250GodzinTak 467 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisałam już wielokrotnie że z kimś innym teraz piszę i jest to dla mnie temat zamknięty. Teraz tirowiec i kolejny wariat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Gеt Out napisał: No właśnie jak na sucho tak ma, to jest poważne uszkodzenie mózgu, albo już taki się urodził. A oni mnie chcą przekonać, że niepełnosprawny typ po szkole specjalnej jeździ po całym świecie i niemal wszędzie był. Wszędzie u mnie niby tez był i u ciebie pewnie też. Myślę że nie był na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakby ci to powiedzieć mało co chodziłam na studia. Na wyklady wcale a na ćwiczenia też mało co. Miałam chłopaka wtedy on za mnie dużo robił. Ale nie pamiętam kompletnie tego logarytmu. A ty skąd to pamiętasz ze studiów? jakby ci to powiedziec - brzmi dosc nieprawdopodobnie kazdy pamieta co to ln jesli wiedzial co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już nie pamiętam jej nicka. A co tam u niej chlupało do słuchawki gdy jacenty strzelał po ścianach wc ( sorry za cytat z orginału) to już każdy się musiał domyślać Większość z tej historii wymyśliłeś i na domysłach budowana afera, bo ktoś z kimś rozmawiał przez telefon, a ty dorobiłeś resztę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Wierzę na słowo typowi który ukrywa się jak pdf. Wierz Elci. No itak samo by bylo gdyby mu nawet wrzucić foto tablicy w zbiorkomie z trasą i aktualną godziną. Fotoszop i zawijamy się w jukoński kokon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: wysylamy smsy na elke zeby przeszla do finalu tej randki Niech do was wszystkich dotrze że to jest tylko i wyłącznie mój kolega, tak trudno pojąć? Edytowano 3 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wszędzie u mnie niby tez był i u ciebie pewnie też. Myślę że nie był na ambonie Ale Ci ta ambona spodobała się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Wiem że mam rzadką osobowość i przez to ludziom ciężko mnie zrozumieć, ale żeby się wyśmiewać, nie próbować zrozumieć że może jestem inna, a niby tacy ynteligentni i światowi jesteście. To zwykłe cham.stwo. Mam was wszystkich dość. Zrób teraz z siebie pokrzywdzoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Większość z tej historii wymyśliłeś i na domysłach budowana afera, bo ktoś z kimś rozmawiał przez telefon, a ty dorobiłeś resztę. A to ty jednak byłeś jakoś zaangażowany w chlupanie? cicha woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: że z kimś innym teraz piszę a ty masz zawsze dwoch chlopow ? ten w realu i ten z ktorym piszesz ? skad wy macie tyle czasu na dwoch chlopow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: u mnie od kilku godzin 0,7 C ale pół dnia siąpi Brrrr ale zimno. U mnie 6 C. A wiesz że włączyłam klimę i zapomniałam wyłączyć i mam teraz 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: zawsze może zostać - droga do zawodu otwarta 1820 godzin w jakieś 4 lata Ale to trzeba chyba mgr z określonych kierunków ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wszędzie u mnie niby tez był i u ciebie pewnie też. Myślę że nie był na ambonie U mnie był nawet tam gdzie ja nie byłem i niech mi ktoś powie że bełkot nie jest schizofrenikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Teraz tirowiec i kolejny wariat Jesteś wykolejona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Niech do was wszystkich dotrze że to jest tylko i wyłącznie mój kolega, tak trudno pojąć? Kolegom wysylasz nudesy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 12 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Pisałam już wielokrotnie że z kimś innym teraz piszę i jest to dla mnie temat zamknięty. Czyli nie jestes juz z malolatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jesteś wykolejona. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Wiem że mam rzadką osobowość i przez to ludziom ciężko mnie zrozumieć, ale żeby się wyśmiewać, nie próbować zrozumieć że może jestem inna, a niby tacy ynteligentni i światowi jesteście. To zwykłe cham.stwo. Mam was wszystkich dość. my ci chcemy pomoc i dlatego piszemy zebys poszla do specjalisty jesli masz 4 dychy a myslisz jak 14 latka to trzeba cos z tym zrobic zamiast wierzyc w swoja innosc i wyjatkowosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 26 Napisano 3 godziny temu Odwalcie się... Elka potrzebuje finansowej stabilizacji a tirowiec dowozi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: jakby ci to powiedziec - brzmi dosc nieprawdopodobnie kazdy pamieta co to ln jesli wiedzial co to jest. A no bo te moje studia były nieprawdopodobne Oczywiście że pamiętam ln to logarytm naturalny o podstawie 10 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Wszędzie u mnie niby tez był i u ciebie pewnie też. Myślę że nie był na ambonie z mojej dedukcji wynika ze mieszkasz w miescie na K albo udajesz i tak u ciebie bylem przejazdem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: a ty masz zawsze dwoch chlopow ? ten w realu i ten z ktorym piszesz ? skad wy macie tyle czasu na dwoch chlopow ? Nie dociekaj już,Chodziło mi tylko że z malowanym mnie nic nie łączy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: my ci chcemy pomoc i dlatego piszemy zebys poszla do specjalisty jesli masz 4 dychy a myslisz jak 14 latka to trzeba cos z tym zrobic zamiast wierzyc w swoja innosc i wyjatkowosc Wy chcecie ją tylko zgnoić...jak każdego tutaj. Tu nikt nie chce pomóc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale Ci ta ambona spodobała się Tak I muszę się kiedyś wybrać na nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Niech do was wszystkich dotrze że to jest tylko i wyłącznie mój kolega, tak trudno pojąć? przeciez my beke krecimy ja juz dawno sie pogubilem w tych babach mal,owanego to jak uklad roznan z 5 niewiadomymi juz nie pamietam jak sie to rozwiazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BabkaBożaBelial napisał: Jak mają być para skoro to znajomość internetowa? Czy my na pewno piszemy o 40 latkach? Może są para tylko w jej umyśle. Aż tak wczuta w nich nie jestem jak nawalaja 1.5 roku to mogli sie spotkać malowany nie zwleka tak jak lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak I muszę się kiedyś wybrać na nią Najlepiej z jakimś myśliwym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: U mnie był nawet tam gdzie ja nie byłem i niech mi ktoś powie że bełkot nie jest schizofrenikiem. Jak był to i ty musiałeś być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Brrrr ale zimno. U mnie 6 C. A wiesz że włączyłam klimę i zapomniałam wyłączyć i mam teraz 27 u mnie snieg lezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Gdzie widzisz obraze w slowie wykolejona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach