jamuonmi 399 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: to dobre na teleprace... moze jakies lewaki z 1st inwalidztwa umyslowego będą chetne... libed widziales? Powielasz stereotypy, prowokacja. Niech będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 449 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, jamuonmi napisał: Powielasz stereotypy, prowokacja. Niech będzie. co jest prowokacją? libed by sie nadał.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 449 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, G i n a napisał: Nie obchodzi mnie prawiczek 40+ czy nawet 50, po prostu odbij od Madzi i usuń się w cień gdzie twoje miejsce. odbij femcel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: odbij femcel Pisze 2 dekady starszy impotent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 23 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Pisze 2 dekady starszy impotent. Ale on nie jest starą panną jak ty więc grzeczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwеrty88 3 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: co jest prowokacją? libed by sie nadał.. Libed po kolejnym banie obraził się na Kafeterię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 449 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Qwеrty88 napisał: Libed po kolejnym banie obraził się na Kafeterię. uuuuuu kafe skręca w dobrą strone, najpierw odbil docent siurek teraz ten Edytowano 5 godzin temu przez Nemesio Cervantes 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Antix napisał: Ty za to zawsze masz czas nawet jak udajesz że w Pradze jesteś Jadę i leżę gdzie chce. A ciebie to najwyżej może boleć dópsko z zazdrości lub możesz mnie w nią pocałować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: rzeczywiscie moglo cie to urazić..nie martw kiedys znajdziesz zajęcie Nie muszę szukać.... Szczęście i zajęcie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Podobno cie frustraki wygonili z kafe, a jednak jesteś.. Przecież to podszyw Qwerty88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 449 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież to podszyw Qwerty88 aha... znowu te podszywy. a Ty prawdziwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, big buu napisał: Ale on nie jest starą panną jak ty więc grzeczniej Jestem młoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 449 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: dópsko z zazdrości lub możesz mnie w nią pocałować *dupsko znowu temat wraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 23 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Jestem młoda. Po 30 to już mówi się stara panna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Po 30 to już mówi się stara panna 30 równo jak już, spaslaku. Poza tym mam figurę i urodę, nie to co ty. Nie dla psa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 457 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, big buu napisał: Po 30 to już mówi się stara panna A u facetów? Stary dziad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 23 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, G i n a napisał: 30 równo jak już, spaslaku. Poza tym mam figurę i urodę, nie to co ty. Nie dla psa. Ty noxa masz z minimum 150 kg Co u wita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A u facetów? Stary dziad? Stary dziad może być jak najbardziej żonaty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Ty noxa masz z minimum 150 kg Co u wita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, G i n a napisał: 30 równo jak już, spaslaku. Poza tym mam figurę i urodę, nie to co ty. Nie dla psa. Jak to było. Jaka ty jesteś miałka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Jak to było. Jaka ty jesteś miałka. Srelcia, kiedy pozyskasz pracę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Srelcia, kiedy pozyskasz pracę? Nawet jak pozyskam pracę to tu o tym nie wpomnę bo za bardzo jej brak tiggeruje libeda i salową. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 23 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Jak to było. Jaka ty jesteś miałka. Kojarzysz jaki noxa była to rocznik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Kojarzysz jaki noxa była to rocznik? Co za różnica? Ważne, że kazała Majce sobie krosty na pìpìe lizać. To nie Noxa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 23 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, G i n a napisał: A co u majki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, big buu napisał: Kojarzysz jaki noxa była to rocznik? https://zapodaj.net/plik-ccqSBeOH6b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 493 Napisano 4 godziny temu 80 zł za h to bardzo tanio. Nawet tutejszych facetów by było (w większości) stać. Black friday czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: 80 zł za h to bardzo tanio. Nawet tutejszych facetów by było (w większości) stać. Black friday czy co? Ale to było gdzieś 6 lat temu jak nie więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 493 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ale to było gdzieś 6 lat temu jak nie więcej. I tak tanio za lizanie duupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: I tak tanio za lizanie duupy. Ale wiesz że to jest fejk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach