Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zacznij panować nad sobą. Wiele razy znosiłem twoje jazdy. Wszystko jest do czasu. Tyle ode mnie. A Ty panujesz? Rozpętałeś aferę o jeden post. Robisz też jakieś ruchy na publiku o których nie powiem tu wprost a potem mi na privie mówisz że mam się nie złościć o to jeśli to widziałam - a może tak panuj nad sobą, a nie wpierw robisz coś, co sam potrafisz ocenić że może być problem, a potem się tłumaczysz z tego: "sorki to były tylko takie jaja, nie złość się". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: od zawsze wiedzialem ze obcowalas z patologia jakas i dlatego jestes jaka jestes Ludzie są różni i nas otaczają. Zresztą ty tez jesteś naiwny jak 15 latek który sypie suchary i myśli że wszystkie rozumy pozjadał. Dla mnie patologia są twoi rodzice którzy nie nauczyli cie poprawnej polszczyzny bo dom gdzie matka z ojcem mówią wziąść i to jest dla nich normalne jest patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ciekawe... czy jakbym się opił Magi to bym pobił rekord świata w biegu... do najbliższej sławojki Opić sie Magi to trzeba mieć silna wolę i byc odważnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: A my sie dziwimy ze jakis jezyk iq 180 przymyka oko na to ze promyczek ma lekkie skręty pedo Twój narzeczony raczej ma takie zapędy, bo mu nie staje do kobiet stąd twój wściek i latanie za ludźmi zamiast z nim spędzić czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A Ty panujesz? Rozpętałeś aferę o jeden post. Robisz też jakieś ruchy na publiku o których nie powiem tu wprost a potem mi na privie mówisz że mam się nie złościć o to jeśli to widziałam - a może tak panuj nad sobą, a nie wpierw robisz coś, co sam potrafisz ocenić że może być problem, a potem się tłumaczysz z tego: "sorki to były tylko takie jaja, nie złość się". Jeśli ty szukasz kłótni na publiku i piszesz do mnie spier.. o głupia fotkę, to z tobą jest coś nie tak. Mam nadzieję, że warto było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Nie wiem o co ci chodzi pierwsze słyszę naturalny. Jak nie jest napisana podstawa to wtedy postawa jest 10. Nie znam takiego naturalny. zle jak ma dziesiec to dziesietny a nie naturalny ale byc moze Ln-ów nie ma w szkole średniej już nie pamietam na pewno jednak jak studiowałąs informatyke to byly bo musialy byc. naturalny to logarytm o podstawie e to stałą eulera zeby zobaczyc ile wynosi stala eulera to chyba wystarczy podzielic logarytm, naturalny przez dziesitny i wydaje mi sie ze wtedy powinno wyjsc. dlatego wiedzialem ze nie wygooglujesz i nie zrozumiez o co chatowi chodzi jak nie mialas z tym stycznosci bo nie bedziesz wiedziala co to e itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie czytałam całego tematu ale doskonale wiedziałam że to jest jedna z tych osób której nie znosisz, to było oczywiste że jeśli wbiłam na którąś stronę tamtego tematu i nagle widzę że jej piszesz że ma się nie przejmować i jest mowa o fotach to najprawdopodobniej po tej focie zmieniłeś do niej nastawienie. Nie jest to logiczne bo na moje jest. No to skomentowałam to że jesteś jak każdy facet ale Ty nie mogłeś sie z tym pogodzić bo chcesz czuć się wyjątkowy i nie odpuściłeś tylko drążyłeś temat tego 1 postu przez godzinę. I jeszcze wyskoczyłeś z tym że jestem straszną wiedźmą która chce się tylko kłócić i po to ten post napisałam wg Ciebie, co było wierutną bzdurą, bo tylko chciałam skomentować co widzę, a nie dramy robić. No to mnie zapaliłeś tym robieniem ze mnie kłótliwej wiedźmy. Nie do końca to prawda, na poczatku gadali normalnie potem sie jakos bardziej żarli ale tez raczej na luzie. To było przed fotka. Pamietam ze mnie to zdziwiło ze malowany był miły do tej obrażającej wszystkich menelicy i powiedzial ze poczatkowo zwróciła jego uwagę ale potem okazała sie poyebana wolne tłumaczenie. Ale malowany taki jest raczej nie idzie na noze do końca nawet jak sie z kims zre. Wiec mylisz sie ze to chodzi o te fotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: Ty przeżywasz nic nieznacząca fotkę jprdl. Czy z kimś innym miałem taki kontakt jak z tobą? Czy dzwoniłem do kogoś jak do ciebie? Co ta fota zmienia? Pokazała że służę do popierdków. Dla mnie latanie za czyjąś fotą nie jest byle czym. Widziałeś żebym latała tu za jakiegoś gościa fotą? Albo i laski? Nie, bo mi wystarcza wiedzieć jak bliscy z priv wygladają. Tobie ciągle mało, nie wystarczam ja, nie wystarcza Ela.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Nie chce mi się nawet tego czytać I tak na tym właśnie.widać jak cenisz bardziej niż Ginę z którą rzucałeś się jeszcze wczoraj gufnem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Opić sie Magi to trzeba mieć silna wolę i byc odważnym mów mi tak jeszcze bo mam dreszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu (edytowany) w pochodnych i calkach tez jest e i ogolnie matematyka wyzsza zawsze wiaze sie z nauka o stalej eulera nie da sie byc inzynierem nie wiedzac co to chyba ze zaocznie na jakiesj uczelni rolniczej ale i to watpie e jest tym samym co pi tylko pi sie poznaje juz w podstawowce a e dopiero po maturze albo juz w dobrym liceum Edytowano 8 godzin temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Pokazała że służę do popierdków. Dla mnie latanie za czyjąś fotą nie jest byle czym. Widziałeś żebym latała tu za jakiegoś gościa fotą? Albo i laski? Nie, bo mi wystarcza wiedzieć jak bliscy z priv wygladają. Tobie ciągle mało, nie wystarczam ja, nie wystarcza Ela.. Widzieliśmy że wysyłałaś negliż owsikowi. Ty uważasz że jesteś rozgrzeszona bo rzekomo zrozumialas swój blad ale to nie było normalne i większość facetów również uzna to za nienormalne a ciebie za tania atencjuszke i puszczalska więc zanim zaczniesz latać z pretensjami do chlopa że ogląda cudze zdjęcia zastanów się nad własną hipokryzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Pokazała że służę do popierdków. Dla mnie latanie za czyjąś fotą nie jest byle czym. Widziałeś żebym latała tu za jakiegoś gościa fotą? Albo i laski? Nie, bo mi wystarcza wiedzieć jak bliscy z priv wygladają. Tobie ciągle mało, nie wystarczam ja, nie wystarcza Ela.. Najbardziej to mu powinna wystarczać jego własna realna dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Ty więcej skoro pamiętasz zamierzłe czasy i do w detalach co do słowa jak i kto pisał. To musisz mieć już wytapetowane te skriny chyba jak jakiś psychol. Albo jeszcze gorzej jak tym żyjesz co było 15 lat temu. W tej chwili robisz fotę z okna na jakiś charakterystyczny punk jeżeli mieszkasz w Wawie i ma być widoczne jakim telefonem i i której godzinie. To jedyny sposób żeby mnie przekonać że tam mieszkasz. Masz na tyle odwagi tchórzu śmierdzący Jako charakterystyczny punkt chciałbyś ma Gocławiu? Pałac Kultury? Jaki telefon ma być? Dobra, idź łowić kanadyjskie pstrągi i napisz jak byłeś w sklepie 60 mil od domu a kanadyjczycy byli tacy mili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: I tak na tym właśnie.widać jak cenisz bardziej niż Ginę z którą rzucałeś się jeszcze wczoraj gufnem. Daj już spokój, bo mam wrażenie, że chyba coś piłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślę ze nie jest pijany tylko taki jest normalnie No właśnie jak na sucho tak ma, to jest poważne uszkodzenie mózgu, albo już taki się urodził. A oni mnie chcą przekonać, że niepełnosprawny typ po szkole specjalnej jeździ po całym świecie i niemal wszędzie był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Jest atencjuszem. Trochę każdy z nas jest ale twoja reakcja jednak byla trochę przesadna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Pokazała że służę do popierdków. Dla mnie latanie za czyjąś fotą nie jest byle czym. Widziałeś żebym latała tu za jakiegoś gościa fotą? Albo i laski? Nie, bo mi wystarcza wiedzieć jak bliscy z priv wygladają. Tobie ciągle mało, nie wystarczam ja, nie wystarcza Ela.. No nie. Tylko nudesy wysyłałaś. Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oni tu już sami nie wiedzą kto jest z kim parą, w okołoleżakowym unniversum life pędzi jak w kalejdoskopie. tu sa lepsze romanse niz wsrod celebrytow czy w jakims tancu z gwiazdami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: zle jak ma dziesiec to dziesietny a nie naturalny ale byc moze Ln-ów nie ma w szkole średniej już nie pamietam na pewno jednak jak studiowałąs informatyke to byly bo musialy byc. naturalny to logarytm o podstawie e to stałą eulera zeby zobaczyc ile wynosi stala eulera to chyba wystarczy podzielic logarytm, naturalny przez dziesitny i wydaje mi sie ze wtedy powinno wyjsc. dlatego wiedzialem ze nie wygooglujesz i nie zrozumiez o co chatowi chodzi jak nie mialas z tym stycznosci bo nie bedziesz wiedziala co to e itd. Ok. W szkole średniej napewno tego nie ma. Studia nie bede się wypowiadać bo akurat mozna było je przejść wszystko ściągnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Daj już spokój, bo mam wrażenie, że chyba coś piłaś Prawie po dwóch latach znajomości bardziej cenie gine, bo wziąłem od niej fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jako charakterystyczny punkt chciałbyś ma Gocławiu? Pałac Kultury? Jaki telefon ma być? Dobra, idź łowić kanadyjskie pstrągi i napisz jak byłeś w sklepie 60 mil od domu a kanadyjczycy byli tacy mili I ze polski twaróg tam kupił a jezyk i tak powie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, crazyyyy napisał: Bo to policjantka nie wtedy nie siedzialaby na kafeterii tylko gonila bandziorow na ulicy i policjanci to nie sa pisiory co najwyzej mzoe byc zolnierzem ale obstawiam niezmiennie pedagożke jesli istnieje taki feminatyzm czy jak sie to nazyw a:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, crazyyyy napisał: Najbardziej to mu powinna wystarczać jego własna realna dziewczyna o ile istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jeśli ty szukasz kłótni na publiku i piszesz do mnie spier.. o głupia fotkę, to z tobą jest coś nie tak. Mam nadzieję, że warto było. TYM MNIE ZAPALIŁES! Dociera do tego łba zakutego?! Kurfa weszłam na durny temat popierdkowy co mi nie przeszkadzało że się dobrze z ludzmi bawisz, tylko aby 1 post napisać jak to widzę że za jej fotą latasz. Juz miałam pogaszone światło na dole i sie szykowałam spać. Miałam tym postem wyrazić że jesteś typowy facet i wylogować się, ale Ty się postawiłeś i tak drązyłeś że zrobiłeś z siebie biedną ofiare a ze mnie świra co wlazł się kłócić. To tyle ode mnie. Było warto za focią latać jak widzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, crazyyyy napisał: Siurek dzisiaj na mnie wlazł i ciezki byl ? on zawsze obserwuje po banie pewnie nie mogl zanlezc nowych nickow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: TYM MNIE ZAPALIŁES! Dociera do tego łba zakutego?! Kurfa weszłam na durny temat popierdkowy co mi nie przeszkadzało że się dobrze z ludzmi bawisz, tylko aby 1 post napisać jak to widzę że za jej fotą latasz. Juz miałam pogaszone światło na dole i sie szykowałam spać. Miałam tym postem wyrazić że jesteś typowy facet i wylogować się, ale Ty się postawiłeś i tak drązyłeś że zrobiłeś z siebie biedną ofiare a ze mnie świra co wlazł się kłócić. To tyle ode mnie. Było warto za focią latać jak widzę. Weź spie.. ode mnie Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Jako charakterystyczny punkt chciałbyś ma Gocławiu? Pałac Kultury? Jaki telefon ma być? Dobra, idź łowić kanadyjskie pstrągi i napisz jak byłeś w sklepie 60 mil od domu a kanadyjczycy byli tacy mili Coś co jest charakterystyczne dla Warszawy, a telefon ten z którego piszesz teraz . Jaki problem i teraz będziesz palił głupa, bo myślałeś że z netu weźmiesz fotkę i uwierzę ci . A po co kobietę udajesz , bo myślisz że jesteś taki sprytny i zmylisz tropy. Po co wymyśliłeś że masz syna żeby zmylić kolejne tropy, bo dobrze wiesz co by z tobą było gdyby wyszła twoja przeszłość amatorze przedszkolaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, Gеt Out napisał: W tej chwili robisz fotę z okna na jakiś charakterystyczny punk jeżeli mieszkasz w Wawie i ma być widoczne jakim telefonem i i której godzinie i rok bedziesz pisal ze fotomontaż ty myslisz ze z calej warszawy jest widok na palac kultury albo stadion ? widmok to ze u ciebie kazdy ma widok na kosciol nie znaczy ze wszedzie tak jest Edytowano 8 godzin temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: No nie. Tylko nudesy wysyłałaś. Tak, jestem kur.wą. Zadowolony? Cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach