Darmowy wafelka tak 30 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Fifkaaa napisał: Umiesz czytać? ja z nim w zadnym zwiazku nie byłam i nie jestem po prostu jest na horyzoncie to o co pytam dotyczy jego życia, jak chce je przeżyć, a nie o to, że ma mnie rozkrecać czy zabawiasz ja sobie sama zorganizuje czas, tylko po co byc razem skoro jedno ciagnie np. na wystawę czy do kina, a drugie spedza czas odzielnie. Żeby to chociaz miał korzysc z tego internetu, ale jak przez tyle czasu nie spotkał tam wzmianki o Picassie, to pewnie oglada głupoty chyba sam jestes takim nudziarzem, praca dom i komp/tv U mojej sis tak to wygląda on idzie chlac ona do galerii no a potem razem się spotykajom na obiad w restauracji A ty co takiego robisz że się uwazasz za nie nudziare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 30 Napisano 6 godzin temu Według mnie popelniasz duży błąd zakładając że życie na singla = tak będzie w związku według mnie to wgl może być odwrotnie o 180 stopni musieli by się dobrac idealnie np gracz i graczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Fifkaaa napisał: seksy szybko się kończą albo łóżko już nie gra takiej roli jak na początku no i co zostaje? veto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Fifkaaa napisał: Powiedzmy…wraca z pracy, gotuje coś, ogląda tv. W weekend przejedzie się rowerem lub pójdzie na spacer, poscrolluje social media, poleży przez tv. I tyle. Potrzebujecie kogoś, kto ma konkretne zainteresowania lub wiedzę? Potrafi zabłysnąć wiedzą np. historyczną? Ja fotografuję i chodzę w nocy po lesie. Teraz takie czasy, że ludzie są zmęczeni i wygodni. A jak mają wolne, to jadą do galerii na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu Nie, fajniej jak ludzie mają zainteresowania jest w nich jakby więcej życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 5 godzin temu Ogólnie zależy co kto rozumje przez zainteresowania bo jeden się będzie ekscytowal czytaniem albo składaniem gratow w ciszy a drugi chce zwiedzać i balować i dla niego to pierwsze to nudy ale to są zainteresowania tak czy sråk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) No tak, polityka czy tam sport np piłka nożna to też mogą być zainteresowania... wiadomo, że nie z każdym ma się ochotę gadać... swoimi też mogę innych zanudzić : ) fajnie jakby to były zainteresowania które nas zaciekawiają... bo czemu by nie. Edytowano 5 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 30 Napisano 4 godziny temu 57 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Ogólnie zależy co kto rozumje przez zainteresowania bo jeden się będzie ekscytowal czytaniem albo składaniem gratow w ciszy a drugi chce zwiedzać i balować i dla niego to pierwsze to nudy ale to są zainteresowania tak czy sråk No właśnie ja się mam za wiele zainteresowań i pasji a dla lasek co majom potrzebę restauracji jestem nudziarzem bez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Ja fotografuję i chodzę w nocy po lesie. Teraz takie czasy, że ludzie są zmęczeni i wygodni. A jak mają wolne, to jadą do galerii na zakupy a po co chodzisz w nocy po lesie ? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 3 godziny temu Bunio ja wypędza na noc po bujaniu wora i się błąka obłąkana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 3 godziny temu tera to trochę zimno w dópę może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 3 godziny temu Zad ma nasza szkapa wielki to przetrwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach