Gеt Out 46 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zły stan opon to jak masz zajechane i bez bieżnika. Jeśli ktoś spowoduje kolizję, a ty będziesz na dobrych letnich to nigdy z automatu nie zostaniesz uznany winnym. W Polsce nie ma obowiązku zmiany opon. Przestań brnąć. To wyjedź w zimę na letnich będziesz jechał jak na saniach i niech ktoś wjedzie w ciebie jesteś winny kolizji matole, bo tak działają przepisy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, Baba napisał: Mi za kłamstwo powinni dać bana Kocham zimę. Nie cierpię lata! Nie wywuj wilka z lasu. Co by tu napisać o uczuciach? Edytowano 4 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: I ma padać do wieczora Tak ma padać i u ciebie dziwnym przypadkiem, bo u kogoś pada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 332 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie wysuń wiła z lasu. Co by tu napisać o uczuciach? Kocham lenistwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 564 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: To wyjedź w zimę na letnich będziesz jechał jak na saniach i niech ktoś wjedzie w ciebie jesteś winny kolizji matole, bo tak działają przepisy . Sam przed chwilą napisałeś, że nie ma takiego przepisu słynna logika ksysia z którą nie da się polemizować Dobra, zmieniaj opony bo będziesz winny, w sumie krzywdy tym nikomu nie zrobisz. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Kocham lenistwo? Leżenie na kanału to moja ulubiona pozycja. Życiowa oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 4 Napisano 4 godziny temu Nom już godzinę dzisiaj odśnieżałam i pewnie nie jednorazowo będzie... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Sam przed chwilą napisałeś, że nie ma takiego przepisu słynna logika ksysia z którą nie da się polemizować Dobra, zmieniaj opony bo będziesz winny, w sumie krzywdy tym nikomu nie zrobisz. Nara. Od samego początku pisze , że można jeździć w zimę na letnich , tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Jesteś zamroczony czymś i trzeba ci wielokrotnie tłumaczyć proste sprawy jak ułomnemu żebyś zatrybił. A po co miałbym zmieniać opony skoro mam dobre zimówki imbеcylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 332 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Leżenie na kanału... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 564 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Od samego początku pisze , że można jeździć w zimę na letnich , tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Jesteś zamroczony czymś i trzeba ci wielokrotnie tłumaczyć proste sprawy jak ułomnemu żebyś zatrybił. A po co miałbym zmieniać opony skoro mam dobre zimówki imbеcylu. A ja od samego początku ci piszę, że sama jazda na dobrych letnich w zimę nie oznacza z automatu bycia winnym kolizji i nadal nie łapiesz. Lepiej nie próbuj wjeżdżać w tyl albo wymuszać pierwszeństwa jak zobaczysz letnie opony bo możesz się zdziwić kto będzie winny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 4 Napisano 3 godziny temu Kiedy pada śnieg... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 504 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Od samego początku pisze , że można jeździć w zimę na letnich , tylko problemy się zaczynają w przypadku kolizji. Jesteś zamroczony czymś i trzeba ci wielokrotnie tłumaczyć proste sprawy jak ułomnemu żebyś zatrybił. A po co miałbym zmieniać opony skoro mam dobre zimówki imbеcylu. Kto jest winny kolizji zależy od znaków i manewrów obu kierowców, poza tym poprawnie pisze się zimą ewentualnie w zimie, a nie 'w zimę' czytelnie wysławiający się człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1804 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Zły stan opon to jak masz zajechane i bez bieżnika. Jeśli ktoś spowoduje kolizję, a ty będziesz na dobrych letnich to nigdy z automatu nie zostaniesz uznany winnym. W Polsce nie ma obowiązku zmiany opon. Przestań brnąć. U mnie też już pada. Masz rację na letnie opony nie na artykułu a na niezachowanie bezpiecznej odległości od poprzedzającego pojazdu jest. Nie przyjęłabym takiego mandatu i wątpię by trafił się taki głupi polcjant, który chciałby taki mandat wystawić. Nawet jeśli sprawca nie chciałby się przyznać do winy to właśnie niech przyjedzie policja i dostanie mandat 500 i 6 punktów jeśli tak woli i nie chce polubownie załatwić sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Baba napisał: ? Hmmm... Też nie wiem co telefon chciał powiedzieć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 564 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: U mnie też już pada. Masz rację na letnie opony nie na artykułu a na niezachowanie bezpiecznej odległości od poprzedzającego pojazdu jest. Nie przyjęłabym takiego mandatu i wątpię by trafił się taki głupi polcjant, który chciałby taki mandat wystawić. Nawet jeśli sprawca nie chciałby się przyznać do winy to właśnie niech przyjedzie policja i dostanie mandat 500 i 6 punktów jeśli tak woli i nie chce polubownie załatwić sprawy. Chyba można dostać mandat za opony gdy coś sie zrobi, np tirem zablokujesz podjazd pod górę albo coś. Ale nie jadąc prawidłowo i ktoś w ciebie wjedzie. A już z pewnością nie z automatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 3 godziny temu Napiszcie coś o emocjach i uczuciach bo mnie znajdują. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Chyba można dostać mandat za opony gdy coś sie zrobi, np tirem zablokujesz podjazd pod górę albo coś. Ale nie jadąc prawidłowo i ktoś w ciebie wjedzie. A już z pewnością nie z automatu. Kochajmy się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 535 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: U mnie też już pada. Masz rację na letnie opony nie na artykułu a na niezachowanie bezpiecznej odległości od poprzedzającego pojazdu jest. Nie przyjęłabym takiego mandatu i wątpię by trafił się taki głupi polcjant, który chciałby taki mandat wystawić. Nawet jeśli sprawca nie chciałby się przyznać do winy to właśnie niech przyjedzie policja i dostanie mandat 500 i 6 punktów jeśli tak woli i nie chce polubownie załatwić sprawy. To cudowne białe coś niech zasypie świat. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Lepiej nie wjeżdżać w tyl albo wymuszać pierwszeństwa jak zobaczysz letnie opony bo możesz się zdziwić kto będzie winny Jak stać cię na kamerę to nikt nie będzie wymuszał i będziesz sunął jak na sankach z synem,a wszyscy będą wam z drogi zjeżdżać z obawy że ich rozliczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pstrokrotkа 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To cudowne białe coś niech zasypie świat. 🥰 Aż po sam dach... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Chyba można dostać mandat za opony gdy coś sie zrobi Oczywiście w przypadku kolizji i jeszcze trochę a załapiesz ciężko myślący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Tylko 80 cm śniegu jest jesli ktoś nie odśnieżył przez te 3 dni ostatnie Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 564 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Oczywiście w przypadku kolizji i jeszcze trochę a załapiesz ciężko myślący. Już się nie kompromituj dalej. Nie ma winy z automatu przy każdej kolizji. Tak jest jak jesteś pijany. Nie wiem ile ci trzeba tłumaczyć bardzo proste sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Sekereke napisał: To zazdro, ja dawno nie widzialem sniegu Snieg i slonce pasuje, ale jak pada deszcz to jest przejeebane ;/ Jakbym wpadła w taką zaspę to nie wiem czy bym wyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Oczywiście w przypadku kolizji i jeszcze trochę a załapiesz ciężko myślący. U nas na letnich to bym nigdzie nie dojechała już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, salix napisał: Kto jest winny kolizji zależy od znaków i manewrów obu kierowców, poza tym poprawnie pisze się zimą ewentualnie w zimie, a nie 'w zimę' czytelnie wysławiający się człowieku. Kurde nadgorliwość jak u SS ongiś, a ja będę pisał że w zimę, bo pokaż mi paragraf który zabrania. No w praktyce to wygląda tak że zwykle jest wina tego na letnich czy tego chcesz czy nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1804 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Chyba można dostać mandat za opony gdy coś sie zrobi, np tirem zablokujesz podjazd pod górę albo coś. Ale nie jadąc prawidłowo i ktoś w ciebie wjedzie. A już z pewnością nie z automatu. Tak, trzeba być sprawca jakiegoś zdarzenia na drodze, jak znam działanie policji to jak by przyjechali to nawet by niesluchali tłumaczeń tylko wystawili mandat i pojechali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 46 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już się nie kompromituj dalej. Nie ma winy z automatu przy każdej kolizji. Ale to ty się ukrywasz z powodu komprom więc kto tu się kompromituje . Jest wina tego na letnich , bo nie miał wcale przyczepności i stworzył zagrożenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 332 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Pstrokrotkа napisał: Aż po sam dach... Jak miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1804 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: U mnie korki to chleb powszedni. Dziwnie mi kiedy ich nie ma. U mnie okazało sie, że też tylko nie jeżdżę do centrum miasta. Tak fajnie mieszkam i pracę też mam na obrzeżach, że tylko obwodnicami sie poruszam i tam we przy zjazdach trochę się przytyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach