dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, crazyyyy napisał: Ale mi chyba wierzy ze podróżuje tylko tobie nie aha ale na wszelki wypadek mozesz sie poswiecic ja moge tylko stare ponowic zeby mu tylek pekł a ty go dobij jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Wg jego myślenia odwiedzający galerię sztuki pilnują obrazów Niech się Malowany namaluje i powiesi na ścianie i pilnuje siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, crazyyyy napisał: Zobaczyłeś dowody bo o nie wrzeszczałeś to wtedy zacząłeś twierdzić ze to fota z internetu mimo ze było tam napisane ‚ widmok to idjota’. Czego jeszcze chcesz? Wyjesz o foty i je dostajesz to wymyślasz kolejna śpiewke. Sam sobie radź z kompleksami i bieda, może do roboty idz bo coś oststnio mi sie wydaje ze znów gnijesz tu w godzinach jak to robiłeś na wiecznym 20letnim bezrobociu. nie nie kazdy ma bekę bo dla ludzi nie są takim szokiem wyjazdy wiec ne projektuj swojego zdziwienia i biedy na innych. No ale o czym my rozmawiamy podróże samolotem jak ty masz dziurawy dach On chyba żyje w przekonaniu że wciąż mamy początek XX wieku albo schyłek XIX, kiedy to polacy i nie tylko faktycznie 'podróżowali' tylko za chlebem okrętami za ocean i myśli, że realia od tamtej pory w ogóle się nie zmieniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Budowałam dom i zastanawia mnie jak burza może uszkodzić dach i z czego ten dach jest zrobiony? Czy ubezpieczyciel pokrywa koszt naprawy dachu ze strzechy? () Czepialska jestem, ale wkurzają mnie dziś niektórych bzdury. Bzdury i jeszcze raz bzdury piwniczaków. Z blachy garaż już prościej się nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Budowałam dom i zastanawia mnie jak burza może uszkodzić dach i z czego ten dach jest zrobiony? Czy ubezpieczyciel pokrywa koszt naprawy dachu ze strzechy? () Czepialska jestem, ale wkurzają mnie dziś niektórych bzdury. Bzdury i jeszcze raz bzdury piwniczaków. Bo nigdy nikomu w Polsce wichura nie zerwała dachu a ulewa nie zalała piwnicy. Tako rzecze salowa, główny inspektor budowlany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Spłoniesz w piekle. Mam już rezerwacje w niebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie pije soków, bo to sam cukier To wodę i lody bo szampana ci nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Studia są przereklamowane , bo samych nieogarów produkowali ogary tylko po zawodowkach sa dlatego w cenie zawsze dyplom z zawodowki a inne swiadectwa to mozna spalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: No drzewo się obaliło na garaż I drzewo uszkodziło dach? A może to szklany dom jako motyw w "Przedwiośniu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: nie podpowiadaj jej ona kiedys zarzucila mi klamstwo bo o 22 napisalem ze ide do biedry pewnie dlatego ze sama zwykel mitomani nawet jak jej pdoalem adres tego lidla czy biedry to nie wierzyla A to nie wiesz że część biedronek jest do 22:30 a część do 23:30? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, dobra zmiana napisał: o wyrabiasz sie nawet smieszne odwiedzajacy kosciol pilnuja grobu jezusa Czy ja wiem czy śmieszne? Wg Ciebie samo już obserwowanie i komentowanie zwierza w akcji z samicą, to pilnowanie, poza tym żeby pilnować to trzeba coś mieć, żeby to potem pilnować. Trudno pilnować grobu żyjącego. Edytowano 6 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem. Może gdyby chorych uzdrowił a spragnionych napoił to by nie trzeba było go pilnować no tak do tego zaniedbal iskre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Eh ja jestem po studiach nawet widmok pewnie w to nie wierzy dlatego sie nie hamuje z tym co mysli znowu robisz tego samego byka co widmok i magda ech sie pisz i ach jak wzdychasz Edytowano 6 godzin temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: On chyba żyje w przekonaniu że wciąż mamy początek XX wieku albo schyłek XIX, kiedy to polacy i nie tylko faktycznie 'podróżowali' tylko za chlebem okrętami za ocean i myśli, że realia od tamtej pory w ogóle się nie zmieniły. Ale ja nie twierdzę że ludzie nie podróżują, tylko nie przekona mnie nikt, że ćpuński bełkot w dodatku bezrobotny na jakimś socjalu podróżuje po świecie Mówimy o osobie niepełnosprawnej która samodzielnie nie potrafi się nawet wysłowić i niedługo stwierdzi, że na księżycu był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Niech się Malowany namaluje i powiesi na ścianie i pilnuje siebie To mnie zatkało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: no tak do tego zaniedbal iskre Zaniedbanie jest bardzo ważne, chyba nawet najgorsze z tych wszystkich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 87 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I drzewo uszkodziło dach? A może to szklany dom jako motyw w "Przedwiośniu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Niech się Malowany namaluje i powiesi na ścianie i pilnuje siebie Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, dobra zmiana napisał: nie podpowiadaj jej ona kiedys zarzucila mi klamstwo bo o 22 napisalem ze ide do biedry pewnie dlatego ze sama zwykel mitomani nawet jak jej pdoalem adres tego lidla czy biedry to nie wierzyla Teraz za dwa dni sama będzie się żegnała bo idzie do Żabki o 3 w nocy. A w tydzień stanie się to jednym z tych niestrawnie powtarzanych bon motów na każdą niewygodną sytuację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: nawet widmok pewnie w to nie wierzy dlatego sie nie hamuje z tym co mysli Jesteś człowiekiem słabej wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: A to nie wiesz że część biedronek jest do 22:30 a część do 23:30? wiem bo bylem w biedronce to mnie zarzucali klamstwo wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. Na pewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Czy ja wiem czy śmieszne? Wg Ciebie samo już obserwowanie i komentowanie zwierza w akcji z samicą, to pilnowanie, poza tym żeby pilnować to trzeba coś mieć, żeby to potem pilnować. Trudno pilnować grobu żyjącego. mozna pilnowac nie swojej wlasnosci np. ciecie w firmach pilnuja mimo ze nie ich ty jestes wlasnie takim cieciem albo owczarkiem malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. No właśnie. To trochę nie fair nie.sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu I już mi się typiaro na priv nie dobijaj i trzymaj się wczorajszego " spier..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I drzewo uszkodziło dach? A może to szklany dom jako motyw w "Przedwiośniu" Tak świerki duże wichura ukręcąła i powalała na dachy nie tylko u mnie . Przecież w tv pokazują wam jak baranom jakie anomalia nawiedzały Polskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I drzewo uszkodziło dach? A może to szklany dom jako motyw w "Przedwiośniu" A co niby w tym dziwnego, że drzewo uszkodziło dach? Myślałam, że to dość oczywiste, a nie efekt mitomanii i chyba każdy, kto widział kiedyś wichurę, ma świadomość że drzewo potrafi zniszczyć dach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 6 godzin temu 41 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Czy ktoś mi objaśni słowo daremny? Bo od jakiegoś czasu występuje w takim dziwnym kontekście. To jest poprawne? No ja kojarzę ten inny kontekst ale to stara już moda chyba z dobrych pare lat Ja znam gorsza modę - manifestować jako ze coś sobie wizualizować co będzie w przyszłości. Okropność za 1 razem myslalam ze jakaś influencerka jest ułomna ale potem nagle słyszałam to dosłownie wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Teraz za dwa dni sama będzie się żegnała bo idzie do Żabki o 3 w nocy. A w tydzień stanie się to jednym z tych niestrawnie powtarzanych bon motów na każdą niewygodną sytuację juz jej nieduzo brakuje do kanadyjskiego zycia widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. A ja sobie tylko żartuje nawet nie wiem o co tam wy się kłócicie także sory ale nie mam nic złego na myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach