Geniusz setupu tak 9 Napisano 8 godzin temu Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 6 godzin temu Gdzie znowu za darmo dają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 6 godzin temu (edytowany) A ja za małego lajona czy snikersa 3 zł muszę bulić k7rwa Edytowano 6 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, big buu napisał: A ja za małego lajona czy snikersa 3 zł muszę bulić k7rwa Lajona lubisz? Nigdy nie przepadałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 7 Napisano 5 godzin temu A ja sie relaksuje w saunie i mocze w basenie, zaraz goracy prysznic biore Xd Chyba tu zamieszkam, bo w UK mrozy ostatnio, ale dzisiaj nie pada deszcz, wiec bede spal pod gwiazdami sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Lajona lubisz? Nigdy nie przepadałem 1. Snikers 2. Mars 3 Lion 4 milky way 5 kit kat **** 6 Bounty i wszystkie kokosowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 7 Napisano 5 godzin temu Ciesze sie, ze w namiotu nie mam internetu, bo pozbylem sie internetu mobilnego. Lepiej sie czuje psychicznie odkad tyle tu nie siedze, i w ogole w internetach. Na twarzy tez wyladnialem Troche sie chad ze mnie robi broda fajny wyglad perkusje sauny laseczki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu W Lidlu są dobre zamienniki Snikersa karmel + orzechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 497 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Scoop napisał: Ciesze sie, ze w namiotu nie mam internetu, bo pozbylem sie internetu mobilnego. Lepiej sie czuje psychicznie odkad tyle tu nie siedze, i w ogole w internetach. Na twarzy tez wyladnialem Troche sie chad ze mnie robi broda fajny wyglad perkusje sauny laseczki xD CHAD, któremu brakuje podręcznej.. Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 503 Napisano 5 godzin temu (edytowany) To smakówa. Ja lubię: Dare z Biedronki, Kinder Bueno, KitKat Peanut Butter, klasyczny Grzesiek. Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 500 Napisano 5 godzin temu Snickersy lodowe są dobre te zwykłe takie sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, big buu napisał: W Lidlu są dobre zamienniki Snikersa karmel + orzechy Poproszę o namiar, to pośle gosposię i będę miała czym szczuć dzidci, żeby poszły na tenisa, bo ja na keto to słodkiego nie tykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 5 godzin temu 50 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie znowu za darmo dają? W hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 36 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, big buu napisał: 1. Snikers 2. Mars 3 Lion 4 milky way 5 kit kat **** 6 Bounty i wszystkie kokosowe Knopers baton, Kinder Bueno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 503 Napisano 5 godzin temu No i Knoppers oczywiście jest mocny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Szon patroI napisał: Poproszę o namiar, to pośle gosposię i będę miała czym szczuć dzidci, żeby poszły na tenisa, bo ja na keto to słodkiego nie tykam Chyba to jeśli dobrze pamiętam https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBk_NjExZDRuPeYmBXnX8ro-z1aVwDNJyHvAwOTA6qIZ2G7MrT6d7S75S9pmq5DTmq3bQOFRb064hBd5vFYLqFRxCgwTOJT3s1Px2fNHH0dg...X4vMw9pKdfaF2E1_6ypIrhuXcJt4qcV/w1200-h630-p-k-no-nu/DSC03899.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Knopers baton, Kinder Bueno. Milka jeszcze spoko lecz nie rozumiem magii kindera ( wszelkiego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 15 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Chyba to jeśli dobrze pamiętam Dziękować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, RC + napisał: To smakówa. Ja lubię: Dare z Biedronki, Kinder Bueno, KitKat Peanut Butter, klasyczny Grzesiek. Dare ma intensywny smak rzeczywiście. A chyba najlepsze słodycze jakie jadłem to wafelki kakaowe Roshen. Rzadko je widuje a tylko kakaowe ( zielone opakowanie) są takie dobre eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 503 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, big buu napisał: Dare ma intensywny smak rzeczywiście. A chyba najlepsze słodycze jakie jadłem to wafelki kakaowe Roshen. Rzadko je widuje a tylko kakaowe ( zielone opakowanie) są takie dobre eh Roshen - czyli ukraińskie. Ostatnio dostałem od koleżanki pochodzącej z tamtych stron trochę słodyczy ukraińskich, ale one są strasznie słodkie... nie wiem czemu oni tyle słodzą... Chałwa strasznie przesłodzona np Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 34 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Roshen - czyli ukraińskie. Ostatnio dostałem od koleżanki pochodzącej z tamtych stron trochę słodyczy ukraińskich, ale one są strasznie słodkie... nie wiem czemu oni tyle słodzą... Chałwa strasznie przesłodzona np Wiem ogólnie słodycze jak slodycze bez rewelacji ale ten jeden smak wafelków wymiata serio. Intensywnie kakaowy. Może jeszcze Wedel czekolada gorzka z nadzieniem espresso bym dodał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 99 Napisano 5 godzin temu 3 bit, kinder bueno, mars, milky way, snickers, knoppers, papita, Prince Polo mleczne i orzechowe… uwielbiam je wszystkie, choć rzadko jem słodycze już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 563 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Geniusz setupu tak napisał: W hipermarket ale jak dają? co trzeba zrobić żeby dostać darmowego batonika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: 3 bit, kinder bueno, mars, milky way, snickers, knoppers, papita, Prince Polo mleczne i orzechowe… uwielbiam je wszystkie, choć rzadko jem słodycze już. ty wolisz wódkę teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 5 godzin temu Bonty, twix, milkyway, mars, pawelek, biała czekolada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srać mi się chce 1 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, kris888 napisał: ale jak dają? co trzeba zrobić żeby dostać darmowego batonika? ukradł albo w koszu znalazł przeterminowany Edytowano 5 godzin temu przez srać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1268 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Geniusz setupu tak napisał: Tak Milionerom tak dają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 7 Napisano 5 godzin temu No mam dobre kosmetyki, szampon do wlosow kosztuje 100zl xD. £20 xD Z olejkami eterycznymi i botanicznymi, wszystko ekologiczne. Odzywka do wlosow drugie 100zl. Nakladam sobie ja jak ide do sauny Mam zajeebista bujna czupryne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Geniusz setupu tak 9 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: ale jak dają? co trzeba zrobić żeby dostać darmowego batonika? Uzbierać punkty czyli wydać maksymalnie 200 zależy co kupujesz niektóre produkty majom nieźle punktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 7 Napisano 5 godzin temu Zel do ciala tez 100zl. Znam kogos kto pracuje w 5 gwiazdkowym hotelu, i stamtad mi przywozi mam nieograniczony zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach