250GodzinTak 703 Napisano 21 Listopad Ktoś znowu nacisnął game over? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano 22 Listopad 18 godzin temu, Margherite napisał: . 5 elementu szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 22 Listopad 31 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: 5 elementu szukasz? Nie wiem ile w ogóle bylo, wchodze na temat a tematu ni ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano 22 Listopad 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie wiem ile w ogóle bylo, wchodze na temat a tematu ni ma... seryjny usuwacz znowu szaleje.. pisalas mi cos w temacie mizoginii, nie pamietam co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 19 godzin temu, Margherite napisał: . Przepraszam ale nie pamiętam co wczoraj napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 22 Listopad 12 minut temu, murb napisał: Przepraszam ale nie pamiętam co wczoraj napisałam. Demencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano 22 Listopad 20 minut temu, murb napisał: Przepraszam ale nie pamiętam co wczoraj napisałam. piątek wieczor nie sprzyja pamieci, dobrze ze jest jeszcze sobota i mozna zrobic powtorke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 12 minut temu, Pokraka napisał: Demencja Gorzej. Pierdzielę tu jak potłuczona i nawet nie staram się zapamiętać o czym. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 22 Listopad 1 minutę temu, murb napisał: Gorzej. Pierdzielę tu jak potłuczona i nawet nie staram się zapamiętać o czym. 🫣 No tak w 25 latki nie mają demencji, zapomniałam Ale mam dziś lenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: piątek wieczor nie sprzyja pamieci, dobrze ze jest jeszcze sobota i mozna zrobic powtorke W moim wieku to można tylko raz w tygodniu. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad Przed chwilą, Pokraka napisał: No tak w 25 latki nie mają demencji, zapomniałam Ale mam dziś lenia Dopiero w grudniu kończę 25. Czyli 24-latki. Mnie dziś głowa boli. Dumam co by tu z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano 22 Listopad 2 minuty temu, murb napisał: W moim wieku to można tylko raz w tygodniu. 🫣 szybko sie sypiesz... w tym tempie po 40tce bedziesz na wozku jezdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: szybko sie sypiesz... w tym tempie po 40tce bedziesz na wozku jezdzic Takie czasy - ideał to żyć szybko, umrzeć młodo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano 22 Listopad 1 minutę temu, murb napisał: Takie czasy - ideał to żyć szybko, umrzeć młodo. to dot. facetow z ambicjami gangsterskimi... jestes gangsterko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 22 Listopad 33 minuty temu, murb napisał: Dopiero w grudniu kończę 25. Czyli 24-latki. Mnie dziś głowa boli. Dumam co by tu z tym zrobić. Mnie głowa bolała od poniedziałku, wczoraj wypiłam 2 drinki i dziś wstałam jak nowonarodzona bez bólu głowy. To pewnie przez abstynencję bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 27 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: to dot. facetow z ambicjami gangsterskimi... jestes gangsterko? Za leniwa jestem żeby uprawiać gangsterkę. I za wcześnie chodzę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 4 minuty temu, Pokraka napisał: Mnie głowa bolała od poniedziałku, wczoraj wypiłam 2 drinki i dziś wstałam jak nowonarodzona bez bólu głowy. To pewnie przez abstynencję bylo Miałam podobnie, z tym, że drinków było więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 22 Listopad 1 minutę temu, murb napisał: Miałam podobnie, z tym, że drinków było więcej. O Ty łobuzko A ja w poniedziałek pójdę na wagary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 8 minut temu, Pokraka napisał: O Ty łobuzko A ja w poniedziałek pójdę na wagary. Zazdraszczam. Ja jadę na konferencję. 🥴 Niebywale interesującą. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 489 Napisano 22 Listopad 32 minuty temu, murb napisał: Za leniwa jestem żeby uprawiać gangsterkę. I za wcześnie chodzę spać. mozesz byc kafegangsta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 22 Listopad 19 minut temu, murb napisał: Zazdraszczam. Ja jadę na konferencję. 🥴 Niebywale interesującą. 🥴 Konferencjie nie są złe z nich też można się urwać na wagary nawet lepiej bo nie zmarnujesz na to dnia urlopu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 14 minut temu, Pokraka napisał: Konferencjie nie są złe z nich też można się urwać na wagary nawet lepiej bo nie zmarnujesz na to dnia urlopu Jak Ty życie znasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 638 Napisano 22 Listopad 17 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: mozesz byc kafegangsta Co za gangsterka na forum i kupie. To niepoważne jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1827 Napisano 22 Listopad 7 minut temu, murb napisał: Jak Ty życie znasz. Wiesz przeżyło się to i owo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach