crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: I już mi się typiaro na priv nie dobijaj i trzymaj się wczorajszego " spier..." Jak ty mowisz do dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. Wczoraj podobno też nie dostałeś nudesa, tylko jakieś normalne foto sprzed x lat. Inna trochę o nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No właśnie. To trochę nie fair nie.sądzisz? Ty to się w ogóle nie udzielaj. Coś ci pisałem rano, a ty później klepiesz ją po plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 28 minut temu, Onaaaa napisał: On może tak pisać bo nie chodzi by było dobrze napisane ale o jego wene twórczą jak Gombrowicz to już mój ulubieniec tak kaleczył nasz język: Stójmy! — Jak cicho! — Słyszę ciągnące żurawie, Których by nie dościgły źrenice sokoła; Słyszę, kędy się motyl kołysa na trawie, ale się chociaż wytłumaczył: grzech gramatyczny popełniony z namysłem i nieprędko chyba skruchę uczuję. Odwykłem od dźwięków mowy ojczystej, kołysa i kląska milsze dla mnie aniżeli sze i szcze. Może się potem poprawię, ale dotąd muszę się swojego ucha radzić i jemu zaufać także drogą do zostania wieszczem jest twórcze języka kaleczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja tutaj nudesow nikomu nie wysyłałem, żeby mnie ktoś rozliczał z nic nieznaczącej fotki. Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, dobra zmiana napisał: aha ale na wszelki wypadek mozesz sie poswiecic ja moge tylko stare ponowic zeby mu tylek pekł a ty go dobij jutro No moze. Napisze coś wyraźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś człowiekiem słabej wiary mozemu sprawdzic empirycznie skoro jestes mistrzem z matematyki a ja pamietam jeszcze logarytmy i inne rzeczy jaką podstawe ma logarytm naturalny ? jak nie wiesz co chat ci nie pomoze bo nie zrozumiesz o co chodzi z tym e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Jak ty mowisz do dziewczyny Tak jak ona do mnie. Typie, chłopie, weź spier.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 555 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: juz jej nieduzo brakuje do kanadyjskiego zycia widmoka To zaraz pewnie będzie pikselowane zdjęcie z netu kina w stolicy Jukonu z dopisem wczoraj tu przechodziłam i cyknęłam fotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. Wrogi lachon a która to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: mozna pilnowac nie swojej wlasnosci np. ciecie w firmach pilnuja mimo ze nie ich ty jestes wlasnie takim cieciem albo owczarkiem malowanego Nawet całkiem sensowne co piszesz, coś w tym jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. Jesteś jego kolezanka czy kobieta że rościsz sobie jakieś prawo do wybierania mu znajomych i sposobu okazywania im atencji? On moze lubić zarówno ciebie i zbierać nudesy od innych kobiet. Jedno drugiego nie wyklucza a wy nie jesteście para wiec twoje pretensje są śmieszne i bynajmniej nie świadczą że jesteś dojrzała. A jednak w tym wieku taki poziom infantylizmu jest żałosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wczoraj podobno też nie dostałeś nudesa, tylko jakieś normalne foto sprzed x lat. Inna trochę o nic. Zwykle zdjęcie. Nie piszę z nią i nie bajeruje, bo nie jest w moim stylu. Ale najmądrzejsza wie wszystko lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ty to się w ogóle nie udzielaj. Coś ci pisałem rano, a ty później klepiesz ją po plecach. Kogo klepie? Żartowałam z tym że nie fair. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, Еlciаа napisał: Nie zdążysz bo wlasnie.zamykają większość, ja mam taką aplikację żabka jush i można zamawiać zakupy do domu do 1 w nocy. A nie sorry, zapomnialam że ty mieszkasz w.miejscu gdzie psy dupami szczekają. 🫢 a żabki nano 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 26 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Obliczyłam zaniżając ci sieroto. 24x 10 x3 x 10 miesięcy razy pi razy drzwi 15 lat. A ty nawet dłużej udawałeś cwaniaka z kanadyjskiej chatki cały czas klepiąc z Polski i nie próbuj swojej thebilnej metody że jak ty kłamałeś tyle czasu, a ktoś sie z tego śmiał, to poświęcił tyle samo czasu na twoje kłamstwa. Czytam tez innych, rozmawiam.z nimi, tylko ty jesteś ułomem do beki niezmiennie A co ty w tym czasie robiłeś warowałeś przy mnie jak pies , a mnie chcesz rozliczać jak naziol. A jak czytałeś też innych i rozmawiałeś z nimi , to jeszcze więcej czasu spędziłeś w necie niż ja i nikt cię z tego nie rozlicza a czepiasz się kogoś hipokryto . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Nie zdążysz jak będziesz dochodzić idź szybko może po Kubusia z Kubusiem szybciej dojdzie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBelial napisał: Jesteś jego kolezanka czy kobieta że rościsz sobie jakieś prawo do wybierania mu znajomych i sposobu okazywania im atencji? On moze lubić zarówno ciebie i zbierać nudesy od innych kobiet. Jedno drugiego nie wyklucza a wy nie jesteście para wiec twoje pretensje są śmieszne i bynajmniej nie świadczą że jesteś dojrzała. A jednak w tym wieku taki poziom infantylizmu jest żałosny. Coś się jej chyba poprzestawiało i za bardzo się wczuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a żabki nano 24/7 W żabce nano mój drogi nie kupi ona szampana, no chyba że picollo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie z fotki, a ze studni atencji bez dna. Nie wystarczał Ci kontakt ze mną, nie wystarczał z kumpelą Elą, trzeba było nawet sięgnąć po wrogiego lachona. Z muzą wczorajszą było tak samo. Trudno w tym wszystkim nadal myśleć że ma się dla Ciebie znaczenie jakieś, a nie tylko atencja jaką się Tobie daje. mowisz ze z elka jakos byscie sie podzielily malowanym a czworokat to juz za duzo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBelial 7 Napisano 8 godzin temu Nie szanujesz siebie w ogóle jako osoby. Nie masz honoru i w związku z tym zaden mężczyzna nie będzie cie traktował poważnie. To nie ty powinnaś latać za chłopem a robisz z siebie pośmiewisko. On cie butem po ryju a ty nadal się płaszczysz. Podobno lubisz innym pomagać ale to ty pomocy potrzebujesz bo chyba masz jakieś mylne wyobrażenia o znajomościach damsko meskich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 124 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał: Jesteś jego kolezanka czy kobieta że rościsz sobie jakieś prawo do wybierania mu znajomych i sposobu okazywania im atencji? On moze lubić zarówno ciebie i zbierać nudesy od innych kobiet. Jedno drugiego nie wyklucza a wy nie jesteście para wiec twoje pretensje są śmieszne i bynajmniej nie świadczą że jesteś dojrzała. A jednak w tym wieku taki poziom infantylizmu jest żałosny. No właśnie nie wiem czym jestem. Bo skoro lata jak z pęcherzem za fotą laski z którą drze koty, to jestem na równi z nią, to nie wiem wobec tego kim jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu (edytowany) W sobotę piszemy pół nocy na privie i poruszamy poważne tematy, a później piszę do mnie na publiku weź spier.. i tłumaczy to tym, że na kafe tak się ludzie odzywają do siebie. Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, dobra zmiana napisał: mozemu sprawdzic empirycznie skoro jestes mistrzem z matematyki a ja pamietam jeszcze logarytmy i inne rzeczy jaką podstawe ma logarytm naturalny ? jak nie wiesz co chat ci nie pomoze bo nie zrozumiesz o co chodzi z tym e Nie wiem o co ci chodzi pierwsze słyszę naturalny. Jak nie jest napisana podstawa to wtedy postawa jest 10. Nie znam takiego naturalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, crazyyyy napisał: No moze. Napisze coś wyraźniej to jest wyrazne jak piszesz na piasku to litery sa mniej wyrazne niz ten piasek obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 10 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, dobra zmiana napisał: wiem bo bylem w biedronce to mnie zarzucali klamstwo wtedy Przecież w aplikacji biedronki są godziny otwarcia wszystkich sklepów w polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To zaraz pewnie będzie pikselowane zdjęcie z netu kina w stolicy Jukonu z dopisem wczoraj tu przechodziłam i cyknęłam fotę powiem ci ze liczylem na takei z pragi ale nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1009 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: nie no przecież jak drzewo się przewróci na dach to się odbija bo dachy są z gumy tylko tak wyglądają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 7 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nawet całkiem sensowne co piszesz, coś w tym jest. no widzisz nadajemy na podobnych falach to moze sie nudesami wymienimy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1255 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: z Kubusiem szybciej dojdzie? Tak a co nie wiedziałeś Kubusia trzeba mieć zawsze blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach