BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Sol na me rany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu Bo jestem nayebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 466 Napisano 2 godziny temu Zaczynam w miejscu, w którym skończyłam: Pan kotek był chory i leżał w łóżeczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Bo jestem nayebany Pan Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 466 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Bo jestem nayebany Jest szansa, że się odyebiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Bo jestem nayebany To prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambi Dumbo 1 Napisano 2 godziny temu Jest szansa na inbę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Jest szansa, że się odyebiesz? Przecież ja do ciebie nic nie piszę. Czego ty chcesz ode mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Pan Malowany I tak masz się właśnie do mnie zwracać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Bambi Dumbo napisał: Jest szansa na inbę? Haaa haaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Się zobaczy. Sypiecie sol na me rany a ja jestem waszo klaudelizo skolioza i kifoza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 466 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Przecież ja do ciebie nic nie piszę. Czego ty chcesz ode mnie? Brylantów chcę garść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Chce zielonych szmaragdów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Się zobaczy. Sypiecie sol na me rany a ja jestem waszo klaudelizo skolioza i kifoza A ja jestem lordoza, żona lorda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Brylantów chcę garść. A kryształ chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu To mnie rubiny zostawcie. A jak biedniejszy jesteś to chociaż granaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: A ja jestem lordoza, żona lorda. Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: A kryształ chcesz? Cwana bestia czyli kryształ. Czterdziestolatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Bambi Dumbo napisał: Jest szansa na inbę? Albo chociaż jakieś nudesy. Mogą być zwisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Witam Witam i o zdrowie pytam. Może mostek zrobimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 4 Napisano 2 godziny temu Ale nuda dzisiaj a akurat mam czas ponapieprzac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu A co pokazac za kamien zielony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Albo chociaż jakieś nudesy. Mogą być zwisy Mam zwisy nad tortem, ale odziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Witam i o zdrowie pytam. Może mostek zrobimy? Jeszcze potrafię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 466 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: A kryształ chcesz? Zależy jaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: A co pokazac za kamien zielony? Rzecz jasna pantalony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Jeszcze potrafię. Ja nie będę ryzykować. Dostałam okres, zaraz mi kolana eksplodują urwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 466 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Albo chociaż jakieś nudesy. Mogą być zwisy Bym wysłała ale skrzynka mi nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Mam zwisy nad tortem, ale odziane. Wybrzydzał nie będę. Dawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Rzecz jasna pantalony. No trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach