BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Praha sråha. Ja jebje jaki bezbek. Madzia dziadzia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, tadek batyr napisał: mam takie pytanie techniczne masz moze na podlodze pelno roznych smieci, kosmetykow i walajacych sie roznych ubran ? bo chyba wszyscy znamy ten styl wspolczenej bohemy chce sie tylko upewnic Kilka razy pisała z męką, że musi zacząć sprzątać, bo kogoś musi następnego dnia wpuścić do domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Praha sråha. Ja jebje jaki bezbek. Madzia dziadzia. Ona myśli, że to taka snobistyczna pisownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Kilka razy pisała z męką, że musi zacząć sprzątać, bo kogoś musi następnego dnia wpuścić do domu... tak wlasnie przeczuwalem za rok bedzie tu pisalas po xanaxie wspominicie moje slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Właśnie tego Magdalenie wszystkie pasztetowy tu zazdroszczom. Randki na kafe. No doprawdy ubaw po szyję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Żebyś się nie zdziwiła… to że ty gnijesz w norze całymi dniami nie znaczy, że ja i Madzia robimy to samo co ty. Praha jest przepiękna, byłam tam 8 lat temu więc wiem, jak to miasto pochłania….. a Ty zgnuśniała mężatko możesz sobie dopowiadać swoje scenariusze. A co ty takiego robisz interesującego w ciagu dnia? Niezły masz tupet w tym panoszeniu i wytykaniu innym co robią jako 30latka z dwudniowym stażem w cv. Zycze ci powodzenia bo o prace bywa ciężko nawet mając doświadczenie a co dopiero jak ktos zobaczy te pustki w twoim cv w tym wieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Ona myśli, że to taka snobistyczna pisownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: aha moze zapomniala ze jest w pradze raz pamietam jak pojechala do kenii a po dwoch dniach pisala ze w krakowie czy gdzies pada Normalka, teraz niedawno miała jechać nad Bałtyk, a potem opalała nad nim tyłek (w październiku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Żenua. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: tak wlasnie przeczuwalem za rok bedzie tu pisalas po xanaxie wspominicie moje slowa Gina bierze Ketrel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Normalka, teraz niedawno miała jechać nad Bałtyk, a potem opalała nad nim tyłek (w październiku) akurat bylem w pazdzierniku nad baltykiem i nie widzialem poza jednym wariatem ktory sie kapal nikogo kto by sie opalal ludzie zwykle w kurtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Madziaaa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Gina bierze Ketrel a czyli juz zgadlem to nie widzialem ze juz cpunka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: akurat bylem w pazdzierniku nad baltykiem i nie widzialem poza jednym wariatem ktory sie kapal nikogo kto by sie opalal ludzie zwykle w kurtkach Co Ty nie powiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, BabkaBożaBombalina napisał: Czego się nie robi dla srednio utalentowanego dziecka ritardziego żeby mu osłodzić żywot. Zwłaszcza gdy to jedynak wypierdek. Się ładuje w niego hajs a gnuj i tak woli flachę i leżakowanie w barlogu pisklę ritardzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Obie są sobie potrzebne bo jednak bez drugiej jest jak odbyt bez dùpy. Taka to przyjaźń z benefitami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: akurat bylem w pazdzierniku nad baltykiem i nie widzialem poza jednym wariatem ktory sie kapal nikogo kto by sie opalal ludzie zwykle w kurtkach I jednym w bluzie wariatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Obie są sobie potrzebne bo jednak bez drugiej jest jak odbyt bez dùpy. Taka to przyjaźń z benefitami Amen. Dobra, co prawda nie na Most Karola, ale odpływam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mango• napisał: pisklę ritardzie Chowa taki właściciel kamienicy takie coś pod kloszem a potem wyrasta wrzod na dupje kafeterii. No ale co zrobi. Jedyne co może to terapie na dekadę opłacić żeby może trochę zwoje naprostowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu nie wiem jak wy ale ja bym chetnie zoabczyl jakas foteczke z pragi robiona noca to ladne miasto moze z wiezy telewizyjnej na zivkowie albo tej obok mostu karola. taki wspanialy fotograf to moze zrobi jakis foteczki i da w awatar niech plebs zobaczy jak w tej pradze jest podpowiem ze z tych rowerkow wodnych obok mostu tez fajne zdjeia mozna zrobic w dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Amen. Dobra, co prawda nie na Most Karola, ale odpływam. Żeglujże po oceanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mango• napisał: I jednym w bluzie wariatem no mialem napsiac ze na mnie w grubym polarze patrzyli troche jak na wariata ale ja to chociaz ktos mogl pomyslec ze tluszcz mnie grzeje a taka hot laska jak magda jak sie opalala to juz na wykopie ktos powinien uwiecznic to zjawisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: nie wiem jak wy ale ja bym chetnie zoabczyl jakas foteczke z pragi robiona noca to ladne miasto moze z wiezy telewizyjnej na zivkowie albo tej obok mostu karola. taki wspanialy fotograf to moze zrobi jakis foteczki i da w awatar niech plebs zobaczy jak w tej pradze jest podpowiem ze z tych rowerkow wodnych obok mostu tez fajne zdjeia mozna zrobic w dzien Zapomnij. Akurat zapomniala zabrać lunety czy co oni tam majom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał: Chowa taki właściciel kamienicy takie coś pod kloszem a potem wyrasta wrzod na dupje kafeterii. No ale co zrobi. Jedyne co może to terapie na dekadę opłacić żeby może trochę zwoje naprostowalo raczej lykacie te kity o rodzinach pewnie rodzice tak samo utalentowani jak dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: raczej lykacie te kity o rodzinach pewnie rodzice tak samo utalentowani jak dziecko Ja nic nie łykam. Widzę co widzę i pisze co widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: Zapomnij. Akurat zapomniala zabrać lunety czy co oni tam majom fotograf nie zapomina aparatu poza tym zyjemy w dobie telefonow tez mozna niezle zdjecia zrobic dobrym telfonem a magda ma huaweia pro ja pamietam bo on robi swietne zdjecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: fotograf nie zapomina aparatu poza tym zyjemy w dobie telefonow tez mozna niezle zdjecia zrobic dobrym telfonem a magda ma huaweia pro ja pamietam bo on robi swietne zdjecia Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Ale z ciebie podla świnia jest akurat… skad wiesz, dlaczego biorę ketrel, czy to powód by wywlekać to w tym momencie poraz kolejny? Za lepszą się masz w tym momencie? Właśnie pokazujesz swoje prostactwo lalo. Nie życzę ci źle ale się zastanów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 6 godzin temu Wstyd mi za was, za to co tutaj piszecie i lejecie rzygi na Ginę i na mnie. Oby się wam to wszystkim wkrótce wróciło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach