BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mango• napisał: Sama twierdzisz ze ktos ma ‚urodę downa ’ czyli dostrzegasz te cechy niezaleznie czy ktos go ma. Nie twierdze ze ona ma fas ale ze wyglada jakby miała. Nie przyglądałam sie aż tak tylko na szybko, ale na szybko to szeroki rozstaw oczu i szeroka nasada nosa Niemniej wyglądała lepiej jako stara babcia w pamiętniku niz jako 30 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu Już pomijam ze ty widzisz fas u pravola który akurat żadnej z cech fas nie posiada xd na twarzy przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, mango• napisał: Sama twierdzisz ze ktos ma ‚urodę downa ’ czyli dostrzegasz te cechy niezaleznie czy ktos go ma. Nie twierdze ze ona ma fas ale ze wyglada jakby miała. Nie przyglądałam sie aż tak tylko na szybko, ale na szybko to szeroki rozstaw oczu i szeroka nasada nosa pijaczka to moze starzy tez za kolnierz nie wylewali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Kogo masz w avku? Na pewno wyglądała szybko na mocno zmęczoną życiem ;D Kamilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, mango• napisał: Już pomijam ze ty widzisz fas u pravola który akurat żadnej z cech fas nie posiada xd na twarzy przynajmniej Owsik ewidentnie wyglada jak ofiara miłości po środkach odurzających dwojga ritardow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał: Uważajcie bo groźna wozna jest zła. jedyne co moze zrobic to zglosic ci posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, mango• napisał: Już pomijam ze ty widzisz fas u pravola który akurat żadnej z cech fas nie posiada xd na twarzy przynajmniej ma oczy gleboko osadzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: jedyne co moze zrobic to zglosic ci posty Albo zjesc dropsy. Od psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, mango• napisał: Kamilka nie wiem kto to kamilka ale dla mnie wyglada jak nosowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, mango• napisał: Kamilka No tak, Twój damski crush (mnie też się podoba) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu W ogóle nie wiem czy wiecie ale można mieć taki nieuaktywniony do końca zespół downa. Mieć iq w normie, wyglad praktycznie normalny (tzn jak ktos wie to wyłapie ale nie jest tak oczywisty) i dopiero w badaniach genetycznych to wychodzi a nie tak do końca na 1 rzut oka. wiec te osoby co mowicie ze wygladaja jak down mogą go nawet mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mango• napisał: wiec te osoby co mowicie ze wygladaja jak down mogą go nawet mieć dla mnie wszyscy w zabek czesani maja no bo kto normalny by sobie taka fryzure zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, tadek batyr napisał: ma oczy gleboko osadzone To nie jest cecha fas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, mango• napisał: W ogóle nie wiem czy wiecie ale można mieć taki nieuaktywniony do końca zespół downa. Mieć iq w normie, wyglad praktycznie normalny (tzn jak ktos wie to wyłapie ale nie jest tak oczywisty) i dopiero w badaniach genetycznych to wychodzi a nie tak do końca na 1 rzut oka. wiec te osoby co mowicie ze wygladaja jak down mogą go nawet mieć To down mozaikowy. Co nie zmienia faktu że niektórzy ludzie wyglądają jak chorzy ale po prostu mają takie gęby bo starych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Zreszto co my się oszukiwać będziemy. Widzisz patole i wiesz ze patola bo gębie. 99 przypadkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu Oczekiję towarzysza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, mango• napisał: To nie jest cecha fas moze nie ale wszystki dzieci alkusow jakie widywalem wlasnie takie oczy mialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: To down mozaikowy. Co nie zmienia faktu że niektórzy ludzie wyglądają jak chorzy ale po prostu mają takie gęby bo starych No coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Oczekiję towarzysza. Będzie pukał do drzwi? Mam nadzieje ze nie z pustymi rekami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Pomysły to on miał już przed tym tematem. Takie zestawy klocków mi podsuwa, że dejta spokój Ale dlaczego "dejta spokój"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Oczekiję towarzysza. Z flaszką, wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, KróliczekZły napisał: Gino, Madzia nie jest w stanie nikogo podsumować, bo jest upośledzoną umysłowo, skrajnie skompromitowaną mitomanką z ujowym życiem. To tylko tobie się wydaje, że masz tu jakiegoś ochroniarza w jej osobie. Ale ty jesteś płytką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu i wygladaja jakby w twarz dostaly patelnia moze to nie fas ale naprawde dzieci alkusów dla mnie maja te cechy te oczy gleboko osoadzone i odbitą patelnie na twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Z flaszką, wiemy. Radzę zabalować z tonu. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 8 godzin temu Patrzcie, jak się przyjaciółka zmyła, udawać hotkę z brzydkimi myślami na inne tematy (przypominam, że mąż rzekomo obok i mkną ku Pradze ;)) i zostawiła biedną Gini nad butelczyną i z nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Dobra nie karmimy już tego dėbila. Niech spjerdalaj Madzi lizać kuciape za lajki. Godność i rozum człowieka mamy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 64 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ale dlaczego "dejta spokój"? Ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Ciekawe czy dzik osiodlany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBombalina napisał: To down mozaikowy. Co nie zmienia faktu że niektórzy ludzie wyglądają jak chorzy ale po prostu mają takie gęby bo starych No wiadomo . Pojedynczo te cechy to chociażby Azjaci maja:p i fasu zarazem wiec niektorzy maja taka urodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Radzę zabalować z tonu. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Sama pisałaś, że głębokimi nocami przychodzą do ciebie mężczyźni z flaszkami (o, nawet rymy ;)). Pilnuj, co piszesz, bo nie wychodzi ci to tak samo jak Madzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach