Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Kawałek Morrone jaki zagrał ... I tyle. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Cały czas mam nadzieję że żartujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Jemu dambo na 2 ucha nadepnęła chyba tylko gluchy tego nie słyszy ale whateva. Spij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Cały czas mam nadzieję że żartujesz. Muzyka jest prawdziwa choć nie moja, więc nie żartuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Na szczęście nie slucham xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jemu dambo na 2 ucha nadepnęła chyba tylko gluchy tego nie słyszy ale whateva. Spij Nie wiem o co chodzi, ale zgadzam się. Śpij Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Ja tez nie. Na tym polega choroszcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Na szczęście nie slucham xD Potrafisz być złośliwa wiem xD Zmykaj już spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Wariat nie musi się przejmować bo nic to nie zmieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ja tez nie. Na tym polega choroszcz. Jesteś z Wawy nie Choroszczy nie rób z siebie i.di.o.t.ki. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Wariat nie musi się przejmować bo nic to nie zmieni. Nie łap mnie za słówka, nie wygrasz z siwym Weż już skończ kobieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Jesteś z Wawy nie Choroszczy nie rób z siebie i.di.o.t.ki. Ja jestem utylitarysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu A co ty leszczu myslisz ze w Warszawie nie ma Choroszczy i same wilanowo? To ci oznajmiam że skoncz snic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ja jestem utylitarysta. Jakoś nie widać, byś maksymalnie osiągała szczęście Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jakoś nie widać, byś maksymalnie osiągała szczęście A co ty myślałeś że ci pokaze szczęście. Ja ci mogę odbyt pokazac jedynie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: A co ty leszczu myslisz ze w Warszawie nie ma Choroszczy i same wilanowo? To ci oznajmiam że skoncz snic Nie wku.rwiaj mnie bo zaczepiasz bez powodu i spadaj w końcu do wyra Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: A co ty myślałeś że ci pokaze szczęście. Ja ci mogę odbyt pokazac jedynie. Widziałem szlafroczek czerwony to wystarczy figurantko Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie wku.rwiaj mnie bo zaczepiasz bez powodu i spadaj w końcu do wyra No ale co ty możesz. Jedynie powiedzieć mi dobranoc dać ignora i se wylaczyc komputer czy co tam masz. Jestem w wyrze. Sam spadam impertynencie siwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Widziałem szlafroczek czerwony to wystarczy figurantko Myślę że jak wciągniesz więcej to nawet zobaczysz jego brak i moje zwisy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: No ale co ty możesz. Jedynie powiedzieć mi dobranoc dać ignora i se wylaczyc komputer czy co tam masz. Jestem w wyrze. Sam spadam impertynencie siwy Jaka grzeczna się zrobiłaś nagle jakby Ci serce z tych piersi spod szlafroka wyskoczyło. Jesteś to bądż tam. Wyobrażasz sobie mnie siwego impertynenta ? kużwa proszę Cię skończ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Jaka grzeczna się zrobiłaś nagle jakby Ci serce z tych piersi spod szlafroka wyskoczyło. Jesteś to bądż tam. Wyobrażasz sobie mnie siwego impertynenta ? kużwa proszę Cię skończ To nie serce to zwis wypada. Wyobrażam sobie jeszcze gorzej. Nauczyć cie ź wciskać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Łeb siwieje dùpa szaleje aż ma urojenia szlafrokowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: To nie serce to zwis wypada. Wyobrażam sobie jeszcze gorzej. Nauczyć cie ź wciskać? Jaka ty jesteś dziwna serio, wciskaj kit komuś innemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Jaka ty jesteś dziwna serio, wciskaj kit komuś innemu No ty też. Innych ludzi tu nie ma więc ja jestem tu. Dużo się uczę od ritardow. Zresztą niewazne. Ciesz się póki możesz że z tobom pjerdole na tym poziomie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu To som moje krzyżówki po prostu. Od dawna. Miecz ma swoje szarady sudoku w szlafroku a ja se mam kafeterie. Jak ktoś ma problem to niech mnie w odbyt ugryzie i bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No ty też. Innych ludzi tu nie ma więc ja jestem tu. Dużo się uczę od ritardow. Zresztą niewazne. Ciesz się póki możesz że z tobom pjerdole na tym poziomie tak Nie cieszę się, że publicznie się kurde obnażasz mając takie ciało i nic z tym nie robisz, a nawalasz jak najęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie cieszę się, że publicznie się kurde obnażasz mając takie ciało i nic z tym nie robisz, a nawalasz jak najęta Szkoda ze nie mogę zobaczyć mojego ciała o którym piszesz. Może też bym się podnieciła i schudła 40 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: To som moje krzyżówki po prostu. Od dawna. Miecz ma swoje szarady sudoku w szlafroku a ja se mam kafeterie. Jak ktoś ma problem to niech mnie w odbyt ugryzie i bajojajo To idż do Miecza i dupy mi nie zawracaj skoro lubisz siwych Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: To idż do Miecza i dupy mi nie zawracaj skoro lubisz siwych Jak przyjdzie to pójdę. Ale nie ma. Nie przejmuj się. Nie oceniam ritardow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Szkoda ze nie mogę zobaczyć mojego ciała o którym piszesz. Może też bym się podnieciła i schudła 40 kilo To nie wrzucaj nie swoich fotek skoro chcesz być chudą jewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach