Darmowy wafelka tak 35 Napisano 17 godzin temu Wjechała na półkę wersja ngc z cyfrowym wyjsciem obrazu i sprawnym laserem kompletna wszystkie klapki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 17 godzin temu Czyli jeszcze 15szt muszę kupić maksymalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 17 godzin temu Fajnie hobby będzie zawsze chciałem komode padow i kallax konsol i wreszcie wlazlo gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nintendo Game Cube kupiłeś? Kolor indygo? Ja bym brał Wii (pierwsza edycja) bo miała w 100% wsteczną kompat. z NGC i nawet wejścia na pady - aż cztery. No ale ty dla kolekcji kupujesz, to inny temat. Jak tam pad w odczuciu. Moim zdaniem, mimo, że z wyglądu jest dziwaczny i dziecinny, to w rękach jest świetny w odczuciu, jeden z lepszych kontrolerów jakie powstały moim zdaniem. Edytowano 6 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 5 godzin temu 11 godzin temu, Darmowy wafelka tak napisał: Fajnie hobby będzie zawsze chciałem komode padow i kallax konsol i wreszcie wlazlo gdzieś no pewnie że fajne zaraz pieniążki się skończą i zostaniesz ze złomem na melinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 492 Napisano 4 godziny temu 12 godzin temu, Darmowy wafelka tak napisał: Wjechała na półkę wersja ngc z cyfrowym wyjsciem obrazu i sprawnym laserem kompletna wszystkie klapki tak To się nazywa mieć grube hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: To się nazywa mieć grube hobby dzien dobry łysa miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, RC + napisał: Nintendo Game Cube kupiłeś? Kolor indygo? Ja bym brał Wii (pierwsza edycja) bo miała w 100% wsteczną kompat. z NGC i nawet wejścia na pady - aż cztery. No ale ty dla kolekcji kupujesz, to inny temat. Jak tam pad w odczuciu. Moim zdaniem, mimo, że z wyglądu jest dziwaczny i dziecinny, to w rękach jest świetny w odczuciu, jeden z lepszych kontrolerów jakie powstały moim zdaniem. Tak czarnom z anslog i digital video, sprawna kompletna, sprawny laser Ngc ma lepszą ostrość w grach ngc niż wii, jest hdmi adapter za 130 lub kable rgb za 20 Na kallax 16 czarnych W padzie muszę wymienić grzybek i gumki będzie jak nowy, fajny w trzymaniu, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Do ngc som emulatory napędu dość stanialy ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, ... mi się chce napisał: no pewnie że fajne zaraz pieniążki się skończą i zostaniesz ze złomem na melinie Kasy na 5 lat jeszcze minimum bo ziemię sprzedaje miastu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu W nowym roku wystapie o zachowek do brata ojca za mieszkanie 3 pokoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, RC + napisał: Ja bym brał Wii Gacek jest piękny dizajn ale wii tesz będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: To się nazywa mieć grube hobby No mam już 11 konsol, jeszcze 15 na kallax i może jedna do salonu kącika retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Kasy na 5 lat jeszcze minimum bo ziemię sprzedaje miastu mitoman ziemie to ty masz w doniczkach najwyższej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 492 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: No mam już 11 konsol, jeszcze 15 na kallax i może jedna do salonu kącika retro Nie mam ani jednej konsoli, więc jestem biedna I co najgorsze - Nigdy w to się nie bawiłam, bo to chyba zabawa dobra dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Ciekawy jestem czy som biało czarne mini płyty do nagrywania chciałbym kazdom konsole móc grac z płyt minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam ani jednej konsoli, więc jestem biedna I co najgorsze - Nigdy w to się nie bawiłam, bo to chyba zabawa dobra dla dzieci A gdzie dziecko wymieni bateryjke biosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: W nowym roku wystapie o zachowek do brata ojca za mieszkanie 3 pokoje nie przedawniło się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nie przedawniło się ? Nie bo się dowiedziałem 4 lata temu na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 2 godziny temu a nie chcesz se ziemi zostawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a nie chcesz se ziemi zostawić A za co będę żył za 2lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: A za co będę żył za 2lata ja bym mieszkanie sprzedał i kupił dwa małe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Z mieszkania kasa nie pewna typ jest stary może nie mieć oszczędności może mu wejdom na emeryturę trzeba ziemię sprzedać póki miasto chce kupić bo ja mam tylko 1/5 całego kawalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 2 godziny temu a ziemię wynajął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 2 godziny temu twoje mieszkanie leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: twoje mieszkanie leżak A wiesz zrobiłem sobie setup 4 monitory i 3 można z nVidie a 3 z płyty głównej nawet 6szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu [][][] [][][] Np w takim układzie to podczas gry by chodzily 3 dolne a 6 podczas Windows Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, ... mi się chce napisał: zaraz pieniążki się skończą Hhttps://www.tiktok.com/@skydivingfly/video/7572732781306907935 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Zaraz to będę biznes miał 43tys rocznie bez zus i nfz od nowego roku cisniemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 2 godziny temu to gratuluję ale masz coraz więcej gratów a ja se kupiłem kolejny aparat obiektyw i lampę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach