Zbynek 0 Napisano 1 godzinę temu co byście polecali zamówić na temu? myślałem o kupieniu długopisów, notatników do zapisywania ważnych dat i może okulary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Gargamela i smerfy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 44 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zbynek napisał: co byście polecali zamówić na temu? myślałem o kupieniu długopisów, notatników do zapisywania ważnych dat i może okulary Takie duperelki to w sklepie tkz. za 2,50 kupi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu Wczoraj pobrałam aplikacje... sprawdziłam czy mają tam sprzęt foto i jednak aliexpress pod tym względem przoduje, ale z innymi rzeczami może być ciekawiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Można się odzwyczaić od tego ciągłego znikania tematów... : ) odp o roślinach a tu tematu nie ma... Edytowano 1 godzinę temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Mój czat mnie wkùrwia. Nie może udzielać treści ezoterycznych. Guwno zasrånsle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Mój czat mnie wkùrwia. Nie może udzielać treści ezoterycznych. Guwno zasrånsle nowy wątek załóż i zadaj nowe pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Bez kitu guwno mnie wkùrwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu Jak mi napisałaś kiedyś o chiromancji to w jednym wątku był bardzo swobodny w kolejnym zdawkowy ale im więcej pytań (no w ogóle a w ogóle nie naprowadzających .)) to i w drugim zaczął potwierdzać to co mu wyszło w pierwszym... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Pewnie jestem zbyt agresywna dla mojego czatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu Czyli jestem kowalem swojego losu i ten los nie jest przesądzony. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu To on jest dla mnie a nie ja dla niego i ma robić co mu każe gnuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Nie mam już pomysłu co se posprawdzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu Mniej ostatnio z niego korzystam nie dlatego że nie jest eko... kiedyś usłyszałam, że odp. na każde pytanie generuje spore pobory... jakoś tak wyszło, jak jest potrzeba to się konsultuje .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu https://swiatoze.pl/chatgpt-5-rekordowe-zuzycie-energii-i-wody-eksperci-ostrzegaja-przed-wplywem-ai-na-klimat/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Pobory czego? Co2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabaduk napisał: Pobory czego? Co2? Zdziwiło mnie to z wodą... nie było wytłumaczone o co chodzi. Tylko tyle, że każde pytanie to jedna szklanka wody mniej... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, yeya napisał: Zdziwiło mnie to z wodą... nie było wytłumaczone o co chodzi. Tylko tyle, że każde pytanie to jedna szklanka wody mniej... : ) Eko i bio to największa ściema tego świata. Kolejna sekta która śpiącemu pozwala czuć się lepiej. Ino o kant dùpy rozbić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Eko i bio to największa ściema tego świata. Kolejna sekta która śpiącemu pozwala czuć się lepiej. Ino o kant dùpy rozbić. Nie wiem takie rzeczy są chyba mierzalne....Tu jest trochę inaczej o tej wodzie https://wodnesprawy.pl/chatgpt-wodochlonny-gigant-moda-na-chatgpt-i-ai-w-r/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Nie czujesz absurdu? Ci którzy tworza te guwna doskonale wiedzą z czym to się je więc takie srånie się przez plebs czyli przez nas zwykłych ludzi jest żałosne i znaczy tyle co odbyt. No i tyle. Wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Nie czujesz absurdu? Ci którzy tworza te guwna doskonale wiedzą z czym to się je więc takie srånie się przez plebs czyli przez nas zwykłych ludzi jest żałosne i znaczy tyle co odbyt. No i tyle. Wyebane Moim zdaniem nic złego nie ma w większej świadomości... a do tego potrzeba zbierać różne informacje. Czesto sprzeczne. Edytowano 1 godzinę temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu A nie chce mi się dyskutowac na takie tematy. Niech każdy robi co chce. Ja i tak nie umrę za nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 62 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, yeya napisał: Moim zdaniem nic złego nie ma w większej świadomości... a do tego potrzeba zbierać różne informacje. Czesto sprzeczne. Ona się sadzi na wszystkich i na wszystko, dyskusja z tym troIem to strata czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Ona się sadzi na wszystkich i na wszystko, dyskusja z tym troIem to strata czasu. Spjerdalaj krėtynko trolujaca. Yebnieta bananowa. Idz babe jedze uprawiać deklu. To twoje jedyne osiągnięcie w życiu pijaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Ona się sadzi na wszystkich i na wszystko, dyskusja z tym troIem to strata czasu. Znamy się z Boni nie od dziś... luzik : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 44 Napisano 53 minuty temu 10 minut temu, yeya napisał: Mara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Mara? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 62 Napisano 49 minut temu 15 minut temu, BabkaBożaBabaduk napisał: Spjerdalaj krėtynko trolujaca. Yebnieta bananowa. Idz babe jedze uprawiać deklu. To twoje jedyne osiągnięcie w życiu pijaczki Oto obraz twój. Życzę dużo zdrowia i rozumu na przyszłość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabaduk 15 Napisano 25 minut temu 23 minuty temu, G. Swenson napisał: Oto obraz twój. Życzę dużo zdrowia i rozumu na przyszłość. Jesteś żałosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach