Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Było pite jest i nadal pite u ciebie wózkarzu inwalidzki

Polecane posty

Przed chwilą, mango• napisał:

No wiadomo . Pojedynczo te cechy to chociażby Azjaci maja:p i fasu zarazem

wiec niektorzy maja taka urodę 😃

No trudno. Nie każdy może być piękny i zdrowy jak ja czy magdalena. Jest jak jest som owsiki i som motyle

6 minut temu, G. Swenson napisał:

Oczekiję towarzysza.💛💛

A kogo to wlasciwie interesuje? Piszesz to ludziom ktorych wyzwałaś każdego jednego od sz/mat czy szlor, sradzi tu aktualnie nie ma przynajmniej oficjalnie wiec nie wiem- chwalisz sie czy żalisz i jesli tak to komu i czego oczekujesz?

2 minuty temu, tadek batyr napisał:

i wygladaja jakby w twarz dostaly patelnia moze to nie fas ale naprawde dzieci alkusów dla mnie maja te cechy te oczy gleboko osoadzone i odbitą patelnie na twarzy 

Fas charakteryzują szeroko osadzone oczy i brak rynienki nosowej. O majce bohosiewicz często piszą że ma fas.

11 minut temu, KróliczekZły napisał:

No tak, Twój damski crush (mnie też się podoba) 😉 

No 😃nie na tej może akurat najbardziej ale inne foty ma super 

• Like 1

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Sama pisałaś, że głębokimi nocami przychodzą do ciebie mężczyźni z flaszkami (o, nawet rymy ;)). Pilnuj, co piszesz, bo nie wychodzi ci to tak samo jak Madzi. 

Mężczyźni z flaszkami mogą być gejami. Och, rym. Więc nie widzę w tym nic zdrożnego. A od Madzi odbij jak nie o niej mowa, laluniu. 

kurde nie wchodzi a chcialem wam pokazac downa mozaikowego ciekawe czy tez wam przypomni dziecko powszechnie znane ktorym epatuja rodzice i z ktorego chlop ewki sie smial ale to z podrecznika wyglada identycznie 

na stronie pewnej apteki jest downo mozaikowy i wypisz wymaluj 

1 minutę temu, mango• napisał:

A kogo to wlasciwie interesuje? Piszesz to ludziom ktorych wyzwałaś każdego jednego od sz/mat czy szlor, sradzi tu aktualnie nie ma przynajmniej oficjalnie wiec nie wiem- chwalisz sie czy żalisz i jesli tak to komu i czego oczekujesz?

Ja nikogo tu nie wyzwalam bez powodu. 

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Mężczyźni z flaszkami mogą być gejami. Och, rym. Więc nie widzę w tym nic zdrożnego. A od Madzi odbij jak nie o niej mowa, laluniu. 

Dużo tych gejów na tym tinderze. Poza tym nawet bez sugerowania konotacji seksualnych - jeśli uważasz, że normalnym jest, że po nocach ludzie donoszą Ci alkohol, żebyś się "dopiła", to to się nazywa alkoholowy mechanizm iluzji i zaprzeczeń. 

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Niech Ci stary kupi miastowy teatr w kamienicy i tam se pajacuj gwiazdo. Zaprosisz ojca matke i będo zachwyceni rolo królewny pīzdoliny

• Haha 1

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Dużo tych gejów na tym tinderze. Poza tym nawet bez sugerowania konotacji seksualnych - jeśli uważasz, że normalnym jest, że po nocach ludzie donoszą Ci alkohol, żebyś się "dopiła", to to się nazywa alkoholowy mechanizm iluzji i zaprzeczeń. 

ciekawe czy ona ma fas wymalowany na twarzy 😄

3 minuty temu, G. Swenson napisał:

Nie rządź się, laluniu, bo raczej nikt cię tu słuchać nie będzie 🙂

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

Ok nawet jak nie bez powodu to nie jest odp na moje pytanie 😃 czyli komu to aktualnie piszesz i po co?

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

A może przychodzą się dobrze bawić razem ze mną?

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Ostatnio pisala ze przylazł jakis do niej i razem śpią 😃 a ona pisala na Kafe i poszla napic sie wody czy cos takiego i nawalala w srodku nocy 😃 dziwne te geje ale moze ja po plecach drapał. Ja tez miałam dobre stosunki z psiapsi gejem z pracy nawet jego mama chciała nas zeswatać 😃 ale po plecach mnie nie drapał w srodku nocy 😃

Edytowano przez mango•
  • Haha 1

mozna sie swietnie bawic bez alkoholu ale po co sie tak meczyc 😄

Czego się nie robi dla srednio utalentowanego dziecka ritardziego żeby mu osłodzić żywot. Zwłaszcza gdy to jedynak wypierdek. Się ładuje w niego hajs a gnuj i tak woli flachę i leżakowanie w barlogu

• Haha 1

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Na tapczanie w kamienicy. 😃

4 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał:

Niech Ci stary kupi miastowy teatr w kamienicy i tam se pajacuj gwiazdo. Zaprosisz ojca matke i będo zachwyceni rolo królewny pīzdoliny

Może Emilian Kamiński sie dorzuci 

6 minut temu, G. Swenson napisał:

mam takie pytanie techniczne masz moze na podlodze pelno roznych smieci, kosmetykow i walajacych sie roznych ubran ? bo chyba wszyscy znamy ten styl wspolczenej bohemy chce sie tylko upewnic 😄

Madzialenka jak ją taktycznie zostawiła - bo jest cyknięta, w dodatku byłyby w mniejszości 😉 Zjawi się, jak Ginka wytrzeźwieje, będą same i mogły sobie oplatać o Elci, gapciach, cudzym alkoholizmie i innych zwidach 🙂

Madzialenka jak ją taktycznie zostawiła - bo jest cyknięta, w dodatku byłyby w mniejszości 😉 Zjawi się, jak Ginka wytrzeźwieje, będą same i mogły sobie oplatać o Elci, gapciach, cudzym alkoholizmie i innych zwidach 🙂

zwiedza most karola w nocy jutro napisze ze uprawiala na nim dziki sex

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

mam takie pytanie techniczne masz moze na podlodze pelno roznych smieci, kosmetykow i walajacych sie roznych ubran ? bo chyba wszyscy znamy ten styl wspolczenej bohemy chce sie tylko upewnic 😄

Dbam o porządek wokół siebie, .... 

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Żebyś się nie zdziwiła… to że ty gnijesz w norze całymi dniami nie znaczy, że ja i Madzia robimy to samo co ty. Praha jest przepiękna, byłam tam 8 lat temu więc wiem, jak to miasto pochłania….. a Ty zgnuśniała mężatko możesz sobie dopowiadać swoje scenariusze. 

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

zwiedza most karola w nocy jutro napisze ze uprawiala na nim dziki sex

No chyba nie, skoro na temacie obok rżnie hotkę przed Argenem 😄 

• Haha 1

Żebyś się nie zdziwiła… to że ty gnijesz w norze całymi dniami nie znaczy, że ja i Madzia robimy to samo co ty. Praha jest przepiękna, byłam tam 8 lat temu więc wiem, jak to miasto pochłania….. a Ty zgnuśniała mężatko możesz sobie dopowiadać swoje scenariusze. 

Wiem, byłam w Pradze 😉 Poza tym Madzia pisze, ale na temacie obok - to Ciebie zostawiła 😉 

No chyba nie, skoro na temacie obok rżnie hotkę przed Argenem 😄 

aha 😄 moze zapomniala ze jest w pradze 😄
raz pamietam jak pojechala do kenii a po dwoch dniach pisala ze w krakowie czy gdzies pada 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się