Gеt Out 44 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: W Kanadzie może jest, albo w Tworkach i twojej wyobraźni A dowody gdzie , bo słowo nic nie warte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: A dowody gdzie , bo słowo nic nie warte. Dojrzewają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Jestem lepsza w lepieniu bałwanów. Dziś 3 ulepiłam a jeden byl wyższy ode mnie Kiedy ja bałwana lepiłem ze sto lat temu i właśnie na tym polega uzupełnianie się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dojrzewają Czyli nic nie ma i pic na wodę fotomontaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Gеt Out napisał: Kiedy ja bałwana lepiłem ze sto lat temu i właśnie na tym polega uzupełnianie się . Najważniejsze to zrobić kule a nie prostopadłościan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Najważniejsze to zrobić kule a nie prostopadłościan Od bałwanów jesteś Ty , bo jakiś podział ról wskazany , a ja bym pewnie kwadratowe głowy porobił tym bałwanom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Od bałwanów jesteś Ty , bo jakiś podział ról wskazany , a ja bym pewnie kwadratowe głowy porobił tym bałwanom. Śmiesznie to brzmi ale spoko mogę być od bałwanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Śmiesznie to brzmi ale spoko mogę być od bałwanów Bo ja bardziej od cięższych zadań. Dobrej Nocy Magi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo ja bardziej od cięższych zadań. Dobrej Nocy Magi. By kogoś powalić to ty wtedy. Dobranoc Promyczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Dobra, to teraz pokazujcie stopki baby xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 44 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: By kogoś powalić to ty wtedy. Dobranoc Promyczku Ewentualnie te głowy bałwanów już ja wrzucę na górę, bo ciężkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Mam takiego czarnego kota teraz na chacie, pewnie koczuje w kuchni bo to zarlok i czeka jak mu zryc naloze XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 358 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Gеt Out napisał: Ewentualnie te głowy bałwanów już ja wrzucę na górę, bo ciężkie A jak ugryzie Ci jabłko i odejdzie, a Ty się nadal żegnasz to co wtedy zrobisz Widmo ? Ja bym poszedł spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach