Gеt Out 53 Napisano sobota o 22:21 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: W Kanadzie może jest, albo w Tworkach i twojej wyobraźni A dowody gdzie , bo słowo nic nie warte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano sobota o 22:22 Przed chwilą, Gеt Out napisał: A dowody gdzie , bo słowo nic nie warte. Dojrzewają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano sobota o 22:23 7 minut temu, Onaaaa napisał: Jestem lepsza w lepieniu bałwanów. Dziś 3 ulepiłam a jeden byl wyższy ode mnie Kiedy ja bałwana lepiłem ze sto lat temu i właśnie na tym polega uzupełnianie się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano sobota o 22:24 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dojrzewają Czyli nic nie ma i pic na wodę fotomontaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano sobota o 22:30 5 minut temu, Gеt Out napisał: Kiedy ja bałwana lepiłem ze sto lat temu i właśnie na tym polega uzupełnianie się . Najważniejsze to zrobić kule a nie prostopadłościan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano sobota o 22:37 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Najważniejsze to zrobić kule a nie prostopadłościan Od bałwanów jesteś Ty , bo jakiś podział ról wskazany , a ja bym pewnie kwadratowe głowy porobił tym bałwanom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano sobota o 22:39 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Od bałwanów jesteś Ty , bo jakiś podział ról wskazany , a ja bym pewnie kwadratowe głowy porobił tym bałwanom. Śmiesznie to brzmi ale spoko mogę być od bałwanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano sobota o 22:47 5 minut temu, Onaaaa napisał: Śmiesznie to brzmi ale spoko mogę być od bałwanów Bo ja bardziej od cięższych zadań. Dobrej Nocy Magi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano sobota o 22:52 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Bo ja bardziej od cięższych zadań. Dobrej Nocy Magi. By kogoś powalić to ty wtedy. Dobranoc Promyczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano sobota o 23:02 7 minut temu, Onaaaa napisał: By kogoś powalić to ty wtedy. Dobranoc Promyczku Ewentualnie te głowy bałwanów już ja wrzucę na górę, bo ciężkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 360 Napisano sobota o 23:09 7 minut temu, Gеt Out napisał: Ewentualnie te głowy bałwanów już ja wrzucę na górę, bo ciężkie A jak ugryzie Ci jabłko i odejdzie, a Ty się nadal żegnasz to co wtedy zrobisz Widmo ? Ja bym poszedł spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano wczoraj o 06:29 7 godzin temu, Spaghetti... napisał: A jak ugryzie Ci jabłko i odejdzie, a Ty się nadal żegnasz to co wtedy zrobisz Widmo ? Ja bym poszedł spać Powiem wtedy że ubrań popilnujesz, bo kręcisz się przy nas jak wujek dobra rada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 360 Napisano wczoraj o 07:05 33 minuty temu, Gеt Out napisał: Powiem wtedy że ubrań popilnujesz, bo kręcisz się przy nas jak wujek dobra rada. Kobieta ma Ci ubrań pilnować czy wujek Halo Widmo tu forum kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano wczoraj o 08:27 1 godzinę temu, Spaghetti... napisał: Kobieta ma Ci ubrań pilnować czy wujek Halo Widmo tu forum kafe To było pół żartem, bo przecież nikt Ci nie zabroni towarzyszyć nam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 360 Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, Gеt Out napisał: To było pół żartem, bo przecież nikt Ci nie zabroni towarzyszyć nam. Spoko wiem, też żartowałem, od tego jest forum między innymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1280 Napisano 22 godziny temu 4 godziny temu, Spaghetti... napisał: Kobieta ma Ci ubrań pilnować czy wujek Halo Widmo tu forum kafe Kobieta tak upilnuje że rozda te ubrania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 360 Napisano 22 godziny temu 40 minut temu, Onaaaa napisał: Kobieta tak upilnuje że rozda te ubrania Pytnanie tylko komu, bo jak biednym to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 21 godzin temu 18 godzin temu, AmeliaF napisał: Ostatnio zostałam okradziona przez jakiegoś faceta z telefonu i portfela. Na szczęście udało się policji namierzyć tego gnojka. Rozmawiałam o tym z psychologiem. Powiedział mi, że mam prawo do samoobrony. Policja powiedziała mi to samo, jeśli w przyszłości wydarzyłaby się podobna sytuacja. Czytałam o kopnięciu w krocze, ale nie wiem, w jakich butach bym musiała być, żeby mieć szansę na ucieczkę. Lepiej jakimiś konkretnymi butami, kolanem, czy po prostu paznokcie porządnie wbić. Proszę kto da radę o odpowiedź, co sądzi. Przepraszam, że przeszkadzam. Polecam w torebce damskiej gaz pieprzowy i paralizator. Paralizator fajna zabawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 21 godzin temu 30 minut temu, Szon patroI napisał: a jaka pogoda w jukon aktualnie?? Pisał, że zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 21 godzin temu 6 godzin temu, Gеt Out napisał: Powiem wtedy że ubrań popilnujesz, bo kręcisz się przy nas jak wujek dobra rada. A gdzie ma się kręcić? Od tego jest forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 136 Napisano 21 godzin temu 37 minut temu, Szon patroI napisał: a jaka pogoda w jukon aktualnie?? Brakuje Cię na flagowcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A gdzie ma się kręcić? Od tego jest forum Nie spinaj się tak bo pękniesz i kilka razy było informowane że żartujeme. 37 minut temu, Szon patroI napisał: a jaka pogoda w jukon aktualnie?? Zapytaj narzeczonego , bo lipedo wie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 540 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Nie spinaj się tak bo pękniesz i kilka razy było informowane że żartujeme. Całkiem rozluźniona jestem, tylko Makron przyszedł, a ty od razu od wujków mu nadajesz. Gdzie twoje kanadyjskie maniery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 21 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Całkiem rozluźniona jestem, tylko Makron przyszedł, a ty od razu od wujków mu nadajesz. Gdzie twoje kanadyjskie maniery? Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem aż załapiesz w końcu. Nie spinaj się tak bo pękniesz i kilka razy było informowane że żartujeme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 16 godzin temu Dnia 22.11.2025 o 18:37, AmeliaF napisał: Przepraszam, że przeszkadzam. tak mozesz wbic pazury w oczy ale nie wykluwaj galek. mozesz podrpac ale nie do krwi. mozesz tez dziabnąc scyzorykiem ale nie zabic. a poza tym ten telefon to jakas stara nokia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach