Śliwka w Polonezie 555 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Ty bardziej jesteś skompromitowany skoro nigdy nie podasz nikomu flagowca i już zawsze się będziesz ukrywał jak pdf. No rozliczasz kogoś , a na siebie nie spojrzysz dlatego jesteś hipokrytą. W ogóle kim jesteś ... żeby rozliczać obcych ludzi i chyba to rodzinne macie . 100 000 godzin zmyślania ludziom ze szczegółami że się żyje na odludziu w Jukonie. Masz problem i nie obrzucisz tym shitem nikogo innego Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Ja byle komu fot nie daję. aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: nie powtarzaj bledu lezaka i udaj sie do psychaitry jesli ty faktycznie dzwoniles do iskry byc moze jeszcze da sie cos z tym zrobic farmakologicznie uwazaj na ludzi w czarnych szatach ktorym tylko oczy widac to moze byc iskra z pasem szahida bo uraziles jej uczucia i tylko tak moze zmazac te plame na honorze rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Czy my jesteśmy parą, żebyś takie szopki odstawiała? A kim jestem dla Ciebie? Bo po wczorajszym widzę że taką Giną do popierdków przy %, do foci, do zabawianoa Cię, a myślałam że coś na kształt wirtualnej przyjaciółki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu Napisałaś, że zmieniłem do niej nastawienie po focie. Na początku się wkurzyłem, że tak o myślisz, bo trochę się znamy. Odpuściłem i napisałem, że okej i nie mam komentarza. A ty do mnie będziesz po takiej znajomości pisala na publiku spier..? No to spier.. am. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Mam osobowość w której preferuję pojedyńcze, a głębsze relacje. W takiej relacji takie rzeczy jak dzielenie się fotami, czy problemami, jest oznaką tego, że to nie byle znajomość. Nie jestem ani atencjuszem ani ekshibicjonistą prywaty jak on. Myślę że trochę przesadzasz bo np jak wy zaczeliscie bardziej ma poważnie ze sobą kręcić to ze mną ograniczył kontakt do minimum, więc chyba nie jest taki zly jak ci się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Mam osobowość w której preferuję pojedyńcze, a głębsze relacje. W takiej relacji takie rzeczy jak dzielenie się fotami, czy problemami, jest oznaką tego, że to nie byle znajomość. Nie jestem ani atencjuszem ani ekshibicjonistą prywaty jak on. Ale to ty a to że ty coś uwazasz za słuszne nie oznacza że i ktoś musi czuć to samo. Zwłaszcza że to czysto wirtualna znajomość. Twoje pretensje nie są uzasadnione. W pewnym wieku wypada już sobie uświadomić pewne kwestie zamiast się narażać na ogólna śmieszność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to ja podziękuję nie ma jakiejś Kubusiny czasem? Jest jedynie Magi do zupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 6 godzin temu Kochankowie się kłócą o foty. Idę się myć i proszę kontynuować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Mogliby by to dołączyć do matury z matmy Albo z filozofii. "Przecież on do mnie nie pisał" ergo nie jest zaburzoną kanalią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Czy my jesteśmy parą, żebyś takie szopki odstawiała? człowiek t w większości woda to jakby tak podgrzać to bylibyście parą 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 6 godzin temu Przecież pisali ze są para a nie są? Jak nie są to zgoda, ta inba nie ma sensu. myslalam ze są bo tak pisali wiec to zmieniało postać rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 6 godzin temu Ogólnie to jak grochem o ścianę do niektórych bab. Znam takie co i po ryju dostały i nic to nie zmieniło. Kredytów nabrały z miłości i dalej klapki na oczach. Mnie nie zal takich. Można raz dostać z glana w dzban ale żeby wciąż się ośmieszać naiwnością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Albo z filozofii. "Przecież on do mnie nie pisał" ergo nie jest zaburzoną kanalią Albo z polskiego rozpoznaj styl chorego na umyśle zaburzonego seksualnie uloma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: A kim jestem dla Ciebie? Bo po wczorajszym widzę że taką Giną do popierdków przy %, do foci, do zabawianoa Cię, a myślałam że coś na kształt wirtualnej przyjaciółki. Zacznij panować nad sobą. Wiele razy znosiłem twoje jazdy. Wszystko jest do czasu. Tyle ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jest jedynie Magi do zupy ciekawe... czy jakbym się opił Magi to bym pobił rekord świata w biegu... do najbliższej sławojki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Ogólnie to jak grochem o ścianę do niektórych bab. Znam takie co i po ryju dostały i nic to nie zmieniło. Kredytów nabrały z miłości i dalej klapki na oczach. Mnie nie zal takich. Można raz dostać z glana w dzban ale żeby wciąż się ośmieszać naiwnością? A my sie dziwimy ze jakis jezyk iq 180 przymyka oko na to ze promyczek ma lekkie skręty pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, dobra zmiana napisał: dejcie jesj spokoj ona jest emocjonalnie jeszcze dzieckiem w zadnym zwiazku nie byla u niej to zupelnie normalne ta zazdrosc i toksycznosc moze to pierwsza milosc Dowiem się o tej podstawie naturalnej logarytmu czy nie? Czy napisalam dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Przecież pisali ze są para a nie są? Jak nie są to zgoda, ta inba nie ma sensu. myslalam ze są bo tak pisali wiec to zmieniało postać rzeczy Oni tu już sami nie wiedzą kto jest z kim parą, w okołoleżakowym unniversum life pędzi jak w kalejdoskopie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Napisałaś, że zmieniłem do niej nastawienie po focie. Na początku się wkurzyłem, że tak o myślisz, bo trochę się znamy. Odpuściłem i napisałem, że okej i nie mam komentarza. A ty do mnie będziesz po takiej znajomości pisala na publiku spier..? No to spier.. am. Nie czytałam całego tematu ale doskonale wiedziałam że to jest jedna z tych osób której nie znosisz, to było oczywiste że jeśli wbiłam na którąś stronę tamtego tematu i nagle widzę że jej piszesz że ma się nie przejmować i jest mowa o fotach to najprawdopodobniej po tej focie zmieniłeś do niej nastawienie. Nie jest to logiczne bo na moje jest. No to skomentowałam to że jesteś jak każdy facet ale Ty nie mogłeś sie z tym pogodzić bo chcesz czuć się wyjątkowy i nie odpuściłeś tylko drążyłeś temat tego 1 postu przez godzinę. I jeszcze wyskoczyłeś z tym że jestem straszną wiedźmą która chce się tylko kłócić i po to ten post napisałam wg Ciebie, co było wierutną bzdurą, bo tylko chciałam skomentować co widzę, a nie dramy robić. No to mnie zapaliłeś tym robieniem ze mnie kłótliwej wiedźmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: A my sie dziwimy ze jakis jezyk iq 180 przymyka oko na to ze promyczek ma lekkie skręty pedo Nie wiem czy to jest rzeczywiście kwestia niskiego ajkju czy coś się niektórym robi pod wpływem hormonów a może to ja jestem bezemocjonalna No ale to jest dla mnie jakby chore i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Myślę że trochę przesadzasz bo np jak wy zaczeliscie bardziej ma poważnie ze sobą kręcić to ze mną ograniczył kontakt do minimum, więc chyba nie jest taki zly jak ci się wydaje. Jest atencjuszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: nam takie co i po ryju dostały i nic to nie zmieniło. Kredytów nabrały z miłości i dalej klapki na oczach od zawsze wiedzialem ze obcowalas z patologia jakas i dlatego jestes jaka jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Oni tu już sami nie wiedzą kto jest z kim parą, w okołoleżakowym unniversum life pędzi jak w kalejdoskopie. haha i wszyscy maja iq 180 znalezione w laysach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dowiem się o tej podstawie naturalnej logarytmu czy nie? Czy napisalam dobrze? nie widzialem twojego postu zaraz sie cofne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie czytałam całego tematu ale doskonale wiedziałam że to jest jedna z tych osób której nie znosisz, to było oczywiste że jeśli wbiłam na którąś stronę tamtego tematu i nagle widzę że jej piszesz że ma się nie przejmować i jest mowa o fotach to najprawdopodobniej po tej focie zmieniłeś do niej nastawienie. Nie jest to logiczne bo na moje jest. No to skomentowałam to że jesteś jak każdy facet ale Ty nie mogłeś sie z tym pogodzić bo chcesz czuć się wyjątkowy i nie odpuściłeś tylko drążyłeś temat tego 1 postu przez godzinę. I jeszcze wyskoczyłeś z tym że jestem straszną wiedźmą która chce się tylko kłócić i po to ten post napisałam wg Ciebie, co było wierutną bzdurą, bo tylko chciałam skomentować co widzę, a nie dramy robić. No to mnie zapaliłeś tym robieniem ze mnie kłótliwej wiedźmy. Nie chce mi się nawet tego czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: od zawsze wiedzialem ze obcowalas z patologia jakas i dlatego jestes jaka jestes Bo to policjantka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Gеt Out napisał: No widać jak się wysławia jak ćpunski bełkot , albo mocno pijany. Myślę ze nie jest pijany tylko taki jest normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 6 godzin temu Siurek dzisiaj na mnie wlazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: 100 000 godzin zmyślania ludziom ze szczegółami że się żyje na odludziu w Jukonie. Masz problem i nie obrzucisz tym shitem nikogo innego Ty więcej skoro pamiętasz zamierzłe czasy i do w detalach co do słowa jak i kto pisał. To musisz mieć już wytapetowane te skriny chyba jak jakiś psychol. Albo jeszcze gorzej jak tym żyjesz co było 15 lat temu. W tej chwili robisz fotę z okna na jakiś charakterystyczny punk jeżeli mieszkasz w Wawie i ma być widoczne jakim telefonem i i której godzinie. To jedyny sposób żeby mnie przekonać że tam mieszkasz. Masz na tyle odwagi tchórzu śmierdzący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach