Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
srać mi się chce

Hej Nadija

Polecane posty

wchodzilem jeszcze niedawno czasem zajrzec na srafe, co tam sie dzieje, ale chyba juz przestane tam zagladac... ciesze sie, ze sie stamtad wyrwalem w koncu, bo tamto miejsce to forum dla bab w ogole, a ja jestem facet. to troche dzieki Tobie, bo kiedys tam pisalem z Toba duzo, a teraz tutaj tez czasem jestes, i moge sie do Ciebie odezwac, wiec dzieki... Mysle, ze teraz tydzien sprobuje nawet tam nie zajrzec, a potem miesiac, i rok... Oczyscilem juz troche umysl.

Wkurzaja mnie tez ludzie na saunie, jak kazdy gada o sobie i swoim zyciu, a mnie to za bardzo nie intere... Wiec jak gadaja, to wskakuje do basenu i plywam, fajne cialo mi sie robi od plywania.

Troche odzylem w koncu, od wielu lat stamtad chcialem odejsc, ale nieskutecznie... Zawsze wracalem. Kiedys mi ten benne pisal, jak plakalem duzo ze mnie jakas kwikernes olala, ze powinienem odejsc z internetu i zajac sie muzyka, bo kiedys stwierdzil, ze mam niezly gust muzyczny, i troche sobie wzialem to do serca, no i faktycznie. przestalem tam wchodzic i teraz trenuje duzo perkusje i gram live w Anglii w lokalu pelnym ludzi, i chodze na basen i nie wchodze na zadne srafeterie, nikt mnie juz nie hejtuje. Dzi

eki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować