Pieprz w moździerzu 87 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Np trud moze być daremny czyli bezsensowny. To to wiem. Ale człowiek, że jest daremny to dla mnie podwórkowy bełkot dresiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dajesz powiadasz Intrygujące. Dziwne, bo raz piszesz, że mieszkasz w domu i sąsiad kosi ci trawę, później mieszkasz w bloku i nagle zbierasz jabłka z ogrodu, robiąc kompot. W dodatku pani architekt.. Cos tu nie gra i może jesteś projektem Leżaka? A może seven znów sie bawi, raz była bó, raz jakaś hot 20stka dla której głupi Krzysiu stracił głowę, może znów zaplanowała go uwieść pod nowa postacią nowa nie jest tak czy srak, jak tu przyszła to już były problemy z rejestracja Edytowano 7 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Nadambitni rodzice? Nie ma nic gorszego niż miernoty pchane na studia. teraz studia są dla każdego a im mniej studentów 'na rynku' tym uczelnie są mniej wybredne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dajesz powiadasz Intrygujące. Dziwne, bo raz piszesz, że mieszkasz w domu i sąsiad kosi ci trawę, później mieszkasz w bloku i nagle zbierasz jabłka z ogrodu, robiąc kompot. W dodatku pani architekt.. Cos tu nie gra i może jesteś projektem Leżaka? Jejku odkąd tutaj pisze na kafe to mieszkam w domu a ty czytaj ze zrozumieniem sąsiad kosi czasem co poradzę jak chce to kosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: oboje to musza byc dwie płcie podpowiem ci w tym przypadku to obje Bo śliwka to Agent Orange 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, dobra zmiana napisał: nie chyba powinno byc wyrwa a tez tak napsialem ? Tak jakieś 2 strony wstecz napisałeś do kogoś wyrwia w kontekscie wyrywania bab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jejku odkąd tutaj pisze na kafe to mieszkam w domu a ty czytaj ze zrozumieniem sąsiad kosi czasem co poradzę jak chce to kosi Pisałaś ostatnio, że w bloku. Jeszcze mam pamięć dobrą Ale to w Polsce mieszkasz, nie w Kanadzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Dużo jest nerwic natręctw. Poczytaj w necie. Podgląda nerwice to niech doczyta i coś będzie jakaś korzyść z tych jego 20h na dobę spędzonych na forach internetowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mogę się doczekać. Mam kupić szampana w Żabce? Skoro bezrobotnych stać na zakupy w Żabce, to dlaczego ja mam się ograniczać? Libed zluzuj gacie, 20 lat tu siedzisz i niczego się nie nauczyłeś, boś kiepski nauczyciel jak ja sie niczego nie nauczylem to nie ja kiepski tylko ci ktorzy mnie uczyli kiepscy moge ci udowodnic ze tak bedzie jak elce sie nie chce bo ciagle psujesz tematy tymi zgloszeniami. wraz z wrobelkiem moonem i widmokiem jestescie zglaszajacymi zakalami tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, dobra zmiana napisał: jak elka ci odplaci tym samym i rano zglosi posty twoje do pieprza to tez ci wleci ten kij ma dwa konce A które? Nie zauważyłam, że mnie obrażajo? Nie wiem jak u was, ale mi często źle pokazuje granicę nowych wpisów na forum. Libed, jesteś zalogowany na moje konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jak słaby to rodzice powinni Cię ozłocić jak zda Niby tylko 30 % by zdać to wątpię by nie zdał tylko by mial z 60 byłoby fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Ale ze bez wychodzenia z domu to jedynie ty w zazdrosci i obłędzie dodajesz, nikt inny. Próbujesz sie jakos pocieszyc w tym ze twoj żywot jest taki smutny i marny - mam nadzieje ze ci przynajmnije wychodzi to samopocieszanie bo na forum robisz z siebie niestety idjote. Jak zobaczę dowody tego wychodzenia z domu to już nie będzie mi tak do śmiechu i uwierzę że niepełnosprawny ćpuński bełkot samodzielnie podróżuje. Oczywiście że każdy ma bekę, bo rzekomo był wszędzie , tylko nie każdy chce mieszać kijem w tym gie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Tak jakieś 2 strony wstecz napisałeś do kogoś wyrwia w kontekscie wyrywania bab. Bo to nie Libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pisałaś ostatnio, że w bloku. Jeszcze mam pamięć dobrą Ale to w Polsce mieszkasz, nie w Kanadzie? W Kanadzie i nadaje z ambony teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: teraz studia są dla każdego a im mniej studentów 'na rynku' tym uczelnie są mniej wybredne I tak po studiach pracują w galeriach handlowych lub wyjeżdżają za granicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Czy ktoś mi objaśni słowo daremny? Bo od jakiegoś czasu występuje w takim dziwnym kontekście. To jest poprawne? Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś kogoś nazywał daremnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W Kanadzie i nadaje z ambony teraz Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pisałaś ostatnio, że w bloku. Jeszcze mam pamięć dobrą Ale to w Polsce mieszkasz, nie w Kanadzie? A ty raz mieszkasz w górach a raz nad morzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, salix napisał: Tak jakieś 2 strony wstecz napisałeś do kogoś wyrwia w kontekscie wyrywania bab. pewnie stworzylem taki wyraz Edytowano 7 godzin temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: A które? Nie zauważyłam, że mnie obrażajo? Nie wiem jak u was, ale mi często źle pokazuje granicę nowych wpisów na forum. Libed, jesteś zalogowany na moje konto? mnie dobrze pokazuje musisz miec dwie sesje otwarte zamknij montego czy jak ten nick brzmi to ci moze dobrz epokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Podgląda nerwice to niech doczyta i coś będzie jakaś korzyść z tych jego 20h na dobę spędzonych na forach internetowych Obawiam się że 20h to ty spędzasz, bo gdzie ty pójdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Jak zobaczę dowody tego wychodzenia z domu Libed mógłby cię uwiązać na smyczy i wlec za sobą na wycieczkę, a jeszcze byś nie uwierzył więc skończ te swoje przedszkolne zagrywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pisałaś ostatnio, że w bloku. Jeszcze mam pamięć dobrą Ale to w Polsce mieszkasz, nie w Kanadzie? W bloku mam mieszkanie które wynajmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś kogoś nazywał daremnym. pewnie nie wie ze istnieje wyraz denna i napisala daremna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W Kanadzie i nadaje z ambony teraz No i pomału się nauczysz kłamać , to konieczne żeby nie zatonąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, dobra zmiana napisał: oboje to musza byc dwie płcie podpowiem ci w tym przypadku to obje Brawo jestem pod wrażeniem pamiętam jak twierdziłeś że oboje w odniesieniu do 2 facetów jest poprawne i to ja nie znam polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 7 godzin temu Czemu na Nastroiku niektórzy nie piszą? Werbowali tam ludzi i co? Brokułów nie można wstawiać i wyzywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: A ty raz mieszkasz w górach a raz nad morzem. Czyli można zmieniać miejsce zamieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Libed mógłby cię uwiązać na smyczy i wlec za sobą na wycieczkę, a jeszcze byś nie uwierzył więc skończ te swoje przedszkolne zagrywki I tak nie doceni twojego spermienia bo był dla ciebie naziolskim napletem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: teraz studia są dla każdego a im mniej studentów 'na rynku' tym uczelnie są mniej wybredne Ale maturę chyba trzeba jeszcze mieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach