Еlciаа 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Widzę, że wleciał banik Ten się śmieje kto się śmieje ostatni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Gеt Out napisał: Ma więcej ajkiu od ciebie , bo ty zaczęłaś bełkotać jak wiesz kto Mogę mieć mniej mi to nie przeszkadza Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chodzi do liceum gdzie matma ma rozszerzona ale on na 2/3 leci na takich ocenach ale logarytmy, ekstrema, zadania optymalizacyjne, trygonometria to kompletnie nie rozumie. Mówiłam by zdawał podstawowy ale nue chca i tym słyszeć. Jak chodzi do liceum, to ile ty masz lat? 44? A po innych starych tu cisną 🫣Życie jest niesprawiedliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Kiedy ja jadłem makaron z serem ze dwa tygodnie temu więc już tak nie wypominaj mi i wiem że ludzie jeżdżą za granicę . Ale nie ćpuński bełkot, a wątpię że z opiekunem w typie matki przemierza cały świat. Ale cie duupa musi palić z zazdrosci o te podróże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Na co jeszcze chorują co jest jeszcze popularne i modne Grechuta np chorował na chad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, salix napisał: Wątpię w te matematykę i korki niedawno z promykiem gadała ze synowi robi zadania domowe z chatem gpt. Z polskiego i chemii i biologi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Robi się naprawdę groteskowo, gdy o kiju w dupie mówi ktoś, kto kompletnie nie kuma żartów. Bo nie masz poczucia humoru żadnego jak śliwka i oboje każde słowo traktujecie śmiertelnie poważnie. To się nazywa kij w duрie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Chodzi do liceum gdzie matma ma rozszerzona ale on na 2/3 leci na takich ocenach ale logarytmy, ekstrema, zadania optymalizacyjne, trygonometria to kompletnie nie rozumie. Mówiłam by zdawał podstawowy ale nue chca i tym słyszeć. No to będzie spektakularna klapa i kolejny kandydat do depresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: A to nie chad? Widmo pytał co to CHAD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Grechuta np chorował na chad. Oni chyba jak leki biorą to normalnie funkcjonują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ten się śmieje kto się śmieje ostatni... Nie musisz mnie straszyć, bo twoje groźby są warte tyle co twoja kamienica i małolat. Nie mam nic z tym wspólnego, boś nudna i daremna. Więc odbij ode mnie Ja tu nie siedzę cały dzień jak ty, przeżywając cudze nudesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Widmo pytał co to CHAD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak chodzi do liceum, to ile ty masz lat? 44? A po innych starych tu cisną 🫣Życie jest niesprawiedliwe. Nie czytaj w pracy, bo ci to nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak chodzi do liceum, to ile ty masz lat? 44? A po innych starych tu cisną 🫣Życie jest niesprawiedliwe. Ten chłopak któremu daje korki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Gеt Out napisał: Na co jeszcze chorują co jest jeszcze popularne i modne Uzależnienia na przykład. Często występuje też schizofrenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Ale cie duupa musi palić z zazdrosci o te podróże. Zwłaszcza że bez wychodzenia z chaty te podróże i o Orlen też jestem zazdrosny że mnie nikt nie wozi jak jego po amerykańskie jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie musisz mnie straszyć, bo twoje groźby są warte tyle co twoja kamienica i małolat. Nie mam nic z tym wspólnego, boś nudna i daremna. Więc odbij ode mnie Ja tu nie siedzę cały dzień jak ty, przeżywając cudze nudesy Czy ktoś mi objaśni słowo daremny? Bo od jakiegoś czasu występuje w takim dziwnym kontekście. To jest poprawne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 3:2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie musisz mnie straszyć, bo twoje groźby są warte tyle co twoja kamienica i małolat. Nie mam nic z tym wspólnego, boś nudna i daremna. Więc odbij ode mnie Ja tu nie siedzę cały dzień jak ty, przeżywając cudze nudesy Gdzie ty masz straszenie? Nie mogę z tobą rozmawiać bo twój poziom jest zatrważajacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Czy ktoś mi objaśni słowo daremny? Bo od jakiegoś czasu występuje w takim dziwnym kontekście. To jest poprawne? Libed się zna na poprawności regionalnej. Właściwie to zna się na wszystkim. Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Widzę, że wleciał banik jak elka ci odplaci tym samym i rano zglosi posty twoje do pieprza to tez ci wleci ten kij ma dwa konce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Dzięki. Teraz daje korki z matmy do matury rozszerzonej i ciekawi mnie ile chłopak bedzie mial procent bo on słaby dość. jak słaby to rodzice powinni Cię ozłocić jak zda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ten chłopak któremu daje korki Dajesz powiadasz Intrygujące. Dziwne, bo raz piszesz, że mieszkasz w domu i sąsiad kosi ci trawę, później mieszkasz w bloku i nagle zbierasz jabłka z ogrodu, robiąc kompot. W dodatku pani architekt.. Cos tu nie gra i może jesteś projektem Leżaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Uzależnienia na przykład. Często występuje też schizofrenia. Pisz dalej to ciekawe , bo nie podejrzewałem , że aż tyle chodzi po ziemi lipedów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: No to będzie spektakularna klapa i kolejny kandydat do depresji Nie wiem bo on ma 17 lat, za chwile 18 i sam będzie mógł decydować jaką maturę zdaje itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Czy ktoś mi objaśni słowo daremny? Bo od jakiegoś czasu występuje w takim dziwnym kontekście. To jest poprawne? Np trud moze być daremny czyli bezsensowny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Zwłaszcza że bez wychodzenia z chaty te podróże i o Orlen też jestem zazdrosny że mnie nikt nie wozi jak jego po amerykańskie jedzenie. Ale ze bez wychodzenia z domu to jedynie ty w zazdrosci i obłędzie dodajesz, nikt inny. Próbujesz sie jakos pocieszyc w tym ze twoj żywot jest taki smutny i marny - mam nadzieje ze ci przynajmnije wychodzi to samopocieszanie bo na forum robisz z siebie niestety idjote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Bo nie masz poczucia humoru żadnego jak śliwka i oboje każde słowo traktujecie śmiertelnie poważnie. To się nazywa kij w duрie oboje to musza byc dwie płcie podpowiem ci w tym przypadku to obje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Pisz dalej to ciekawe , bo nie podejrzewałem , że aż tyle chodzi po ziemi lipedów Dużo jest nerwic natręctw. Poczytaj w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: jak elka ci odplaci tym samym i rano zglosi posty twoje do pieprza to tez ci wleci ten kij ma dwa konce Nie mogę się doczekać. Mam kupić szampana w Żabce? Skoro bezrobotnych stać na zakupy w Żabce, to dlaczego ja mam się ograniczać? Libed zluzuj gacie, 20 lat tu siedzisz i niczego się nie nauczyłeś, boś kiepski nauczyciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach