa ksywa i początek kafe tam było pierwsze moje foto jeśli pamiętasz. Lubię bordę ale musi być zadbana lub nawet w nieladzie, ale muszę wiedzeć, że czuję się z tym dobrze. Dzięki Iskra. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 6 godzin temu Z czego się cieszysz Czerowna Mambo Boni ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 257 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ok gramy ... Nie przechodzi mi post, a chciałam powiedzieć że podrzucisz to lasce, która lubi taką muzykę i już jest Twoja Tylko szkoda że AI i na koncercie we dwoje tego nie posłuchacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 257 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti .... napisał: U mnie też tak jest, rock to mój ulubiony gatunek plus metal, ale poza tym lubię wszystkoc o ucho wpada. Dawno, ja już zupełnie inaczej wyglądam od tamtego czasu. NieznajomyOn pierszwa ksywa i początek kafe tam było pierwsze moje foto jeśli pamiętasz. Lubię bordę ale musi być zadbana lub nawet w nieladzie, ale muszę wiedzeć, że czuję się z tym dobrze. Dzięki Iskra. Też mogę niemal wszystko, z tym że dla samej rozrywki to mi się aktualnie słuchać nie chce, stąd głównie coś mocniejszego. Pamiętam 2 foty, pierwsza to broda chyba krótsza była, albo wcale. To tak jak z fryzurą, trzeba się dobrze w tym czuć, jakoś musi odzwierciedlać Ciebie, a nie żeby nie czuć się sobą w stylizacji, to bez sensu by było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 257 Napisano 6 godzin temu Czeba się zbierać. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Z czego się cieszysz Czerowna Mambo Boni ? Z waszych dialogów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 6 godzin temu Jutro muszę iść do zabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 6 godzin temu Ja musze wstać a spać się odechcialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Mgła napisał: Nie przechodzi mi post, a chciałam powiedzieć że podrzucisz to lasce, która lubi taką muzykę i już jest Twoja Tylko szkoda że AI i na koncercie we dwoje tego nie posłuchacie. Bo wchodzi kilka osób naraz więc poczekaj i wrzuć, a lasce puszcze już nie w tym roku raczej, bo mam dość wrażeń z reala .... także wolę pobyć sam Spokojna twoja roczochrana Iskra, domówka we dwoje i poleci odpowiednia muza. Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 18 Napisano 6 godzin temu Słodziaki z was wy rosomaki a mi się spać nie chce bo za dlugo spalam aż się wyspalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 6 godzin temu A widziałaś stare baby z ribornami? To jest kripi krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Mgła napisał: Też mogę niemal wszystko, z tym że dla samej rozrywki to mi się aktualnie słuchać nie chce, stąd głównie coś mocniejszego. Pamiętam 2 foty, pierwsza to broda chyba krótsza była, albo wcale. To tak jak z fryzurą, trzeba się dobrze w tym czuć, jakoś musi odzwierciedlać Ciebie, a nie żeby nie czuć się sobą w stylizacji, to bez sensu by było. Wszystko, ale nie to czego chcesz, więc próbujesz się wyładować emocjonalnie w hard rock. Tak, to były moje foty gdy byłem młodszy dawno już plus zarost o jakim piszesz. Czuję się świetnie jeśli o wygląd chodzi, ale jedno mi nie pasuje, zaczynam siwieć, więc chyba czas pomyśleć o farbie Lub zostać Wiedżminem Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 6 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 18 Napisano 6 godzin temu Nie widziałam, ale kotki reborn bardzo realistyczne ciekawe jak by koty reagowały na ni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 6 godzin temu Ja mówię o lalkach dziedziach. One to w wózkach wozo po mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 6 godzin temu Widziałam 2 memusie patrzę do wózka a tam dwa trupy plastikowe wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 18 Napisano 6 godzin temu W małej wiosce takich rzeczy nie widzę niestety E to bym nie chciała, straszyłyby po nocach jak Anabelle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 12 Napisano 6 godzin temu A przedemnom rodzina ukryla że babka zmarla i muszę adwokata o zachowek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 18 Napisano 6 godzin temu Jeszcze by w nie weszlo coś lalki dziedzi są creepy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach