Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To tylko film... Prawda Magi ? tylko mnie nie kop Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: To tylko film... Prawda Magi ? tylko mnie nie kop Ale to nie był film: Spokojnie nawet cie nie dotknę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale to nie był film: Spokojnie nawet cie nie dotknę Całe szczęście, że nie bo: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu Ratunku mogę się tutaj schować? Namiotowy wpadł w szał, boję się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Całe szczęście, że nie bo: Tą uwielbiam: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ratunku mogę się tutaj schować? Namiotowy wpadł w szał, boję się To wpakuj mu między nogi kopa i więcej nie przyjdzie Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 521 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To wpakuj mu między nogi kopa i więcej nie przyjdzie Madzia Szkoda mi ludzi chorych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tą uwielbiam: Bez podtekstów: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 54 minuty temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda mi ludzi chorych Słusznie, i szkoda obcasów Edytowano 53 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 53 minuty temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Bez podtekstów: Fajną wybrałeś lubię ją bardzo i tą także: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 52 minuty temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ratunku mogę się tutaj schować? Namiotowy wpadł w szał, boję się Ty i bać się no niemożliwe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 46 minut temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Fajną wybrałeś lubię ją bardzo i tą także: Ty też, ale smutną więc skojarzyło mi się: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 30 minut temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Ty też, ale smutną więc skojarzyło mi się: A mi z tą: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 357 Napisano 4 minuty temu 26 minut temu, Onaaaa napisał: A mi z tą: Fajny, ale ciężka też: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach