Onaaaa 1264 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Nie stać mnie na konie i poniosła Cię wyobraźnia. Ja ci dołożę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Gеt Out napisał: Znaczy amstaffka jest niepozorna, bo to nieduży psiak, ale jak skoczy potrafi wysoko i może narozrabiać. Odpowiedzialność żeby nikogo nie pogryzły i kaganiec jak do weta woziłem, bo ktoś się krzywo spojrzy i agresja jej się włączy. Kurcze, wtedy na tej imprezie bylsmy w kilku chłopa plus kobiety, ale amsaffy bez kagańca były bo kumpel był pewien, że się nic nie satnie. Był naprawdę kozak, bo faktycznie wyszliśmy z impry cało i dobrze się działo Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Bo pokazujesz że się boisz i świat zwierząt to odpowiednio interpretuje. Myślisz że jakbym sie bała człowieka to też by mnie gryzł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 28 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: A ja lubilam Stevena Kinga.. komiks batmana. Biologii nie lubilam to i nawrt prostych zadań z podstawówki nie umiem zrobić Lubię filmy na bazie jego opowieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli tylko mnie jakoś psy nie lubią i gryzą. Boisz się Magi tak jak Widmo wspomniał Ci, a pisaki tego typu to wyczuwają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślisz że jakbym sie bała człowieka to też by mnie gryzł Też się czasem zastanawiam xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślisz że jakbym sie bała człowieka to też by mnie gryzł W świecie homo sapiens obowiązują inne reguły i jakieś przepisy. Chociaż w ciemnej bramie lepiej nie pokazywać strachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślisz że jakbym sie bała człowieka to też by mnie gryzł Kużwa Ty nie myl nas facetów z psami ... ogrodnikami powiedz jeszcze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 4 godziny temu A nie jesteście tacy xd znaczy ty jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 4 godziny temu o widze ze tu chyba jakas impreza jest menele ze swirami daja przedstawienie czy za wczesnie przyszedlem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, bocibot napisał: A nie jesteście tacy xd znaczy ty jeszcze nie Dziękuję za uznanie Dumbo, spadam grać za konsoletą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: W świecie homo sapiens obowiązują inne reguły i jakieś przepisy. Chociaż w ciemnej bramie lepiej nie pokazywać strachu. No właśnie nie wiadomo pod bramą bym się bała a koleś by mnie ugryzł w rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Kużwa Ty nie myl nas facetów z psami ... ogrodnikami powiedz jeszcze Staram sie nie mylić ale czasem to trudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, sebix libedowski napisał: o widze ze tu chyba jakas impreza jest menele ze swirami daja przedstawienie czy za wczesnie przyszedlem ? Przylazł niechciany bełkot. A won stąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, Gеt Out napisał: Do tych psów typowo obronnych mi się wydaje trzeba z szacunkiem podchodzić i nie wolno uderzyć, bo są pamiętliwe. Raz tylko w ucho ugryzłem tego białego co miałem na avku żeby czuł respekt, bo skakał na mnie, a to prawie 80 kilo mięśni i teraz najlepszy przyjaciel jest. gryziesz psy w uszy ? a obsikujesz teren ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, sebix libedowski napisał: o widze ze tu chyba jakas impreza jest menele ze swirami daja przedstawienie czy za wczesnie przyszedlem ? Za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Gеt Out napisał: Lubię filmy na bazie jego opowieści. Ja też. Zielona miła, dzieci kukurydzy, lśnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 28 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No właśnie nie wiadomo pod bramą bym się bała a koleś by mnie ugryzł w rękę Jeżeli byś miała broń pod kurtką, to przejdziesz bez okazywaniu strachu obok grupki podejrzanych typów i nie zaatakują , bo jak zwierzęta wyczuwają brak strachu. Tak to działa. Spadam, bo jak ja wstanę rano. Kolorowych Magi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dziękuję za uznanie Dumbo, spadam grać za konsoletą to nie uznanie tylko stwierdzenie faktu bo nie wydajesz sie agresywny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Staram sie nie mylić ale czasem to trudne Wiem, za dużo nas jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 68 Napisano 4 godziny temu ja to przechodze bez strachu bo nawet nioe ma czasu pomyslec jakby wywachali autyzm to by chyba strzelali z pistoletu zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Jeżeli byś miała broń pod kurtką, to przejdziesz bez okazywaniu strachu obok grupki podejrzanych typów i nie zaatakują , bo jak zwierzęta wyczuwają brak strachu. Tak to działa. Spadam, bo jak ja wstanę rano. Kolorowych Magi Broni to raczej mieć nie będę chyba że jakiś paralizator. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: to nie uznanie tylko stwierdzenie faktu bo nie wydajesz sie agresywny Dlatego nie bałem się pójść na Sylwestra Jednak nie polecam iść na waleta w taki teren samej kobiecie. Różnie bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem, za dużo nas jest Tak serio to im więcej was tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, bocibot napisał: to nie uznanie tylko stwierdzenie faktu bo nie wydajesz sie agresywny I nigdy sie nie kłóci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Przylazł niechciany bełkot. A won stąd. napoczełas juz butelkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak serio to im więcej was tym lepiej Tych odważnych na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tych odważnych na pewno Tych słabych też bo pójdą przodem i ich pies pogryzie jakby co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 96 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, sebix libedowski napisał: napoczełas juz butelkę ? Jedyna twoja obelga i argument? Prosty człowiek jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 352 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tych słabych też bo pójdą przodem i ich pies pogryzie jakby co Jak kużwa możesz tak mówić, teraz wytłumacz to słabym skoro śpią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach