Gеt Out 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: Płać kasę jak chcesz żeby z tobą rozmawiać i nie mi tylko na dowolne schronisko dla zwierząt. Inaczej nie ma sensu się męczyć z tobą ćpuński bełkocie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: nikt nie ujada tylko z troski ci pisze zebys sie leczyl jakbys mnie posluchal to bys nie mial teraz takich urojen bo od paru lat bralbys leki na uroejnia. bylo isc do psychiatry. O libedowsky teraz poznaje, nie mam urojen bylem na grobie kolegi leb rozwalil w pracy na serio i leży w piachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: Płać kasę jak chcesz żeby z tobą rozmawiać i nie mi tylko na dowolne schronisko dla zwierząt. Inaczej nie ma sensu się męczyć z tobą ćpuński bełkocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, Gеt Out napisał: Piszemy o kobietach gdybyś nie zauważył, a ja mam testosteron chociaż po wypłacie jestem do rany przyłożyć. A, o kobietach. A typ kilkanaście lat wyrzygujący toksynę na forum to synonim sukcesu pewnie Tylko jak ty to odróżniasz, skoro masz problem z prostym rozróżnianiem płci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Gеt Out napisał: Za krótko się znamy i zależy z kim sympatyzujesz , bo malowany może mnie nienawidzić. Be przesady. Tej typiarze, to możesz nawet kutange wysłać. Nie mam z tym problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: problem z prostym rozróżnianiem płci? Jak sprawę mi założysz w sądzie , to twoja płeć będzie wiadomo jaka, bo tam się nie schowasz za monitorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Płać kasę jak chcesz żeby z tobą rozmawiać i nie mi tylko na dowolne schronisko dla zwierząt. Inaczej nie ma sensu się męczyć z tobą ćpuński bełkocie Z ciebie taki miłośnik zwierząt i obrońca przyrody jak z koziej dupy trąba nie znasz nawet podstawowych zasad wędkarskich, takich jak limity połowowe czy obowiązujące regulacje dotyczące ochrony ryb, analogicznie z psami których niby jesteś miłośnikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, Gеt Out napisał: Bo takie jak ona mają branie zawsze, więc i nie ma frustracji w niej. Zawsze mówiłem, że ona będzie się podobać niejednemu i ma z czego wybierać. Baba jak ma fajny charakter, a jeszcze ma czym oddychać i na czym siedzieć, to łatwo ma z powodzeniem wśród płci przeciwnej. Lubię Elcię, ale weź już nie odlatuj w wazelinowaniu i pomyśl trochę, bo tylko ją narażasz zaraz na hejterskie komentarze o leżaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 8 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: A co wygralem Nic, leżak sorry ale nie jestem w stanie zapomnieć ci wywalania mojego priva, dzięki tobie wspominają mi kamienicę po 20 razy dziennie. Edytowano 4 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Płać kasę jak chcesz żeby z tobą rozmawiać i nie mi tylko na dowolne schronisko dla zwierząt. Inaczej nie ma sensu się męczyć z tobą ćpuński bełkocie To już płacić trzeba by rozmawiać? Co za czasy nastały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: O libedowsky teraz poznaje, nie mam urojen bylem na grobie kolegi leb rozwalil w pracy na serio i leży w piachu tak wiem i ty uwazasz ze kazdy kto pojdzie do pracy to leb rozwoli i lepiej nie isc dlatego idz do psychaitry on ci da leki na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Z ciebie taki miłośnik zwierząt i obrońca przyrody jak z koziej dupy trąba nie znasz nawet podstawowych zasad wędkarskich, takich jak limity połowowe czy obowiązujące regulacje dotyczące ochrony ryb, analogicznie z psami których niby jesteś miłośnikiem. Znam limit jak wysyłałem komuś fotę, to tylko tyle ile przepisy przewidują, bo co oczy nie widzą, to sercu nie żal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Jak sprawę mi założysz w sądzie , to twoja płeć będzie wiadomo jaka, bo tam się nie schowasz za monitorem. Jeszcze prościej byłoby ci wysłać tożsamość na priv. Tylko po co coś udowadniać nieogarowi udowadniającemu że słońce jest niebieskie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nic, leżak sorry ale nie jestem w stanie zapomnieć ci wywalania mojego priva, dzięki tobie wspominają mi kamienicę po 20 razy dziennie. Eee myślałem że chociaż* cukierki jakieś Edytowano 3 godziny temu przez Darmowy wafelka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: analogicznie z psami których niby jesteś miłośnikiem. znasz miloscnika psów ktoremu koledzy psy pozyskuja pod oslona nocy a pozniej ten pies go gryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To już płacić trzeba by rozmawiać? Co za czasy nastały Niektórzy muszą tacy jak bełkot ćpuński, bo kto by dobrowolnie go czytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: O libedowsky teraz poznaje, nie mam urojen bylem na grobie kolegi leb rozwalil w pracy na serio i leży w piachu Masz rację lepiej nie iść do pracy bo jak ci cegła na głowę spadnie to po tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To już płacić trzeba by rozmawiać? Co za czasy nastały pisalem ci juz dawno zbieraj stowki jak chcesz zeby widmok cie zaszczycil towarzystwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Eee myślałem że chodzi cukierki jakieś Mogę ci wysłać cukierki impostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeszcze prościej byłoby ci wysłać tożsamość na priv. Tylko po co coś udowadniać nieogarowi udowadniającemu że słońce jest niebieskie? Nie licz że ja komunikator włączę i z kimś takim jak ty głębsze dyskusje podejmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu malta nam gola strzelila ale jaja dzien cudów to i moze widmok cos dzisiaj wyrwie albo lezak gina juz jest to moze chlopaki wam sie tez pofarci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Masz rację lepiej nie iść do pracy bo jak ci cegła na głowę spadnie to po tobie Oni tam kaski mają ci na budowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Niektórzy muszą tacy jak bełkot ćpuński, bo kto by dobrowolnie go czytał Ten bełkot to takie widzenie świata według jego filozofii a ty słyuchać nie chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Gеt Out napisał: Oni tam kaski mają ci na budowach myslisz ze jak ci na leb cos spadnie ciezkiego i masz ten plastikowy kask to ci nic nie bedzie ? Edytowano 3 godziny temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: pisalem ci juz dawno zbieraj stowki jak chcesz zeby widmok cie zaszczycil towarzystwem Już mam dużo takze spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 6 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, dobra zmiana napisał: tak wiem i ty uwazasz ze kazdy kto pojdzie do pracy to leb rozwoli i lepiej nie isc dlatego idz do psychaitry on ci da leki na to Sam powinieneś iść do psychiatry jeśli uważasz że wiesz co ktoś uważa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 18 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, salix napisał: Z ciebie taki miłośnik zwierząt i obrońca przyrody jak z koziej dupy trąba nie znasz nawet podstawowych zasad wędkarskich, takich jak limity połowowe czy obowiązujące regulacje dotyczące ochrony ryb, analogicznie z psami których niby jesteś miłośnikiem. Chyba miłośnikiem ich kradzieży. ten psychol funkcjonuje tu jeszcze jako tako (typu ma do kogo otworzyc gębę) tylko dzieki amebom które można policzyć na palcach jednej ręki (a to i tak dużo mu sie trafiło jak na kanalie jaką jest). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Lubię Elcię, ale weź już nie odlatuj w wazelinowaniu i pomyśl trochę, bo tylko ją narażasz zaraz na hejterskie komentarze o leżaku. Leżakiem to bardziej ty byłeś zainteresowany aż chciałeś się wprowadzać aby tylko rente miał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Oni tam kaski mają ci na budowach Na budowie tak ale jak będzie ogrodnikiem i kosił trawę to moze mu spaść i pójdzie do piachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 3 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A, o kobietach. A typ kilkanaście lat wyrzygujący toksynę na forum to synonim sukcesu pewnie Tylko jak ty to odróżniasz, skoro masz problem z prostym rozróżnianiem płci? Płeć to konstrukt społeczny, można ją sobie zmieniać zgodnie z preferencjami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach