Darmowy wafelka tak 35 Napisano 18 godzin temu Wjechała na półkę wersja ngc z cyfrowym wyjsciem obrazu i sprawnym laserem kompletna wszystkie klapki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Nintendo Game Cube kupiłeś? Kolor indygo? Ja bym brał Wii (pierwsza edycja) bo miała w 100% wsteczną kompat. z NGC i nawet wejścia na pady - aż cztery. No ale ty dla kolekcji kupujesz, to inny temat. Jak tam pad w odczuciu. Moim zdaniem, mimo, że z wyglądu jest dziwaczny i dziecinny, to w rękach jest świetny w odczuciu, jeden z lepszych kontrolerów jakie powstały moim zdaniem. Edytowano 7 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, Darmowy wafelka tak napisał: Fajnie hobby będzie zawsze chciałem komode padow i kallax konsol i wreszcie wlazlo gdzieś no pewnie że fajne zaraz pieniążki się skończą i zostaniesz ze złomem na melinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 492 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Darmowy wafelka tak napisał: Wjechała na półkę wersja ngc z cyfrowym wyjsciem obrazu i sprawnym laserem kompletna wszystkie klapki tak To się nazywa mieć grube hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: To się nazywa mieć grube hobby dzien dobry łysa miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Kasy na 5 lat jeszcze minimum bo ziemię sprzedaje miastu mitoman ziemie to ty masz w doniczkach najwyższej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 492 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: No mam już 11 konsol, jeszcze 15 na kallax i może jedna do salonu kącika retro Nie mam ani jednej konsoli, więc jestem biedna I co najgorsze - Nigdy w to się nie bawiłam, bo to chyba zabawa dobra dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: W nowym roku wystapie o zachowek do brata ojca za mieszkanie 3 pokoje nie przedawniło się ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 3 godziny temu a nie chcesz se ziemi zostawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: A za co będę żył za 2lata ja bym mieszkanie sprzedał i kupił dwa małe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 3 godziny temu a ziemię wynajął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 3 godziny temu twoje mieszkanie leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 3 godziny temu to gratuluję ale masz coraz więcej gratów a ja se kupiłem kolejny aparat obiektyw i lampę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 557 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Wgl nie widać bo dbam o minimalist każdy kabel konsola wszystko jest przemyslane żeby lewitowalo Pokaż jak to lewituje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, mr_Kumpir napisał: nie przedawniło się ? oczywiście że się przedawniło stary nie żyje ponad 20 lat a ten uposlak wymyśla kolejne mitomanskie urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: Zaraz to będę biznes miał 43tys rocznie bez zus i nfz od nowego roku cisniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 124 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ... mi się chce napisał: oczywiście że się przedawniło stary nie żyje ponad 20 lat a ten uposlak wymyśla kolejne mitomanskie urojenia to chyba faktycznie działa od momentu dowiedzenia się i leżak by miał 25% połowy mieszkania czyli 12% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, mr_Kumpir napisał: to chyba faktycznie działa od momentu dowiedzenia się i leżak by miał 25% połowy mieszkania czyli 12% Tylko że jego stary żadnego mieszkania nie miał, wcześniej leżak pierrdolił że miał dom w którym mieszkają jego żona i dzieci a teraz jakieś mieszkanie wymyślił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Tak dokładnie 1/8 i mam dowód bo gg od 2000r Chyba cię wyśle sąd na badania do Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Po babci jedna babcia jest z lini matki druga ojca I z lini ojca nie wiedziałem że jest mieszkanie w spadku bo rodzina ukryla aha no to tym bardziej nie dostaniesz nic jak syn babci żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Bez dzieci druga żona byla bezplodna i tesz mam udzialy 1/6 Przecież twój ojciec był alkoholikiem i do śmierci mieszkał z wami Dopóki się nie powiesił przez upośledzonego syna Edytowano 2 godziny temu przez srać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ... mi się chce napisał: aha no to tym bardziej nie dostaniesz nic jak syn babci żyje Oczywiście że dostane po ojcu z sis mamy połowę za ojca 1/4 zachowku a ja 1/8 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ... mi się chce napisał: Przecież twój ojciec był alkoholikiem i do śmierci mieszkał z wami Nigdy w życiu pół życia mieszkal z drugom zonom w domu z ziemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Ogólnie w przybliżeniu mam coś takiego 1/1 mieszkania 50-60m2 1/5 ziemi rolnej 1/8 mieszkania po babci 1/6 domu z ziemią po ojcu Do tego złoto 10k towar 90k rtv 60k oszczędności 20k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Ogólnie w przybliżeniu mam coś takiego 1/1 mieszkania 50-60m2 1/5 ziemi rolnej 1/8 mieszkania po babci 1/6 domu z ziemią po ojcu Do tego złoto 10k towar 90k rtv 60k oszczędności 20k Mitoman. Już żadna ci tu nie uwierzy w te kłamstwa. Za max 2 lata o tej porze będziesz bezdomny Edytowano 2 godziny temu przez srać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ... mi się chce napisał: Mitoman. Już żadna ci tu nie uwierzy w te kłamstwa I na giełdzie zarobie kiedyś setki tysięcy albo i mlny bo umiejętności mam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: I na giełdzie zarobie kiedyś setki tysięcy albo i mlny bo umiejętności mam hahaha humor ci dopisuje widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach