big buuu 3 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja to wiem, poza tym leżak piszę głównie o 2 rzeczach których nie ma, o sexie i o kasie. A pamiętasz jak grał na giełdzie kiedy? Te wielostronicowe elaboraty.. ma chłopak wyobraźnię, nie przeczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Estonia. Strzelam. nie powiem skad byla, ale jest szansa ze i tak o tym wtedy pisalem xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 2 godziny temu Ja p… wstaje za 3 h:/ paaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: ukrainka to tez nie byla ale fakt ze wschodu, powiem tyle zgaduj: litwa, łotwa estonia W tych krajach mieszka duzo ruskich więc na jedno wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Nie, dzieki, w sumie co to ma udowodnic zreszta ja nie watpie ze masz jakies dzivy tylko libed wiec mi ta fota niepotrzebna w shmie. Jak na forum nie wstawiasz to ja jej nie potrzebuje zazdrosna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: zazdrosna ? Nie, obrzydzasz mnie wiec trudno być zazdrosnym w takiej sytuacji. Nic sie nie zmieniło w stosunku do twojej osoby po twoich chorych tekstach nie chce mieć do czynienia z tobą, nie wiem po cholerę terwz wymieniłam z tobą posty bo znowu ci odpjerdala. nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 2 godziny temu Zepsuliśmy temat załamanej Uli. a teraz już na serio spadam buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buuu napisał: A pamiętasz jak grał na giełdzie kiedy? Te wielostronicowe elaboraty.. ma chłopak wyobraźnię, nie przeczę Pamiętam i też pamiętam że jak byłam pierwszy rok na forum to używał słowa "portfel" po 2 razy w każdym zdaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 2 godziny temu Też lecę. Bajo jajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 30 minut temu 4 godziny temu, Onaaaa napisał: Nie jestem i nie wierzę w nic. Myle Magdy sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach