Minnie Moskowitz 104 Napisano 10 godzin temu Które nade mną ciążyło. Koniec stresu, koniec poczucia winy…. Zwieńczę to kebabem. zycie w prawdzie jest najważniejsze. I bycie uczciwym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tenczowy wojownik 2 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Które nade mną ciążyło. Koniec stresu, koniec poczucia winy…. Zwieńczę to kebabem. zycie w prawdzie jest najważniejsze. I bycie uczciwym. Czyli wystawił cię za drzwi razem z walizką..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Które nade mną ciążyło. Koniec stresu, koniec poczucia winy…. Zwieńczę to kebabem. zycie w prawdzie jest najważniejsze. I bycie uczciwym. Wyślesz jeszcze jakieś nudesy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 26 Napisano 9 godzin temu 38 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Które nade mną ciążyło. Koniec stresu, koniec poczucia winy…. Zwieńczę to kebabem. zycie w prawdzie jest najważniejsze. I bycie uczciwym. Zrobiłaś kac kupę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, tenczowy wojownik napisał: Czyli wystawił cię za drzwi razem z walizką..? Oczywiście. Mieszkam pod mostem, ale głowa wysoko. Szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Wyślesz jeszcze jakieś nudesy? Po twoich mi się rzygnąć chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Po twoich mi się rzygnąć chce. Ok. Poczekam aż wypijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Zero cukru napisał: Ok. Poczekam aż wypijesz Wysyłałeś jej nudesy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Wysyłałeś jej nudesy? Chciała w zamian za swoje, ale napisałem jej, że nic nie dostanie, bo jej nie ufam. Moje tylko iskra może zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Chciała w zamian za swoje, ale napisałem jej, że nic nie dostanie, bo jej nie ufam. Moje tylko iskra może zobaczyć Spoko, ja nie chce, zdziwilabym się tylko jakbyś jej akurat wysłał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 8 godzin temu 23 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Oczywiście. Mieszkam pod mostem, ale głowa wysoko. Szloro Co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Spoko, ja nie chce, zdziwilabym się tylko jakbyś jej akurat wysłał. Mam trochę więcej oleju w głowie od niej i nawet po alko nie wysyłam takich rzeczy randomom. Tym bardziej osobom niestabilnym psychicznie, którzy raz cię kochają, żeby za minutę obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mam trochę więcej oleju w głowie od niej i nawet po alko nie wysyłam takich rzeczy randomom. Tym bardziej osobom niestabilnym psychicznie, którzy raz cię kochają, żeby za minutę obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 3 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Minnie Moskowitz napisał: Które nade mną ciążyło. Koniec stresu, koniec poczucia winy…. Zwieńczę to kebabem. zycie w prawdzie jest najważniejsze. I bycie uczciwym. to prawda, ze mialas cyber-romans z byczym na kowbojkach? i ze pisaliscie na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mam trochę więcej oleju w głowie od niej i nawet po alko nie wysyłam takich rzeczy randomom. Tym bardziej osobom niestabilnym psychicznie, którzy raz cię kochają, żeby za minutę obrażać. Przecież ja wiem, jaja sobię robię. Wiem że byś nie wysłał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co się Madziu stało? Wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 36 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, big babofon napisał: to prawda, ze mialas cyber-romans z byczym na kowbojkach? i ze pisaliscie na priv? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Co się Madziu stało? Wszystko ok? Spociła się jak widać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Tak. nie ciebie pytam babofonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Spociła się jak widać. Dobrze, że nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, big babofon napisał: to prawda, ze mialas cyber-romans z byczym na kowbojkach? i ze pisaliscie na priv? Musisz poczekać, aż będzie al dente. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dobrze, że nie tak Zacząłeś pisać o swoich nudesach i biedna nie mogła się powstrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 25 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Mam trochę więcej oleju w głowie od niej i nawet po alko nie wysyłam takich rzeczy randomom. Tym bardziej osobom niestabilnym psychicznie, którzy raz cię kochają, żeby za minutę obrażać. zabrzmiało jak byś pisał o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Co się stało? Nic, schizofrenicy znowu mają jazdy. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol napisał: zabrzmiało jak byś pisał o sobie Przecież to alkoholik, który nie zna pojęcie hamulec i takt, a Srelcia się cieszy, jak szczerbaty na suchary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 104 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Szon patrol napisał: zabrzmiało jak byś pisał o sobie On jest chory na łeb. Niech mi da spokój, bo ciągle za mną łazi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 42 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Zacząłeś pisać o swoich nudesach i biedna nie mogła się powstrzymać. Spociła się tu i tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Spociła się tu i tam Raczej zalała się potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 51 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież to alkoholik, który nie zna pojęcie hamulec i takt, a Srelcia się cieszy, jak szczerbaty na suchary Oj tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach