crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas O lubię ten kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, big buu napisał: Wy chcecie ją tylko zgnoić...jak każdego tutaj. Tu nikt nie chce pomóc. zgrywasz dobrego wujka bo liczysz ze jak podobnym tobie wyslala cyca to i ty dostaniesz w zamian za dobre slowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: nie dociekam ilu masz tylko jak fizycznie to ogarnac mnie brakuej czasu na kafeterie a jakbym mial dwie baby to juz w ogole nie mialbym wolnego czasu wcale jak ty to robisz ? Spadaj libed bo jesteś męczydupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 3 godziny temu Nie pisz do mnie Babka ani nikt inny bo mam was w doopie skoro nie potraficie się spiąć na zrozumienie. Nie będę czytać. Strata waszego czasu. Popierajcie w ciemno koleżkę od zabawiania was, wszak coś za coś musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Naszczeście jest z 4 u nas to nie tak łatwo Nie znasz jego chorej wyobraźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, crazyyyy napisał: O lubię ten kawałek Ja też jak Piasek śpiewa. Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 123 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał: A z niektórymi to nawet po nazwisku się znaliśmy xD O jejku. Kosmos he he. Też coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu Nie szantazuj i nie manipuluj emocjonalnie na ofiarę losu bo my tu już dawno po gimnazjum i znamy te sztuczki. Może 25 lat bym się nabrała na takie biedne panie ale dziś jestem stara i jak chùj wyczuwam tanio manipulacje histeryczno. No szanujmy się. Ja dojrzałam. Ty chyba jeszcze w procesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Nie znasz jego chorej wyobraźni. Nie znam ale ty znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Noc się kiedyś skończy, więc chodźmy zanim znajdą nas Nienawidzę tej piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nienawidzę tej piosenki. Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Proszę już tyle. Zlituj się On wkleja to co mu ai napisał i na każdy temat będzie się tak wspomagał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: A to co Ty co robiłeś na priv u mnie, to robią zwykli znajomi? No może w Twoim świecie, ja z normalnego pochodzę. Bawiłeś się ogniem i się oparzyłeś, a niby dorosły jesteś. infolinia psychiatryczna z mozliwoscia znalezienia wolnych miejsc na sorze poszukiwana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nienawidzę tej piosenki. Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie pisz do mnie Babka ani nikt inny bo mam was w doopie skoro nie potraficie się spiąć na zrozumienie. Nie będę czytać. Strata waszego czasu. Popierajcie w ciemno koleżkę od zabawiania was, wszak coś za coś musi być. Iskra, bez urazy, ale to nie jest twój facet żeby miał Ci się tłumaczyć z tego co robi Miałem ciężki poniedziałek, ale Ty chyba bardziej, więc odpocznij i wrzuć na luz Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Nie znam Saaa ludzie saaa seeercaaa jeden żaaaar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Nie znam Piasek ją śpiewa, gdy byłam mała to moja mama słuchała jej prawie na maxa głośność za każdym razem a ja nie moglam spać bo było to słuchać w moim pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: On wkleja to co mu ai napisał i na każdy temat będzie się tak wspomagał . Nie wiem wkleja czy nie ale nie pamiętam bym się czegoś takiego uczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie pisz do mnie Babka ani nikt inny bo mam was w doopie skoro nie potraficie się spiąć na zrozumienie. Nie będę czytać. Strata waszego czasu. Popierajcie w ciemno koleżkę od zabawiania was, wszak coś za coś musi być. Ty naprawdę myślisz że ktoś się nad toba zlituje i będzie próbował zrozumieć gdy kazdego napjerdalasz w dzban i rugasz? No ja wiem ze tez napjerdalam każdego acz ja oczekuje również kopa a ty jesteś chamica i hipokrytka a potem płaczesz że źli ludzie nie rozumiejo takiej postaci wybitnej jak Iskra. Haha ogarnij się dziecko bo pusty śmiech dzokera Magdy mje ogarnia i rznienie pampersiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: On wkleja to co mu ai napisał i na każdy temat będzie się tak wspomagał . w takim razie to ai belkocze skoro ja tylko przeklejam te wszystkie bledy i braki przeciwnkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Saaa ludzie saaa seeercaaa jeden żaaaar Też nie lubię ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dlaczego? 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Piasek ją śpiewa, gdy byłam mała to moja mama słuchała jej prawie na maxa głośność za każdym razem a ja nie moglam spać bo było to słuchać w moim pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Piasek ją śpiewa, gdy byłam mała to moja mama słuchała jej prawie na maxa głośność za każdym razem a ja nie moglam spać bo było to słuchać w moim pokoju. Moja sąsiadka słuchała w kolko wszystko sie może zdarzyć przez 2 lata mam wrażenie tego nie lubie tez za bardzo chyba z podobnego powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Piasek ją śpiewa, gdy byłam mała to moja mama słuchała jej prawie na maxa głośność za każdym razem a ja nie moglam spać bo było to słuchać w moim pokoju. Piasek zawsze był ciężkostrawny. Zwłaszcza że to gej więc te pioseneczki są nieszczere jakby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu A moja kuzynka miała nagrane na kasecie z radia samochod w deszczu stał radio przestało graaac i tez często słuchała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No to słabo żeby mama córce spać nie dała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Moja sąsiadka słuchała w kolko wszystko sie może zdarzyć przez 2 lata mam wrażenie tego nie lubie tez za bardzo chyba z podobnego powodu To byl koszmar, do tej pory jak uslyszę gdzieś to aż mną wzdryga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Piasek zawsze był ciężkostrawny. Zwłaszcza że to gej więc te pioseneczki są nieszczere jakby Czemu nieszczere? Tam nie ma płci w tych tekstach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Piasek zawsze był ciężkostrawny. Zwłaszcza że to gej więc te pioseneczki są nieszczere jakby I co z tego że gej? On spoko śpiewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Czemu nieszczere? Tam nie ma płci w tych tekstach Oj dobra takie tam są te pioseneczki. Jak i markowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach