mr_Kumpir 122 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, kde napisał: ma piękne ciało i też by mogła pozować no dlatego może liczyć na darmowo sesję ale nikt jej raczej nie zapłaci bo nie ma doświadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Rezerwuję czerwiec. Nad motywem muszę pomyśleć ale to musi być gore abstrakcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Dla pacjentek Choroszczy? Po znajomości powinieneś za darmo bo tu jest wiele pań po ciężkich przejściach. Kalendarz zrób choroszcz 2026 odezwę się jak bedo na ten projekt fundusze z UE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Gnijaca babka boza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Rezerwuję czerwiec. Nad motywem muszę pomyśleć ale to musi być gore abstrakcja tobie bym nawet zrobił xD ale musisz mieć biczfejsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Dla pacjentek Choroszczy? Po znajomości powinieneś za darmo bo tu jest wiele pań po ciężkich przejściach. Kalendarz zrób choroszcz 2026 I ciebie weźmie jako kobieta na styczeń, bo jesteś najtrudniejszy przypadek. I tak ty do grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: tobie bym nawet zrobił xD ale musisz mieć biczfejsa Tylko tyłem pozuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I ciebie weźmie jako kobieta na styczeń, bo jesteś najtrudniejszy przypadek. I tak ty do grudnia A ciebie na luty bo 14 lutego twój patron od psychicznych ma święto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Tylko tyłem pozuje zrobię w retro klimacie ale musisz być grubo babo i pozować i kiblem albo wiadrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: zrobię w retro klimacie ale musisz być grubo babo i pozować i kiblem albo wiadrem Chce być kowbojem i batem zaganiać mojo kobyle Magdalenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, kde napisał: w naturze to ty grubasie możesz płacić A ktoś chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 58 Napisano 7 godzin temu A wiesz że malowany co cię wyganiał bo robiłeś bigos jest teraz z Iskra niby ale ją ostatnio zdradził z Gina bo chciał jej zdjęcie i robiła burdy na całe forum tak 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: A ktoś chce? Nimfetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: A wiesz że malowany co cię wyganiał bo robiłeś bigos jest teraz z Iskra niby ale ją ostatnio zdradził z Gina bo chciał jej zdjęcie i robiła burdy na całe forum tak Ona tu wejdzie. Zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: A wiesz że malowany co cię wyganiał bo robiłeś bigos jest teraz z Iskra niby ale ją ostatnio zdradził z Gina bo chciał jej zdjęcie i robiła burdy na całe forum tak nie bigos tylko gołąbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale z ciebie włazidupa i betaorbiter Tym bardziej że Smerfetka zapomniała już k jego istnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: A wiesz że malowany co cię wyganiał bo robiłeś bigos jest teraz z Iskra niby ale ją ostatnio zdradził z Gina bo chciał jej zdjęcie i robiła burdy na całe forum tak Ale roznosisz ploty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Te golebie tutaj to jakaś plaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Nimfetka Ale ja nie chcę weź ją sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Ale ja nie chcę weź ją sobie... A na co mi ten pasożyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: A na co mi ten pasożyt opanuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, kde napisał: opanuj się Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, big buu napisał: Ale ja nie chcę weź ją sobie... knur teraz tak piszesz a spermiłeś jak nikt inny do Niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: A ciebie na luty bo 14 lutego twój patron od psychicznych ma święto. Lubię Walentynki i jestem zakochana, czego życzę tobie Patrycjo bez mieszkania ale z gołębiami Dobranoc Balcerkowa i pamiętaj rano - Regularnie bujaj gołębia pocztowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lubię Walentynki i jestem zakochana, czego życzę tobie Patrycjo bez mieszkania ale z gołębiami Dobranoc Balcerkowa i pamiętaj rano - Regularnie bujaj gołębia pocztowego Jesteś zakochana w Buni który od dawna nie jest twoim mężem i który cię bił aż ci włosy wypadły. Musisz iść do psychiatry Edytowano 7 godzin temu przez kde 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lubię Walentynki i jestem zakochana, czego życzę tobie Patrycjo bez mieszkania ale z gołębiami Dobranoc Balcerkowa i pamiętaj rano - Regularnie bujaj gołębia pocztowego Z pewnością. Po 17 latach małżeństwa. Oj ty to lubisz fantazjować jak mały kazio salowa. W twoich opowieściach wszystko jest zawsze naj. A bujać to ty idz wora buniowi bo regularność to podstawa u chlopa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, kde napisał: knur teraz tak piszesz a spermiłeś jak nikt inny do Niej Haha dopóki się nie pokazała A nudesy to już był definitywny koniec mego zainteresowania... Lepiej by zrobiła jakby pisała te swoje ( ciekawe) elaboraty i nie ujawniala się, już nie mówiąc o lataniu z gołą pipą. Miała bardzo kobiecą tajemniczą otoczkę i trochę zepsuła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Z pewnością. Po 17 latach małżeństwa. Oj ty to lubisz fantazjować jak mały kazio salowa. W twoich opowieściach wszystko jest zawsze naj. A bujać to ty idz wora buniowi bo regularność to podstawa u chlopa. Zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Do psychiatry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zgłoszone. Ale to się zglasza do odpowiednich służb a nie moderacji kafeterii. Bo to nie jest normalne abyś nocą po lesie jagody zbierała dla bunia. To jest przemoc i abuzywne gwałty na worze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach