250GodzinTak 497 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Po pudrze włosy są matowe. Moje nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, qazsxd napisał: Nie dziala juz skrzynka? Działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 500 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, qazsxd napisał: Nie dziala juz skrzynka? Powiedziałam że nie będę z tobą pisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 51 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Geniusz setupu tak napisał: Sprawdzam czy masz honor zwrócić honor i przeprosic Nie można zwrócić czegoś, czego się nie posiada w twoim przypadku. Najpierw screeny z tamtych rozmów albo wiesz co. I przestań mnie ciągle zaczepiać, wiem, że fantazjujesz oblechu. Edytowano 7 godzin temu przez Huldra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 7 Napisano 7 godzin temu "Bracie babskiej dópy"? Wtf? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 51 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Powiedziałam że nie będę z tobą pisała. Dlaczego te obleśne zwyrole nigdy nie łażą za na przykład salową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma go ani pokory. Niech czyta jej facet może się 3x zastanowi z kim jest dla mnie osobiście słabe zachowanie laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Szon patroI napisał: Na nerwica.com jeżdżą z tutka na egzotyczne wakacje pod palmami Na Nastroiku też się nie udzielają , ani Caryca od wyśmiewana zabrania dofinansowania na in vitro też nie pisze. Bo chyba chłopy w piecach pala i drzewa robią, bo zima idzie. Więc nie ma komu paradować w garsonce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 51 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Tesli napisał: "Bracie babskiej dópy"? Wtf? Widmok pisze "bracie mojej kozy", Madzialence się troszkę pomyliło przy kopiowaniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Widmo Widzę, przeciez przez pewien czas zasrywałeś mi skrzynkę, że jestem moderatorem i mam nakaz przywrócić ci temat, bo nie masz gdzie pisać, ani z kogo się naśmiewać. I wiesz co ci jeszcze powiem bracie babskiej dópy? Pasujesz z rudą. Jak ten jej gach w końcu kopnął ją w tyłek po tym wystąpieniu, to powinieś się z nią związać. Wiesz dlaczego? Bo w pisaniu bajek i wchodzeniu za bardzo tego forum w życiu jesteście jedynymi w swoim rodzaju. Niech się rozwodzi, zabiera kałachy z Pomorza i może twoja mamusia ją zaakceptuje. W końcu Pani Doktor na urlopie dziekańskim. Nie cytuj mnie więcej irytujący głąbie. kopnął ją w końcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Niech czyta jej facet może się 3x zastanowi z kim jest dla mnie osobiście słabe zachowanie laski A kto by ją chciał? Agresywny i wulgarny alimenciarz i rozwodnik, który jechał po Iskrze ino iskry leciały. Dramat i tam pewnie już jest niebieska karta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: kopnął ją w końcu? Nareszcie mamy szansę! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 51 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: kopnął ją w końcu? Nie podnieć się fantazjami, kuweta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qazsxd 0 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Dlaczego te obleśne zwyrole nigdy nie łażą za na przykład salową. A ty skad wiesz kto to pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: Sprawdzam czy masz honor zwrócić honor i przeprosic Taaaa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Nareszcie mamy szansę! a ty to kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A kto by ją chciał? Agresywny i wulgarny alimenciarz i rozwodnik, który jechał po Iskrze ino iskry leciały. Dramat i tam pewnie już jest niebieska karta. Może być bo tyle w niej jadu u mnie tam coraz lepiej a że umylem talerze jeszcze lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 500 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Dlaczego te obleśne zwyrole nigdy nie łażą za na przykład salową. I jeszcze nie rozumieją co znaczy nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 523 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: a ty to kto Ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 51 Napisano 7 godzin temu Ok, bo w jazgocie starych rur to mi się nie chce uczestniczyć na wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: Nareszcie mamy szansę! Sama sobie odpowiadasz na własne posty. Ludzie co z wami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 51 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, qazsxd napisał: A ty skad wiesz kto to pisze Śmierdzisz oblechem z tira na odległość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Nie podnieć się fantazjami, kuweta a my sie znamy? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Geniusz setupu tak napisał: Może być bo tyle w niej jadu u mnie tam coraz lepiej a że umylem talerze jeszcze lepiej Zawsze była wredna, dlatego nikt jej nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: a ty to kto Tankuj beemkę, a ja naciągam lajkry. Kierunek: pomorze. Januszkowi powiem, ze silka sie przedłużyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Sama sobie odpowiadasz na własne posty. Ludzie co z wami? to mój podszyw przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 51 Napisano 7 godzin temu Libed ma rację - psychiatryk multikonciarzy. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 105 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 20 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ty. wszedzie mnie pelno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol napisał: to mój podszyw przecież Wariaty się mnożą jak grzyby po deszczu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach