murb 482 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Około 85% ludzi ma podobno teraz depresję, która kryje się pod uśmiechem. Nie wiem czy aż tak dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Deprecha to już choroba cywilizacyjna i pełno tego łazi . CHAT co to bo nie chce mi się szukać Chad a nie chat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To po co z nim 4 lata pisałaś? Jprd nie dowierzam, że to się dzieje w kamienicy Zajmij się własną ponoć jędrną dupcią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Około 85% ludzi ma podobno teraz depresję, która kryje się pod uśmiechem. Tiaa, a co 3 kobieta była zgwałcona i miała aborcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Jesli serio miałaś taki wynik i to z rozszerzonej to w takim razie musisz udawac ze nie widzisz z kim masz do czynienia. Innej drogi nie widze nikt inteligentny nie daje mu sie tak robić tyle czasu Może kocha łobuzów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Antypolski spisek! niemcy kazali tuskowi przegrac spokojnie jeszcze wygraja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: mam duże poczucie humoru Ta jak u śliwki wieczny kij w duрie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Zajmij się własną ponoć jędrną dupcią. Szychta na forum zaliczona i zapłacona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, murb napisał: To dawaj moje kieszonkowe! jak wyrzucisz śmieci.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Jesli serio miałaś taki wynik i to z rozszerzonej to w takim razie musisz udawac ze nie widzisz z kim masz do czynienia. Innej drogi nie widze nikt inteligentny nie daje mu sie tak robić tyle czasu Wątpię w te matematykę i korki niedawno z promykiem gadała ze synowi robi zadania domowe z chatem gpt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: A wyrwią też jest poprawne? nie chyba powinno byc wyrwa a tez tak napsialem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Zajmij się własną ponoć jędrną dupcią. Np.rękawicą do masażu pod prysznicem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Gеt Out napisał: Ci chorzy to chyba wkręcają sobie , bo tu jeden jeździ po całym świecie bez wychodzenia z domu Zależy jaka to choroba jeszcze co pozwala im pracować Tak zdecydowanie wyjazd na wakacje jest tak nierealna rzecza ze mówienie o tym na forum musi wrecz świadczyć o chorobie psychicznej. ale ty sie odsłaniasz w jak słabych warunkach żyjesz ale w sumie nikt przy elementarnej forsie nie żarłby w kolko makaronu i twarogu wiec dla ciebie taki wylot na wakacje to jak lot Sławosza bez kitu jaki ty jesteś biedny nie tylko jak sie okazuje mentalnie ale tez dosłownie. Wspolczuje Edytowano 8 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Choroba afektywna dwubiegunowa. Masz naprzemiennie fazę depresji i manii. A to nie chad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: niemcy kazali tuskowi przegrac spokojnie jeszcze wygraja Na pewno sędzia ma korzenie nazistowskie. Albo jest neosędzią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szychta na forum zaliczona i zapłacona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 26 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, dobra zmiana napisał: ale jaja w meczu anuluja nam bramke i malta bedzie miala karny zmaiast 3:1 bedzie 2:2 Nam? Ty nie jesteś Polakiem tylko szarakiem z Alfa Centauri. tylko pecha przenosisz jak oglądasz mecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Fajny temat do herbatki z miodem Proszę nie usuwać, bo jeszcze nie dojechałam do domu. co upolowałas dzisiaj? pewnie leśniczego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Choroba afektywna dwubiegunowa. Masz naprzemiennie fazę depresji i manii. Na co jeszcze chorują co jest jeszcze popularne i modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 458 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, crazyyyy napisał: Pisze ale ja nie pisałam eee tam... słabizna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Wątpię w te matematykę i korki niedawno z promykiem gadała ze synowi robi zadania domowe z chatem gpt. No miała momenty mitomanii przy swoim ‚starcie’ (pisze w cudzysłowie bo to nie jest raczej nowa osoba bo tu takich nie ma) kilka wpadek na mitomanii wiec ja z rezerwa podchodzę do tych deklaracji. Nie miałabym nic przeciwko uwierzyc gdyby tak nie rznęła glupa w sprawie z widmokiem ale chce z siebie robić idjotke no to ja ja tak będę odbierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Nam? Ty nie jesteś Polakiem tylko szarakiem z Alfa Centauri. tylko pecha przenosisz jak oglądasz mecze chyba ty, bo ty wygladasz jak alf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, dobra zmiana napisał: to poprawnie napisalem mieszkasz w innym rejonie i ci sie to wydaje dziwne ale to jest poprawnie Tak, napisałeś poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nadambitni rodzice? Nie ma nic gorszego niż miernoty pchane na studia. Chodzi do liceum gdzie matma ma rozszerzona ale on na 2/3 leci na takich ocenach ale logarytmy, ekstrema, zadania optymalizacyjne, trygonometria to kompletnie nie rozumie. Mówiłam by zdawał podstawowy ale nue chca i tym słyszeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szychta na forum zaliczona i zapłacona? Szychta to podobno określenie u śląskich górników. Nie sprowokujesz mnie, nie tym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: co upolowałas dzisiaj? pewnie leśniczego.. Nic. Bo jeszcze z pracy nie wyszłam. Koniec roku i dużo pracy Może w sobotę pojedziemy na polowanie, a coś taki ciekawy? 🫎 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jak wyrzucisz śmieci.... Nie wchodzi do mojego pomoju! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ta jak u śliwki wieczny kij w duрie Robi się naprawdę groteskowo, gdy o kiju w dupie mówi ktoś, kto kompletnie nie kuma żartów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Szychta to podobno określenie u śląskich górników. Nie sprowokujesz mnie, nie tym razem. Widzę, że wleciał banik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Tak zdecydowanie wyjazd na wakacje jest tak nierealna rzecza ze mówienie o tym na forum musi wrecz świadczyć o chorobie psychicznej. ale ty sie odsłaniasz w jak słabych warunkach żyjesz ale w sumie nikt przy elementarnej forsie nie żarłby w kolko makaronu i twarogu wiec dla ciebie taki wylot na wakacje to jak lot Sławosza bez kitu jaki ty jesteś biedny nie tylko jak sie okazuje mentalnie ale tez dosłownie. Wspolczuje Kiedy ja jadłem makaron z serem ze dwa tygodnie temu więc już tak nie wypominaj mi i wiem że ludzie jeżdżą za granicę . Ale nie ćpuński bełkot, a wątpię że z opiekunem w typie matki przemierza cały świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach