Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pył na wietrze

Wiesz o mnie najwięcej

Polecane posty

Zbyt duże oczekiwania też zawsze objawiają się rozczarowaniem. 😁

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

A on latał byle dotarły. Drugiego typa tak tam się zachowyjącego nie było.

Ale faceci juz tak mają tylko ze większość by to zrobiła na priv zeby nikt nie wiedział a nie na publiku przy wszystkich, to chyba jednak znak że tego nie ukrywał.

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Wróć do kontaktu z nim jeśli nie piszecie faktycznie, bo pasujecie znacznie bardziej. Bez porównania. I on i Ty na tym skorzystacie.

• Haha 1

5 minut temu, Еlciаа napisał:

Już daj spokój. Akurat to ona wyskoczyła z tymi fotami.

Wiem, ale to kobieta jak Ty z tą różnicą, że szuka faceta i jest zazdrosna podwójnie :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Z czasem to człowiek mądrzejszy ale nie tak łatwo sie odkochać.

Ta chemia się ulatnia i wystarczy ją wywietrzyć. 😅👋

Wróć do kontaktu z nim jeśli nie piszecie faktycznie, bo pasujecie znacznie bardziej. Bez porównania. I on i Ty na tym skorzystacie.

Mam z nim kontakt bardzo sporadyczny ale mam, traktuje go jak kolegę i to juz się nie zmieni.

• Thanks 1

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Ta chemia się ulatnia i wystarczy ją wywietrzyć. 😅👋

Wolę by chemia trwała 😊

Ale faceci juz tak mają tylko ze większość by to zrobiła na priv zeby nikt nie wiedział a nie na publiku przy wszystkich, to chyba jednak znak że tego nie ukrywał.

Ale ja o tym wiem doskonale że tacy są faceci i o tym był ten post 1 wczoraj o który afere zrobił. Przyznaję tylko że się pomyliłam w kwestii tego że dopiero po focie zaczął z nią popierdywać, natomiast mimo to nadal aktualna była podstawa tego postu, czyli stwierdzenie że jest jak każdy inny facet. I serio gdyby nie zaczął rozwijać tego tematu wtedy, nic by nie zaszło, co zaszło, bo nie miałam ochoty się kłócić. Powtórzę za nim: jeśli miał ból doopy o ten post, mógł na priv o tym napisać.

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Ale ja o tym wiem doskonale że tacy są faceci i o tym był ten post 1 wczoraj o który afere zrobił. Przyznaję tylko że się pomyliłam w kwestii tego że dopiero po focie zaczął z nią popierdywać, natomiast mimo to nadal aktualna była podstawa tego postu, czyli stwierdzenie że jest jak każdy inny facet. I serio gdyby nie zaczął rozwijać tego tematu wtedy, nic by nie zaszło, co zaszło, bo nie miałam ochoty się kłócić. Powtórzę za nim: jeśli miał ból doopy o ten post, mógł na priv o tym napisać.

Ale co ja mogę w tej sprawie?

Ja mogę powiedziec tylko tyle że jak się kłócicie o taką pierdołę to co by było jakby przyszedł czas zmierzyć się z poważnym problemami?

Czasami trzeba odpuścić, nie iść w zaparte nawet jak człowiek czuje że ma trochę racji.

Edytowano przez Еlciаа

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Ale co ja mogę w tej sprawie?

Ja mogę powiedziec tylko tyle że jak się kłócicie o taką pierdołę to co by było jakby przyszedł czas zmierzyć się z poważnym problemami?

Czasami trzeba odpuścić, nie iść w zapartę nawet jak człowiek czuje że ma trochę racji.

A kiedy niby by miał przyjść taki czas mierzenia się z poważnymi problemami?

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

A kiedy niby by miał przyjść taki czas mierzenia się z poważnymi problemami?

No nie wiem, w przyszłości, o ile byscie zamierzali to kontynuować.

15 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Nie chodzi o utrzymanie, ale szczerość. Jeśli ktoś ma mnie za znajomą, a ja go za przyjaciela, to niech mnie z błędu wyprowadzi i dzięki temu by się uniknęło wszystkich dram. A nie o tym jak mnie postrzega dowiaduje się dzisiaj z postu do Boni.

11 minut temu, Pył na wietrze napisał:

A wobec przyjaciela można się tak zachowywać? Gdyby Ci nie napisał, że to tylko znajomość (niezależnie czy to prawda czy półprawda...) to co wtedy... 

Edytowano przez yeya

No nie wiem, w przyszłości, o ile byscie zamierzali to kontynuować.

Co kontynuować? Znajomość internetową?

Przed chwilą, yeya napisał:

A wobec przyjaciela można się tak zachowywać? Gdyby Ci nie napisał, że to tylko znajomość (niezależnie czy to prawda czy półprawda...) 

Tak czyli jak? Bo się zachowuję różnie np zwierzam się z rzeczy ktorych nikt inny (nawet w realu) nie wie. I dużo dużo więcej.. 

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Co kontynuować? Znajomość internetową?

Myślałam że zamierzacie się spotkac.

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Tak czyli jak? Bo się zachowuję różnie np zwierzam się z rzeczy ktorych nikt inny (nawet w realu) nie wie. I dużo dużo więcej.. 

Nie wnikam w prywate... ale gdybym pisała z kimś prywatnie a ten ktoś na forum zaczal by odstawiać drame to mocno bym się zastanowiła czy potrzebne mi są takie problemy.

Edytowano przez yeya

Myślałam że zamierzacie się spotkac.

Ona jest taka sama atencjuszka za jaka ma ciebie malowanego czy pampersine. Nie widzicie tego? Sama sobie przeczy manipuluje zamaist odpowiadac na zadawane pytania sama je zadaje. To typowe zebry na atencje. Powiem ci wiele ale tak naprawde nic ci nie powiem abys ty z kolei mnie za jezyk ciongla a ja bede mogla peany na temat swojej wyjatkowosci pisac. Nawet ty jej dojrzale podpowiadasz a ona ma wyebane na dobre rady bo woli sie plawic w swojej zajadlosci i rozkoszowac uwaga jaka dostaje na wajb ofiary malowanego. Mam ciary zenady.

W jakim celu?

Zeby się poznać i coś razem tworzyć?

Ja nie wiem, od 2 miesięcy rozmawiałam z nim może ze 2-3 razy i to była bardzo krótka wymiana zdań to nie wiem nic o was tylko tyle co z publika, no i nie chce się wpierdzielac w wasze sprawy, musicie rozwiązać to sami.

Przed chwilą, yeya napisał:

Nie wnikam w prywate... ale gdybym pisała z kimś prywatnie a ten ktoś na forum zaczal by odstawiać drame to mocno bym się zastanowiła czy potrzebne mi są takie problemy.

Toteż się zastanawiałam gdy wyjawił najintymniejszą prywatę o mnie i na spółkę z moją hejterką lał ze mnie ze smiechu. I wiesz co? Stwierdziłam że wybaczam bo ta znajomość jest ważniejsza. Ale on nie ma sił przetrawić "spyerdalaj" gdy mnie wkurfił i sobie zasłużył pisząc że szukałam dramy podczas gdy tak nie było, nie tym razem, a  2 innych bliskich mi z priv usłyszało i jakoś żyją z tym.

Ja nie wiem, od 2 miesięcy rozmawiałam z nim może ze 2-3 razy i to była bardzo krótka wymiana zdań to nie wiem nic o was tylko tyle co z publika, no i nie chce się wpierdzielac w wasze sprawy, musicie rozwiązać to sami.

Nie wiem po co ty sie jej tlumaczysz. Ona widzi rzeczywistosc po swojemu.

Kto Ci powiedział że on kogoś szuka?

2 minuty temu, BabkaBożaBelial napisał:

Ona jest taka sama atencjuszka za jaka ma ciebie malowanego czy pampersine. Nie widzicie tego? Sama sobie przeczy manipuluje zamaist odpowiadac na zadawane pytania sama je zadaje. To typowe zebry na atencje. Powiem ci wiele ale tak naprawde nic ci nie powiem abys ty z kolei mnie za jezyk ciongla a ja bede mogla peany na temat swojej wyjatkowosci pisac. Nawet ty jej dojrzale podpowiadasz a ona ma wyebane na dobre rady bo woli sie plawic w swojej zajadlosci i rozkoszowac uwaga jaka dostaje na wajb ofiary malowanego. Mam ciary zenady.

Ostatnio psycholog tiktoka powiedziałem że znam 41 bardziej niedojrzalom od niektórych 18 ciekawe czy zrobi rolke

On nikogo nie szuka. To wy żeście sobie to uroili, poł kafeterii stare plotkary i plotkarze, z nudnym życiem.

1 minutę temu, BabkaBożaBelial napisał:

Nie wiem po co ty sie jej tlumaczysz. Ona widzi rzeczywistosc po swojemu.

Chciałam cos doradzic ale każdy tu ma to w dupie, to ja też juz to mam w dupie.

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

On nikogo nie szuka. To wy żeście sobie to uroili, poł kafeterii stare plotkary i plotkarze, z nudnym życiem.

Przecież to wy pisaliście ze jesteście parą a ja jeszcze pisałam że mogę być świadkową na ślubie.

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się