big buu 34 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: jestes zakolakiem a stara zdradza cie z murzynem A ciebie murzyn zdradza z zakolakiem ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, bocibot napisał: czemu mi obrazasz dedi libeda zbokolu Fakty to nie obraza. Zacznij leczyć to daddy issue lepiej. Bo w tym wieku to jednak wstyd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Trudno być normalną po znajomości z Moonem Ale bierzesz leki? oesu ic ty wyrywac zonatych babofona niedopchnieta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, bocibot napisał: oesu ic ty wyrywac zonatych babofona niedopchnieta Po co mi żonaty facet, jak mam faceta? Na kłopoty? Od żonatych wara i tego tez się trzymaj. Ale to ci nie grozi. Weź leki Edytowano 6 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Po co mi żonaty facet, jak mam faceta? Na kłopoty? Od żonatych wara i tego tez się trzymaj. Ale to co nie grozi. Weź leki zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: zdychaj Za 60 lat. Mam dobre geny. Wzywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, bocibot napisał: oesu ic ty wyrywac zonatych babofona niedopchnieta Ty za to jesteś pieprzchnięta Edytowano 5 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Ty za to jesteś pieprzchnięta nie chcialabym byc normalna jak wy, fujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu Tak sobie pomyślałem a co jeśli leżak sika do tej wanny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1028 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, murb napisał: I rzadko tak wychodziliśmy na suchy ląd ... Są wciąż różne koło mnie, nie budzę się sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu A myślałem że jestem fleja ale nie wpadłbym nigdy na to co leżak robi, jestem pod wrażeniem inwencji twórczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 28 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Monty napisał: Jak wyżej, teraz zabiorę ci wszystkich adoratorów Nie mam adoratorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, bocibot napisał: nie chcialabym byc normalna jak wy, fujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 17 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Po co mi żonaty facet, jak mam faceta? A powiedzialaś buniowi wreszcie o tym, ze jest twoim facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 0 Napisano 5 godzin temu Fajnie, że jest tu tyle osób ostatnio. Brakuje jeszcze tylko Agatki, Kiełbasy i Akimuszka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Są wciąż różne koło mnie, nie budzę się sam Ale nic nie jest proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ale nic nie jest proste Bo czasami życie jest ciężkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, CVVELUCH napisał: Fajnie, że jest tu tyle osób ostatnio. Brakuje jeszcze tylko Agatki, Kiełbasy i Akimuszka... I ogórka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 71 Napisano 5 godzin temu Brakuje Krejzi i Boni, ta druga pewnie robi ostry seks a potem wyzywa od szlor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo czasami życie jest ciężkie W te dni. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, bocibot napisał: oesu ic ty wyrywac zonatych babofona niedopchnieta Odezwała się dopchnieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: W te dni. Szczególnie, ale jakoś trzeba dać radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: Za 60 lat. Mam dobre geny. Wzywam Jeszcze 60 lat będziesz tu ujadać? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jeszcze 60 lat będziesz tu ujadać? Oczywiście, a ty masz wyliczać mi godziny pracy jako mój księgowy Oczywiście będąc trzeźwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Jeszcze 60 lat będziesz tu ujadać? Oczywiście, a ty masz wyliczać mi godziny pracy jako mój księgowy Oczywiście będąc trzeźwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Oczywiście, a ty masz wyliczać mi godziny pracy jako mój księgowy Oczywiście będąc trzeźwy Kiedy ja trzeźwy byłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 500 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bo czasami życie jest ciężkie Ta jak zwykle nie jarzy o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Kiedy ja trzeźwy byłem? Nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, CVVELUCH napisał: Fajnie, że jest tu tyle osób ostatnio. Brakuje jeszcze tylko Agatki, Kiełbasy i Akimuszka... Narcyza brakuje normalnie piszącego Więcej fifiego i jego wywodów poproszę Ani z Olsztyna oczywiście brakuje a nawet hejtów muna ostatnio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, big buu napisał: Narcyza brakuje normalnie piszącego Więcej fifiego i jego wywodów poproszę Ani z Olsztyna oczywiście brakuje a nawet hejtów muna ostatnio... Qwerty brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach