AmeliaF 1 Napisano 5 godzin temu Ostatnio zostałam okradziona przez jakiegoś faceta z telefonu i portfela. Na szczęście udało się policji namierzyć tego gnojka. Rozmawiałam o tym z psychologiem. Powiedział mi, że mam prawo do samoobrony. Policja powiedziała mi to samo, jeśli w przyszłości wydarzyłaby się podobna sytuacja. Czytałam o kopnięciu w krocze, ale nie wiem, w jakich butach bym musiała być, żeby mieć szansę na ucieczkę. Lepiej jakimiś konkretnymi butami, kolanem, czy po prostu paznokcie porządnie wbić. Proszę kto da radę o odpowiedź, co sądzi. Przepraszam, że przeszkadzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 36 Napisano 4 godziny temu Skoncz fetyszysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1275 Napisano 1 godzinę temu Najlepiej użyć karabinu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu Idź na kurs samoobrony 5 minut temu, Onaaaa napisał: Najlepiej użyć karabinu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu Następnym razem powiedz do napastnika , że jest idiоtą bo telefony są zablokowane przynajmniej Twój pinem i z abonamentu łatwo będą mieli namierzyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 18 minut temu, Onaaaa napisał: Najlepiej użyć karabinu. Elcia podobno strzelała z kałacha Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1275 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Elcia podobno strzelała z kałacha To bardzo dobrze. Najlepiej strzelać a po tym jak gość padnie podejść i nogami go kopać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1275 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Gеt Out napisał: Następnym razem powiedz do napastnika , że jest idiоtą bo telefony są zablokowane przynajmniej Twój pinem i z abonamentu łatwo będą mieli namierzyć . Jak ma powiedzieć do napastnika jak on się na nią rzuci i zaraz powali ma ziemię zatykając usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: To bardzo dobrze. Najlepiej strzelać a po tym jak gość padnie podejść i nogami go kopać Grubo, nie widziałem, że niektóre kobiety też są takie brutalne Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak ma powiedzieć do napastnika jak on się na nią rzuci i zaraz powali ma ziemię zatykając usta Ciężko mi to sobie wyobrazić, ale jak taka niebezpieczna okolica , to zainwestować w psa obronnego byłoby najskuteczniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu Ten temat to prowokacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1275 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Grubo, nie widziałem, że niektóre kobiety też są takie brutalne Na jakiem świecie ty żyjesz? Większość takich teraz a mężczyźni są już delikatniejsi Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1275 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Ciężko mi to sobie wyobrazić, ale jak taka niebezpieczna okolica , to zainwestować w psa obronnego byłoby najskuteczniejsze. A jak ona sie boi tych dużych psów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: To bardzo dobrze. Najlepiej strzelać a po tym jak gość padnie podejść i nogami go kopać Hmm.... zostaw coś dla mnie też chce kopnąć napastnika. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Na jakiem świecie ty żyjesz? Większość takich teraz a mężczyźni są już delikatniejsi Obecnym, ale faktycznie sporo facetów nie potrafi się obronić, a co dopiero kobietę Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A jak ona sie boi tych dużych psów Skorzystać z osoby towarzyszącej , bo w dwójkę zawsze raźniej i odstraszy potencjalnego napastnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 50 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Spaghetti... napisał: Elcia podobno strzelała z kałacha Tak ale był ciężki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Na jakiem świecie ty żyjesz? Większość takich teraz a mężczyźni są już delikatniejsi Ci wychowani na komputerach obawiam się w ogóle nie podejmą walki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) . Edytowano 1 godzinę temu przez cieniAS wywiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak ale był ciężki. To był ruski, bułgarski czy jakiś chiński, bo powstało trochę tych egzemplarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: A jak ona sie boi tych dużych psów Przecież to facet, lubujący się w takich fantazjach. Kliknij sobie w jego konto, jest tego więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: To był ruski, bułgarski czy jakiś chiński, bo powstało trochę tych egzemplarzy Ja wiem tylko że Ak47 więcej informacji nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, cieniAS wywiadu napisał: Przecież to facet, lubujący się w takich fantazjach. Kliknij sobie w jego konto, jest tego więcej. Nie zawsze mi się chce sprawdzać czyjejś aktywności i najwyżej temat można przejąć do pogadania o głupotach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1275 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Gеt Out napisał: Hmm.... zostaw coś dla mnie też chce kopnąć napastnika. Dobra ja kopne raz a ty dobijesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, cieniAS wywiadu napisał: . Czemu edytowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Tak ale był ciężki. Wiem, ale leżej było pociągać za spust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Nie zawsze mi się chce sprawdzać czyjejś aktywności i najwyżej temat można przejąć do pogadania o głupotach. Oki, to miało być do Onej ale w powszechnym zamieszaniu się źle podczepiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu edytowałeś? Wyjaśnienie powyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja wiem tylko że Ak47 więcej informacji nie miałam. To ze dwadzieścia krajów produkuje. A strzelałaś z tego i nie uderzyło Cię w twarz jak odbija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1275 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Obecnym, ale faktycznie sporo facetów nie potrafi się obronić, a co dopiero kobietę Ja tam bić się nie umiem tak sobie żartuje ale mężczyźni też zazwyczaj nie umieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach