big buu 37 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Edytowano 8 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 505 Napisano 8 godzin temu O gustach się nie dyskutuje, ale za klasyczny Tomb Raider to szanuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 326 Napisano 6 godzin temu A mi nie jest do śmiechu, bo facet nie chce się odczepić a ja nie umiem tak prosto z mostu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Nadija* napisał: A mi nie jest do śmiechu, bo facet nie chce się odczepić a ja nie umiem tak prosto z mostu. to po prostu się wyloguj z czata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 326 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, gnomee napisał: to po prostu się wyloguj z czata ten jest irl 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Nadija* napisał: ten jest irl czyli Moon trzeba było go nie podniecac kradzionymi fotkami Edytowano 6 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 326 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, gnomee napisał: czyli Moon trzeba było go nie podniecac kradzionymi fotkami Moon ma moje prawdziwe fotki bo go kocham naprawdę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 22 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Nadija* napisał: Moon ma moje prawdziwe fotki bo go kocham naprawdę. Jakby miał prawdziwe to by raczej już sie do ciebie nie odezwał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 326 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, gnomee napisał: Jakby miał prawdziwe to by raczej już sie do ciebie nie odezwał xD aha xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 564 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, RC + napisał: O gustach się nie dyskutuje, ale za klasyczny Tomb Raider to szanuję. RymCym ja kiedyś chciałem żeby zrobili collabo - Lara Croft & Mona Sax (z Max Payne 2). Ciekawa gra byłaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 5 godzin temu 55 minut temu, Nadija* napisał: ten jest irl To powiedz że ty jesteś ta ciemna kropleska a nie ta blond 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, RC + napisał: O gustach się nie dyskutuje, ale za klasyczny Tomb Raider to szanuję. Remastered czy Anniversary ujdzie sterowanie ale OG 1 to mnie niszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 36 minut temu, Nadija* napisał: Moon ma moje prawdziwe fotki bo go kocham naprawdę. [Czarnek left the chat] Edytowano 5 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 37 Napisano 5 godzin temu Na 100 % myli cię z martą xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach