bocibot 47 Napisano 9 godzin temu Dobry pipushka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 9 godzin temu Ilu tych kochanków szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, bocibot napisał: Ilu tych kochanków szlora Tak cię matka nazywała podając ci śniadanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Tak cię matka nazywała podając ci śniadanie? Lubię to słowo, brzmi trochę niemiecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 9 godzin temu Chcę słońce i długi urlop Czy wyzwać karetkę i podnosić szlaban? Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chcę słońce i długi urlop Czy wyzwać karetkę i podnosić szlaban? Dzień dobry Tak! Karetka na cito, wjazd priorytetowy! witaj 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 9 godzin temu 26 minut temu, bocibot napisał: Ilu tych kochanków szlora Szlora w nocy chlała Malowanemu nudesy słała Aż Iskra się posrała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 9 godzin temu Oooo Iskra a co tam pisała ta zazdrosna kochanka włoska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Monty napisał: Szlora w nocy chlała Malowanemu nudesy słała Aż Iskra się posrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 119 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Ciekawe co na to salowa bo na mnie za to samo próbowała jechać a co zrobi jak to o koleżance jest. Może będzie miało znaczenie że jedna z was na trzeźwo to zrobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Może będzie miało znaczenie że jedna z was na trzeźwo to zrobiła Przede wszystkim bajka o nudesach jest wyssana z palca jak i cała reszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ciekawe co na to salowa bo na mnie za to samo próbowała jechać a co zrobi jak to o koleżance jest. To co innego koleżanka była najeebana to nie wiedziała co czyni, albo wysyla je za bliki a to co innego. Ty wysyłasz na trzeźwo i za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 9 godzin temu Mam mema do tematu! https://ibb.co/Q708dsxv 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 119 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Przede wszystkim bajka o nudesach jest wyssana z palca jak i cała reszta. Tak sądzę, nie zakładałam że to nudle, tylko laska wyżej. Jednak by mnie to wcale nie zdziwiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 119 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Czytałam tamten temat w całości i powiem Ci że chújowo postąpił. Jak typowy facet. Ale mógł się ugryźć w język na pytanie o to, która lepiej wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Dżina nienasycona wadżina dżina spełnia zyczenia Edytowano 9 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Ciekawe co na to salowa bo na mnie za to samo próbowała jechać a co zrobi jak to o koleżance jest. W pośredniaku już byłaś? Telefon od babci na całodzienny dyżur na kafe naładowany? To waruj, bo ja musze zarabiać na twój socjal i skończ wycierać się innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Rozumiem że jakbym była najêbana to mnie usprawiedliwia? Takie kobiety to mniejsze zagrożenie dla takich jak Iskra. Ty to robisz świadomie z premedytacją i bo chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Czytałam tamten temat w całości i powiem Ci że chújowo postąpił. A czego sie spodziewacie po gościu który mając dziewczyne dalej zarywa jak leci w odbycie internetu jakim jest forum kafeteria? Wielkie szoke i niedowierzanie, któż by sie spodziewał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W pośredniaku już byłaś? Telefon od babci na całodzienny dyżur na kafe naładowany? To waruj, bo ja musze zarabiać na twój socjal i skończ wycierać się innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Jak typowy facet. Ale mógł się ugryźć w język na pytanie o to, która lepiej wygląda. Ale o co chodzi, bo poszłam spać i nie znam sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 8 godzin temu Gina mam nadzieje ze chociaz jakis skromny bliczek poleciał w twoim kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: A czego sie spodziewacie po gościu który mając dziewczyne dalej zarywa jak leci w odbycie internetu jakim jest forum kafeteria? Wielkie szoke i niedowierzanie, któż by sie spodziewał Libed kogoś podrywał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ale o co chodzi, bo poszłam spać i nie znam sprawy Gina przyatencyjnila, po pijaku chciała wrzucac foteczki z 2008 na forum, jednak lata picia zrobiły swoje i jednak dwusetka miętowej i 3 browary nie pozbawiły jej do reszty zdrowego rozsadku i ostatecznie zaszczycony zdjęciem został tylko malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ale o co chodzi, bo poszłam spać i nie znam sprawy Nie słuchaj bo majaczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 8 godzin temu No co wy! Menelica nie menelica, ale duupa sama się nie obejrzy i tu wkracza Malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, crazyyyy napisał: Gina mam nadzieje ze chociaz jakis skromny bliczek poleciał w twoim kierunku A może jest szlora i lubi sex jak koń owies Edytowano 8 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 119 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Już nie chodzi o to, nie wiem jaką tam macie relacje ale ja bym się wkúrzyła. Wkurzyłam się dopiero jak się oburzył o słowa prawdy i o 1 post afere rozpętał. Fakt że sie pomyliłam, sądząc że zmienił traktowanie Giny po focie, ale pozostał aktualny l nadrzędny przekaz mojego postu - że jak typowy facet napala się na baby, bo jak tylko rzuciła hasłem że fota może wylecieć, to uganiał się za nią uporczywie jak kot za myszą. Nie zwykła ciekawość, bo za np. fot Pitera by tak nie łaził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach