Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Praca na kasie to nic złego, czy takie sprzątanie też, każdy uczciwie pracujący człowiek zasługuje na szacunek. Nie rozumiem tego używania pracy w biedronce jako obelgi jakiejś. 😏

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Praca na kasie to nic złego, czy takie sprzątanie też, każdy uczciwie pracujący człowiek zasługuje na szacunek. Nie rozumiem tego używania pracy w biedronce jako obelgi jakiejś. 😏

To nie chodzi nawet o brak szacunku tylko ja np nie dałabym rady tak pracowac a tym bardziej znosić humory ludzi, czyli ze jest to ciężka praca więc wypadało szanować ludzi tam pracujących, a salowa jak salowa próbowała tym mi dowalic. 😄

• Haha 1

21 minut temu, Pokraka napisał:

To nie jest obelga, tylko lepsza praca na kasie, niż sutenerstwo 😄

36 minut temu, Smerfetek napisał:

Ledwo oczy otworzy i już o pracy. I to cudzej...

Bo się pracuje i nie leniu...e Patrycjo.. Widzę, że wstałaś lewą nogą. Współczuję. 

Dzień dobry tak w ogóle, bo widzę, że 3 strony ktoś zjadł, a Srelcia już na warcie 😄

27 minut temu, Nie ma spania!!! napisał:

To nie chodzi nawet o brak szacunku tylko ja np nie dałabym rady tak pracowac a tym bardziej znosić humory ludzi, czyli ze jest to ciężka praca więc wypadało szanować ludzi tam pracujących, a salowa jak salowa próbowała tym mi dowalic. 😄

Elu Kochana ty w żadnej pracy byś nie dawała rady.  Z całym szacunkiem ale gdyby nie socjal to niestety ciebie też by czekała taka praca bo kwalifikacji nie masz se żadnych zresztą tak samo jak i ja.

Edytowano przez Kubuntu
  • Like 1

9 minut temu, Kubuntu napisał:

Elu Kochana ty w żadnej pracy byś nie dawała rady.  Z całym szacunkiem ale gdyby nie socjal to niestety ciebie też by czekała taka praca bo kwalifikacji nie masz se żadnych zresztą tak samo jak i ja.

Pravol a skąd ty wiesz jakie ja mam kwalifikację jak wiesz tylko tyle ile sama napiszę?

Ja mam ponad 10 lat przepracowanych przy dwójce dzieci, plus dwa lata na czarno bez umowy. 😄

• Haha 2

3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał:

Pravol a skąd ty wiesz jakie ja mam kwalifikację jak wiesz tylko tyle ile sama napiszę?

Ja mam ponad 10 lat przepracowanych przy dwójce dzieci, plus dwa lata na czarno bez umowy. 😄

Ciekawe kiedy jak zaczęłaś tu pisać w wieku 29 lat to już nie pracowałaś, musiałabyś zacząć pracować po gimnazjum w wieku 16 lat żeby tyle lat mieć przepracowanych. Oczywiście z całym szacunkiem ale tak to wygląda.

Edytowano przez Kubuntu
  • Haha 1

50 minut temu, Kubuntu napisał:

Sutenerstwo to robił twój Bunia jak cię kolegom za jabole sprzedawał 

Zgłoszone. 

Co tam u Kotarby? 

8 godzin temu, crazyyyy napisał:

Kurczę pokładałam w tobie nadzieje ze może chociaz ty jej przetłumaczysz ale niestety widze ze patologiczna love jest silniejsza niz wszelkie przeciwności. Może jakbys wcześniej wspomniał ze masz kumpli w pace spojrzałaby łaskawszym okiem a tak po ptokach- widmok zdecydowanie bije cie na głowę na patusiarstwie😃a to właśnie patola przyciąga naszego jezyka jak magnes 

no coz ja probowalam 😛 żeby nie było ze nie ostrzegalam:p bicu i bog mi świadkami niniejszym

To już nie miałaś kogo wybrać na tak karkołomną misje, bo serce nie sługa i nic nie zrobisz jak gość się nie podoba kobiecie . W ogóle co się stało z twoim rozumem, bo ociężała się zrobiłaś i to są efekty twojego narzeczonego.😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się